Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky zítra jedu na UTZ, jsem pěkně nervozni. Do toho taťka na prd teď se zdravím. Nerviky pracují ![]()
Příspěvek upraven 14.10.18 v 20:23
@Pučmeloun nemám
ne to mě nedelal nikdo,u mě to není potřeba…jsem ráda ,že tam najdou nějaké vajíčko
..a ty máš deti,kolik ti je??
@Dannylinka
Klíd, bude to v pohodě
To chce klid a nohy v teple ![]()
@maja111111
No ja mam dceru (8 let a prirozenym pocetim) a je mi 32. Ja se prave asi ohss nevyhnu.Mam pco ale prvni stimulace prave taky nic moc.Ted ta druha bude urodnejsi, ale ohss uz probiha v podstate ted a to ![]()
@Lestram ahojky . Nakonec jsme o 2 dny menší. Takže dnes 7+4, v pondělí 11mm a tlouklo srdíčko
Vlastně jsem se s Gennetem rozloučila, dostala jsem dotazník s prosbou, jestli jim po porodu dám info o miminku. V pondělí jdu ke svému gynekologovi a snad už dostanu termín na screening
ale pořád se tehotne necítím ![]()
@Dannylinka
super, to jsou skvělý zprávy
Neboj, ony ty pocity dorazí ![]()
@Dannylinka gratuluju skvělý. Já myslela že si tě Gennet nechá až do 12 TT. Každopádně skvělý zprávy ![]()
@Lestram @Virgina123 @mzk děkuji holky a držím vám, co čekají palce. @kiwiovka moc ti držím palečky, abys uzavřela tu naši dubnovou skupinu konečně
v jaké jsi fázi?
@Dannylinka
ve fázi čekání
a ve skupině je nás ještě víc, ne? ![]()
@Dannylinka píše:
@kiwiovka myslím že 2 aktivní. Ty jsi mi z ní tak nejblíž
A ve faei čekání na co
Já čekam příští měsíc na ket ![]()
@Dannylinka
jo ták
Je fakt, že už to tu spolu táhneme pěkně dlouho. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď