Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kiwiovka no teď už sem moc nechodí a v jeho bych diksuzicj taky nebyl vybarven nejlíp
Já se dala do Gennetu pak samy negativní recenze tak jsem z toho byla hodně rozpačitá a teď jsem ráda že se začalo dařit
@kakaramelka moc dekuji a doufam, ze mas pravdu. Karamelko ty jsi ten druhy test hcg z krve mela jako samoplatce nebo proc? Dnes bylo presne 14 dni.
@Virgina123
tak to jo, teď je to tu super. Jen už bych se taky ráda dočkala ![]()
@Virgina123 nevím mám strach tomu uvěřit. Ráno otestuji znovu.
@Rebecca2018 je to tam fakt je to tam
![]()
Máš to mnohem silnější než já…krása… ![]()
@Virgina123 i tak mám strach musíme aby se to udrzalo. Ale já brečela jak miminko ale snad to tam už zůstane. Budu nám obom držet palce spíš se bojím jak budu jak na ihlach přes vánoce aby bylo vše v pořádku.
@Rebecca2018 carka je moc pekna, myslim, ze je to na velmi dobre ceste ![]()
@luciferka100 děkuji snad se to povede aby to hlavně vydrzalo a bylo v pořádku. Už mám pár takhle pozitivních testu a vydrzalo to týden dva takže teď to bude velký strach ale i štěstí
@Rebecca2018 neboj, ted uz to bude v poradku, musis mu verit
ale vim sama dobre, jaky strach to je. Carka je ale silna, tak vypada, ze se hezky zahnizdil ![]()
@luciferka100 no i když jsem to dělala odpoledne tak je silná. Já věřím a doufám že teď už to musí být velký bojovník a vydrží s námi
@Rebecca2018
no ale! To je krásný výsledek!
Super zprávy holky!
@Rebecca2018 silna je fakt krasne. Jsi asi z těch co si to udělat šestý den ráno je stín a osmi už je to znát.
Musíme prckum verit ![]()
Ale je fakt že pokud klapne krev.. ťuk ťuk ťuk . Ty vanoce budou do
krusny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.