Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
4.12.18 20:26

@Virgina123 no my stále este dodržujeme. Po opu jsem to měla napsané ve správě ale po ET jsem se ptala Dr. A ona řekla že ano že zatím ano tak mne jenom zajímá do kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.12.18 20:32

@Rebecca2018 hele já nevím. Podle mne se názory ruzni. Třeba když jsem se ptala texla, ten jen z heliosu, jak se chovat po ket, nebo et, napsal mi že klidně sex, sport, práce, chovaz se normálne, ale to mi přijde extrém. V Gennetu mi k tomu neřekli nic, ani ve zprávě nic není. No podle mne to není určitě dobře en první tyden nebo aspoň po tu dobu než se prcek uhnizhi. Pak to přeroste děložní sliznice a mělo by to být ok ale jak dlouho to trva.. čert ví
Vím že někdo se bojí az do třetího měsíce ale to je podle mne taky extrém.
Já jsem teda 11 dnů po a zatim se bojím. Možná po krvi :think: zkusím se na to v genentu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.12.18 20:35

@Virgina123 přesně takhle jsem na tom s manželem že se bojíme. Já jsem taky četla že když to není nějak brutální sex tak se pak může já taky počkám do krve a asi se zeptám. Nějaký klidovy režim by se měl dodržovat. Tak uvidíme. Ides v pátek na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.12.18 20:46

@Rebecca2018 jojo v pátek
Je to takovy blbý. Asi se zeptám po výsledku krve až tam budu volat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.12.18 07:09

@Hladikovka to je super a uz si slysela srdicko na UZ? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.12.18 07:12

@Virgina123 me rekly po et tyden nez se embryjko zahnizdi, ale taky jeste cekam.,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 08:01

@lolitaska aha vidíš mne neřekli vůbec nic. Tak já se zeptám ale ten sttach tam je a ani na to nemam naladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.12.18 08:27

@Virgina123 a testik sili nebo uz cekas na patek? Jo a ja tam volala na vysledky uz v pul 2 a byly tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 08:29
@lolitaska píše:
@Virgina123 a testik sili nebo uz cekas na patek? Jo a ja tam volala na vysledky uz v pul 2 a byly tam :)

To víš že nečekám a testim jak blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 08:30

@lolitaska je to od devátého dne do dnes
Tak to je skvělý už se moc těším na pátek a doufám že to krev potvrdí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
5.12.18 08:52

Ahoj,
nevím jestli je tu někdo ještě známý, dlouho jsem tu nebyla :)
Adélce už je 13 měsíců, máme 9 zubů, je pěkně paličatá, ale taky moc šikovná :)
Holky, jestli některá uvažujete, zda zvolit Gennet, tak do toho jděte, nám naši princeznu upekli po 11ti letech marné snahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 09:04

@Lenkýs ahoj já si tě pamatuju když jsem sem nakukovala a dala se do Gennetu.
Moc ti gratuluju. Mala je krásná princezna :hug:
Hlavně ať jste zdraví.
Já o Gennetu taky nikdy nepochybovala, teď mám pozitivní testy a v pátek jdu na krev tak pevně doufám že všechno klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
5.12.18 09:14

@Lenkýs ahoj já si tě taky pamatuji, malá je krásná… Taky se nám tam zadarilo hned na první dobrou., jsme ve 19tt. Jinak přítel říká, že gennet zní dělat jen chlapecky…tak mu teď ukážu že umí vše… :lol: :mavam: ať rostete pěkně dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.12.18 09:14

@Virgina123 krasne ti to sili tak je to jasne :hug: moc těším až sem v pátek napíšeš to krásné číslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 09:24

@lolitaska jo já taky pevně doufám že to klapne ;)
Jak ti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.