Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
5.12.18 22:58

@mzk Hele tak jako kdyz uz to predvida i pani v obchode, tak to je Tutovka! :potlesk: :lol:
Btw s tim humorem - meli jsme tu metodu vyberu nejlepsi spermie MFSS, coz je imitace vejcovodu pro spermie. Tekutina s “protoproudem” a prekazkami. Ktera spermie se dostane nakonec, vyhrava. My vcera prisli na sal, jsme s pritelem u laboratorniho okynka, vedle nas 2 sestricky a laborantka popisuje vyvoj nasich embryi. Kdyz zacla popisovat to MFSS, tak ja rikam “noo to je takovy bludiste pro spermie” … ona i sestricky vytlem. Pritel na to “na konec se dostanou jen ty nejinteligentnejsi, to maj po me, a ty dostanou zlatyho bludistaka” … a to jsem se tam malem pocurala smichy i ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
6.12.18 00:52

Ahoj holky, která víte, prosím? Pojišťovna přispívá na IVF do 39, ale když už se jde pak jen na KET, taky platí jiná částka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.12.18 01:23
@mzk píše:
@Lestram Tak humor je právě tom, co nás s manželem drží celou dobu nad vodou, po těch nezdarech. Včera jsme se v krámě vrátili zpátky, protože nám paní vrátila o 100Kč navíc a strašně děkovala a povídá: „To se vám určitě vrátí na dětech“. Oba jsme se s manželem začali smát, poděkovali jsme jí a říkáme, že je to jasný, že to v tom lednu prostě klapne :D

Určitě :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
6.12.18 05:49

@Lestram máš vtipnýho chlapa :mrgreen:
On byl s tebou na sále? I když tam prcka dávali? Já myslela že to nejde, ani jsem se teda neptala :mrgreen:
@luciiin jo do 39 plus podle 364 dnů než ti bude 40 a ket nevím potom, třeba budou vědet holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
6.12.18 09:32

@luciiin ket se nepočítá do ivf cyklus, takže jich můžeš mít kolik chces a za každý v gennetu myslím platíš 5200kc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.12.18 10:44

@Virgina123 Na odberech nebyl, cekal na pokoji. Ale u transferu se s muzem pocita “automaticky”, ale nemusi tam byt, pokud to nechces, on nemuze apod… Kazdopadne je oblecenej v takovym tom nemocnicnim munduru, na hlave capku, pres pusu rouska… navic on cestou tam dulezite rikal “ja u toho prece musim byt” a ja na to “ze u TOHO jsme nebyl ani jeden” :lol: Takze se rozbehla se sestrickou vtipna diskuze na tema “az se dite jednou zepta na sve poceti”, tak mu budem moct akorat rict “my nevime, my u toho nebyli” :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
6.12.18 10:50

@Lestram vy jste dvojka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
6.12.18 10:57

@Lestram a to bylo na Letné jo? Vidis já myslela že to nejde. Ale stejně bych to tam asi nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.12.18 11:09

@Virgina123 Ano, na Letne. Ja ho tam taky mit uplne jako nemusela, ale on na tom trval. A mne celkem tesi, kdyz vidim, ze ma zajem. Stal celou dobu u hlavy a nahatou uz me videl, tak co.. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
6.12.18 11:11

@Lestram vidíš tak to koukám
Vím že to nekde jde ale nemyslela jsem si že tady :palec:
Tak alespoň to viděl na té obrazovce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.12.18 12:48
@Lenkýs píše:
Ahoj,
nevím jestli je tu někdo ještě známý, dlouho jsem tu nebyla :)
Adélce už je 13 měsíců, máme 9 zubů, je pěkně paličatá, ale taky moc šikovná :)
Holky, jestli některá uvažujete, zda zvolit Gennet, tak do toho jděte, nám naši princeznu upekli po 11ti letech marné snahy :)

Ahoj, já si tě pamatuji :mavam: Adélka je krásná. Dělají tam krásné holčičky. Naší Aničce je 25 měsíců :srdce: a paličatá je teda taky až moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 13:07
@Lestram píše:
@mzk Hele tak jako kdyz uz to predvida i pani v obchode, tak to je Tutovka! :potlesk: :lol:
Btw s tim humorem - meli jsme tu metodu vyberu nejlepsi spermie MFSS, coz je imitace vejcovodu pro spermie. Tekutina s “protoproudem” a prekazkami. Ktera spermie se dostane nakonec, vyhrava. My vcera prisli na sal, jsme s pritelem u laboratorniho okynka, vedle nas 2 sestricky a laborantka popisuje vyvoj nasich embryi. Kdyz zacla popisovat to MFSS, tak ja rikam “noo to je takovy bludiste pro spermie” … ona i sestricky vytlem. Pritel na to “na konec se dostanou jen ty nejinteligentnejsi, to maj po me, a ty dostanou zlatyho bludistaka” … a to jsem se tam malem pocurala smichy i ja :lol:
Muj muz metode MFSS take rika bludistak :mrgreen: Take se chystame, zatim jen AIUI, IVF v nedohlednu diky vcerejsimu pohovoru na genetice, ale ja si klidne pockam, jsem trochu srabek… vsem co uz jsou v procesu preju hodne stesti a @Lestram prosim napiste jak Vas bludistak dopadl :palec: Diky :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
309
6.12.18 13:33
@Anonymní píše:
Muj muz metode MFSS take rika bludistak :mrgreen: Take se chystame, zatim jen AIUI, IVF v nedohlednu diky vcerejsimu pohovoru na genetice, ale ja si klidne pockam, jsem trochu srabek… vsem co uz jsou v procesu preju hodne stesti a @Lestram prosim napiste jak Vas bludistak dopadl :palec: Diky :mavam:

Myslim, bludistaci se ujmou :D
Dekuju a pisnu.. ale jeste to chvili potrva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
6.12.18 18:48
@Anonymní píše:
Muj muz metode MFSS take rika bludistak :mrgreen: Take se chystame, zatim jen AIUI, IVF v nedohlednu diky vcerejsimu pohovoru na genetice, ale ja si klidne pockam, jsem trochu srabek… vsem co uz jsou v procesu preju hodne stesti a @Lestram prosim napiste jak Vas bludistak dopadl :palec: Diky :mavam:

Anonymní, pokud sem nakoukneš, můžu se prosím zeptat, proč je další ivf kvůli genetice v nedohlednu? Taky nás čeká sezení s dr a pořád se to posouvá, to jim pak trvají i výsledky? Nebo to je z jiného důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.12.18 20:14

Holciny zitra vam moc drzim palce na krvi! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.