Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
5.12.18 15:18

Holky, byt vama, tak tohle neresim, nebo se zblaznite ;) To uz je jen kousek k tomu resit, zda se laborantka dobre vyspala a u icsi se ji neklepaly ruce ;))
Verte, ze by v Gennetu nikomu nedaly noc spatneho, vzdy davaji to nejlepsi, co mohou, a to je preci dulezite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
5.12.18 15:22

@Lestram Tak o to mi nejde a ani neříkám, že by mi dali něco špatného. Jen mě čistě ze zvědavosti zajímalo, jestli někdo netuší, co to znamená. A myslím, že na to, že jsem po 3 nepovedených IVF jsem naprosto v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 15:32

No je fakt že kolikrát ta kvalita, to jejich označení je asi vizuálně. Dovnitř nevidí. Resp tím NGS vidí na 60 procent si myslím. Ale snad jsem někde četla že se embrya znaco dle vzhledu a pak dle schopnosti implementace. Ale zda to tak má i gennet nevím.
Každopádně někomu se nechytí luxusní jedničkova blasta a nekomu se chytí blasta dvojková, viz já. Ty dvojky jsou prý jeste hezká embry. I snad dva minus. Je to pry hodnocení jako ve škole. Někde jsem dokonce četla v jiných věř že zavadely i trojková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
5.12.18 15:34

@Virgina123 Jasný, my s manželem stejně nikdy nebyli jedničkáři, takže naše to nemá tu jedničku po kom zdědit. :D Je to rozhodně nejhezčí embryjko, co jsme kdy měli a první blastička! Už se na ní v lednu těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 15:35

@mzk no tak to je super. Pokud je to dvojkova blasta podívej na mne. A ty kety jsou fakt úspěšnějsi. Pekne k tomu nastymuluji sliznici :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
5.12.18 15:38

@Virgina123 Já s ní právě nemám vůbec problém, roste mi krásně. I včera říkala, jak je nádherná a že by ho tam hned dala, ale já jsem ráda, že jsme se s manželem shodli, že to necháme v klidu na leden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 15:40

@mzk no tak to je super. Mne taky roste resp rostla na jedničku. Ale pred ket říkala že je nižší a pak měla jen 7,5 asi 4 dny před ket, já si říkala že dobrý, ale dostala jsem 1× denně estrofem a zadařilo se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
5.12.18 15:43

@Virgina123 Mám z tebe obrovskou radost, snad tě budu v lednu následovat :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.12.18 15:47

@mzk děkuju. Doufám doufám že bude vše v pořádku a v lednu budem mít napnuté nervy kdy ti vyskočí //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
5.12.18 15:54

Ahoj, někde na diskusích jsem našla odkaz na anglické stránky a pamatuji si že 4 je stadium blastocysty (5 A 6 je hatchujici), b je dvojkovy človíček a a je jednickova vrstva na budoucí placentu.....mám zamrazeno taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
5.12.18 15:55

@anezkaop Paráda, tak děkuju moc! :hug: :mavam: A ty se chystáš na KET nebo byl úspěšný ET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
5.12.18 16:03

Já až únor březen…teď ještě kojim, po Vánocích odstavim, měsíc počkám…A jdu si pro sourozence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
5.12.18 16:08

@mzk Jsi me fakt pobavila tema jednickarema :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
5.12.18 16:16

@Lestram Tak humor je právě tom, co nás s manželem drží celou dobu nad vodou, po těch nezdarech. Včera jsme se v krámě vrátili zpátky, protože nám paní vrátila o 100Kč navíc a strašně děkovala a povídá: „To se vám určitě vrátí na dětech“. Oba jsme se s manželem začali smát, poděkovali jsme jí a říkáme, že je to jasný, že to v tom lednu prostě klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
5.12.18 18:41

@mzk to je dojemný, určitě se vám to na nich vrátí!!! Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.