Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2990
8.7.13 16:24

@irenn

děkuji ti moc :) já se rozhoduji jestli bych nešla k nám do nemocnice v Příbrami, máme tu docela dobrou gyndu a nebo mě napadl právě ten gennet…ale jestli je to tak jak říkáš, tak raději půjdu k nám do Příbrami :), je tam nějaká doktorka, MUDr. Alena Roušarová, akreditovaný lékař, licence udělena FMF centrem Londýn
Centrum fetální medicíny pro screening I. trimestru těhotenství :)
takže mám asi rozhodnuto… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.7.13 16:32

@Mischellka88 v tom případě je myslím volba jasná ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.7.13 16:40
@irenn píše:
@Denis11 já bych si určitě fraxík píchala. Taky jsem o své mutaci nevěděla, takže 3 těhotenství bez něj - první abrupce placenty (může být způsobena právě zvýšenou srážlivostí), druhé bez problémů, 3 spontánní potrat (opět může být způsoben zvýšenou srážlivostí). Teď píchám od začátku Clexane, dělali mi na začátku těhotenství kontrolu srážlivosti a hned to vylítlo nahoru :?. Dr. mi vysvětloval, že pokud je srážlivost během těhotenství zvýšená, je vyšší rizko potratu, úmrtí miminka v děloze, předčasného porodu, zpomaleného růstu, abrupce placenty - prostě samé „lahůdky“. Ty injekce miniheparinu riziko těchle komplikací výrazně snižují. Něměly by způsobovat větší krvácivost, naopak srovnat hodnoty srážlivosti do normálu. Samozřejmě, že i s trombo mutací může těhotenství proběhnout bez problémů, ale pokud je možnost snížit rizika, připadá mi riskantní to neudělat ;)

Ahoj Iren děkuju za reakci.. když já ti nevim :,( máme poslední pokus a já mám hrůzu uplně ze všeho.. děkuju bohu za to, že mi začaly biohodiny bouchat jak na lesy už v 19ti a že ve 21ti to vyšlo a že mám aspon holku..ale tak strašně bych si přála ted miminko když je ta holka ted v puberte a už se skoro nechce mazlit :,( :,( tak si furt řikám, jestli to třeba neni tim že ani jeden pokus zatím nevyšel, když jsme jinak oba naprosto v pořádku..vždyt ani doktoři to nechápou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.7.13 16:40

Ještě na upřesnění - někteří dr. z Gennetu ten certifikát mají taky, ale celý Gennet má z nějakého důvodu nastavený software na kombinaci s triply, což je škoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.7.13 16:44

@Denis11 chápu, že přemýšlíš, co způsobuje neúspěchy. Když by ses rozhodla nepíchat, tak by určitě stálo za to kontrolovat srážlivost, mě říkala dr. (reprodukční imunoložka), že ideálně v době ET (nebo OPU, už si nejsem jistá) a kdyby se něco dělo, hned fraxík nasadit. Jdete do celého ivf znovu, nebo máte ještě mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.7.13 16:55

@irenn Právě že nám nikdy žádný mrazáčci nezůstali :,( u toho prvního našeho společného (první jsem měla s exmanželem v r 2007) pokusu v říjnu 2012 jsme měli jen dvě vajíčka takže to ani nehrozilo, ale u toho druhýho se nám skoro dokonce drželo všech 10vajíček a ještě 5tý den ráno byli 4.. ale než jsem přijela na ET tak zbyli jen 3, dvě jsme zavedli a ta poslední blastocysta prej nebyla na mražení :( podle mě se jim spíš nechtělo mrazit jedno embryjko :( :,( takže celý IVF odznovu :,( chjoo :,( já to jako asi určitě proberu s doktorkou, ale po tom druhym pokusu v lednu jsem krvácela jak prase na porážce už 7mý den :,( strašný. A přitom ten test byl pak ještě lehce pozitivní.. proto z toho fraxiku nemám dobrý pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
8.7.13 16:56

@irenn

děkuji ti moc :)

nemáš prosím tě zkušenost s nějakými vitamíny? za 3 dny dobírám utrogestan tak přemýšlím co dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.7.13 17:01

@Denis11 tak to úplně chápu, asi taky záleží na dávce toho fraxíku.

Mě kdysi (ještě s ex) v Pronatalu zamrazili i 1 embryo (3-denní). To byl teda jediný mrazáček v mém životě, reaguju špatně na stimulku.
Držím palce, ať je pro vás říjen šťastný měsíc!

Příspěvek upraven 08.07.13 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
8.7.13 17:02

@Mischellka88 omlouvám se, odpověď o vitamínech jsem omylem připojila k Denis - zkusím to opravit ;)
Vitamíny - já jsem brala (pořád beru) femibion, kterej je děsně drahej, ale kvůli mutaci hůř zpracovávám kys. listovou a ta tam je už naštěpená. a pak jsem ještě brala mateří kašičku, měla by mít vliv na hormony během cyklu a „nakopnout“ vaječníky (u mě je problém malá rezerva vajíček, tak proto ;). Jinak moc expert na vitamíny nejsem, podle mě je před otěhotněním fakt důležitá ta listovka ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.7.13 17:22
@irenn píše:
@Denis11 tak to úplně chápu, asi taky záleží na dávce toho fraxíku.

Mě kdysi (ještě s ex) v Pronatalu zamrazili i 1 embryo (3-denní). To byl teda jediný mrazáček v mém životě, reaguju špatně na stimulku.
Držím palce, ať je pro vás říjen šťastný měsíc!

Příspěvek upraven 08.07.13 v 17:02

No to je taky pravda…mohla bych s doktorkou probrat dávkování… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.7.13 19:28

Ahoj. ja chodila taky k pani doktorce brandejske a muzu doporucit ji i cely gennet. dnes mame 3mesicni holciku. tak hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.7.13 19:31
@elinkai píše:
Ahoj. ja chodila taky k pani doktorce brandejske a muzu doporucit ji i cely gennet. dnes mame 3mesicni holciku. tak hodne stesti.

Ahojky, moc gratuluji k mimi :kytka:, jak se malá jmenuje :lol:?

My jdeme na první konzultaci 30.7. ale nevím ke komu jsme objednaní, snad to bude někdo fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.7.13 19:42

Jmenuje se eliska. tak jeste jednou hodne stesti, urcite se vam to povede ja tomu taky neverila, ale zazraky se obcas deji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.7.13 19:45
@elinkai píše:
Jmenuje se eliska. tak jeste jednou hodne stesti, urcite se vam to povede ja tomu taky neverila, ale zazraky se obcas deji.

Já doufám, že se dějí zázraky, chceme totiž i PGD a kdyby to za těch šílených peněz co za to dáme nevyšlo, tak nevím už co bych dělala, a hlavně mám nervy už celkem nadranc, snažíme se rok a teď po všech vyšetřeních jsme se nakonec tedy rozhodli pro IVF, tak snad to klapne, děkujeme všechny za podporu - každá dobrá zkušennost či dobrá zpráva se hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.7.13 19:48

@elinkai Jinak Eliška je moc krásné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.