Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
7.8.13 12:19

Ahoj holky :mavam: Dneska jsem byla na kontrole v Gennetu, zacinam dnes pichat Gonal a rozjizdim 2.IVF,t ak snad tentokrat dopadne :) Jinak jsem se ptala i, co je pravdy na tom zdrazovani leku, tak na me Jarosova koukala, jak to vim, ze ona sama to vi tak 14 dni :) uz se o tom mluvilo rok, pripravovala se ta vyhlaska, ale bylo hodne namitek, tak to na ministerstvu jeste pozdrzovali a neodvazili se to vykopnout…jenze jak prisla tahle vlada, tak vzala ze stolu vsechny „resty“ a tu vyhlasku schvalila :( takze od zari nebudou pojistovny na ty leky prispivat :pocitac: Gonal, za ktery jsem dnes doplacela 4tis., tak od zari me bude stat 10tis. :zed: Tak pokud muzete a pro koho je to aktualni, tak si skocte do CARu mozna pro ty leky driv, jestli to vydaji jeste v srpnu treba pro stimulaci v zari apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.8.13 14:25

@veveruse78 - prosím Tě a kolik pícháš jednotek, že jsi platila tolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
7.8.13 15:38

@KamisB prvni 2 dny 225j a pak 187,5j (minule jsem mela rovnou tech 187,5 a platila jsem neco lehce pres 3tis.), ted to bylo za cca 3800,–

Ty mas kolik jednotek? stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
7.8.13 18:07

@veveruse78 tak to je pěknej rozdíl cen, doufám, že vše stihnu koupit teď, abychom pak kvůli tomu finančně nevykrváceli, já už od pondělka píchám Gonal 150j 1× denně a v pátek jedu na kontrolu, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.8.13 20:31
@Jana6 píše:
@Denis11 :hug: :mavam:

aJOOOJ JANII :hug: TAK CO JAK JE? :) U mě celkem dobrý, dneska jsme si vyzvedli výsledky všech vyšetření a dověděli jsme se, že jsme oba naprosto draví, žádné problémy, autoimunita nebo alergie na spermie nejsou. Spermiogram pani docentka řikala že takhle luxusní už hodně dlouho neviděla, že ho může i darovat :dance: takže ty naše neuspěchy jsou oprvadu jen v tý hlavě. Neupínat se, neupínat se, neupínat se :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.8.13 21:06

@Jana6: a víš, že bych neměnila.. šla jsem do toho rizika vědomě, za holčičku jsem vděčná a věřím, že dlouho budu.. Jinak se omlouvám všem, kterých se moje psaní dotklo, možná jsem to neformulovala nejlíp. Mít děti stojí za to a všem vám to tady moc a ze srdce přeju. Jen na sebe holky dávejte pozor a nenechejte se uchlácholit ani vašim věkem ani pocitem, že vás se to riziko netýká, protože nic takového v rodině nemáte.. Kdybych byla více zodpovědná a uvědomovala si víc to riziko, snad bych na ten ultrazvuk v těhotenství chodila každé dva tři měsíce.. Holky, držím palečky a přeju hodně štěstí.

Vanda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.8.13 21:50

@veveruse78 - já měla jen 125 a pak snad jen 112,5…takže jsem se vešla do jednoho pera a stálo jen 1500,–

ale ted budu mít puregon, tak nevím kolik budu platit teď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.8.13 22:03

@Jana6 :hug: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.8.13 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
8.8.13 12:35
@KamisB píše:
@veveruse78 - já měla jen 125 a pak snad jen 112,5…takže jsem se vešla do jednoho pera a stálo jen 1500,–ale ted budu mít puregon, tak nevím kolik budu platit teď :(

aha, tak to jo..ja mela vzdycky rovnou 2 pera…i kdyz mi zbyde, ale zaplatit se to musi cely :(
a puregon budes mit taky v peru? to by mohlo byt podobny…halvne, at to stihnes jeste v tom srpnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
8.8.13 14:10

@veveruse78 - jj budu, jj jsem domluvená, že si je za těch 14dní nafasuji.
No mě dala sestřička jen jedno 900j..že pak se případně dokoupí jen nějaký s míň jednotkama, aby mi doma zbytečně nezbývalo. Protože v každým peru je tak 50-100jednotek navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.8.13 22:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.8.13 22:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.8.13 11:45

@Denis11 a kdy jdeš tedy do dalšího? teda já nevím, ono se to řekne co neupínat se ale když to pak nejde tak to jde těžko :-D no já už jdu teď třetího září na transfer tak doufám že to dopadne a opravdu půjdu :-) :hug: :hug: jsem moc ráda že jste oba v pořádku, teď to víš, že jste zdraví a určitě to vyjde :-)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.8.13 11:46

@vandis jj to si přensě myslím, miminko prostě stojí za všdechno :hug: :hug: ale nijak jsi se mě nedotkla, to vůbec ne, jen jsem napsala a reagovala co si o tom myslím já :hug: :hug: :hug: ted ti budu držet všechny pěsti at jsi brzo v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.