Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
17.8.13 20:53

@Jana6 :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: to víš, že jsem to už udělala :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.8.13 13:02

Tak holky, je to v řiti, nedostala jsem MS tak jsem jela na UZ a tam mi našli cystu a endometriozu zase…takže se to vše posouvá :-( embryjka musí zamrazit a počk se až budu ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
20.8.13 13:21

@Jana6 -jé tak to mě moc mrzí, ale ta endoška by mohla dělat problémy, tak je lepší, že se na to přišlo dopředu…je to blbý, ale to už vydržíš…držím palečky ať se to co nejdřív spraví…
musíš na nějaký zákrok nebo jak se tohle řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.8.13 13:26

@KamisB ahojky, no zatím ne, počkám až dorazí mrcha a pak jdu 21 den na UZ abysme viděli co dělá cysta i endoška a když se to nezlepší tak mi udělají punkci, ale na endošku budu brát prášky…asi prednison :( jj vydržím to je pravda, čekala jsem dlouho tak měsíc už počkám, jen doufám že to bude ok… :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
20.8.13 14:49

@Jana6 - juá tomu moc nerozumím, ale ta endoška jako sama zmizí? a prednison? hm ten já mám na snížení hodnoty NK buněk, aby nevypuzovala embryo..dostanu ho pak při stimulaci.

KOukám ty prášky jsou fakt taky na všechno :(

tak snad ne…mě teda cysta většinou dva měsíce držela…první jsme čekali a pak jsem měsíc brala antikoncepci a pak zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
22.8.13 08:31

@Jana6 - ahoj, tak se hlásím do party, dle pobolívání vlevo se na ULZ potvrdila cysta :( takže mám taky na měsíc odklad…ach jo :(

ale léky už jsem si vyzvedla, takže se to pak musí stihnout +/- do 17.10…aby se dostálo podmínek pojišťovny.

jo a myslím, že jsme se bavily i o ceně puregonu a před zdražením jsem za 900j platila 1325,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
24.8.13 21:53

@KamisB no to je pěkný to jsme si to spolu pěkně vybrali co :-( tak držím palce at to máš v pořádku…já budu muset asi na injekci stále jsem to nedostala :-( ASI JE TA CYSTA POŘÁD :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
24.8.13 21:56

Ahoj. s cystama je mi to lito. musela jsem kvuli tomu take stopnout stimulku, ale nastesti to nakonec dobre dopadlo. byly to ale nervy… drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
25.8.13 21:07

@Jana6 - jj už mě ale takovýhle výbery nebaví, už bych chtěla taky slyšet či vidět nějakou pozitivní zprávu.

Mě teda ani cysta MS nezastaví…mám ji pravidelnou. Ale na každého to asi působí jinak, jen teda nevím jestli TI dají vyvolávačku když máš tu cystu, ale to musí vědět doktoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
26.8.13 10:10

Chodite nekdo k dr. smetanové???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.8.13 23:29

:mavam: :mavam: :mavam: ahoj holky i zázraky se dějí v medicíně určité povzbuzení pro všechny podělím se s vámi co se stalo mé kamarádce první těhotenství měla IVF. a měla do toho hyperstimulační syndrom, ale nad tím vyzrály tak super :kytka: holčička má již už tři roky a byly letos na dovolené v Bulharsku a tam otěhotněla přirozenou cestou a chci jenom říct, že moje kamarádka má nemocná střeva a bere na to léky a otěhotněla přirozeně to je teda zázrak tak je to hlavně v hlavě :think: :think: a zatím je to v pořádku :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
27.8.13 09:16

@choch - ahoj :mavam:…každá pozitivní zpráva tu je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.8.13 22:55

@KamisB :hug: :hug: :hug: ahoooooooj taky si říkám, že zázraky se dějí víš jakou já mám za ní radost, protože ta holčina si fakt užila svoje, když čekala první mimčo :andel:a málem to nedopadlo dobře 8o ale na štěstí dopadlo :dance: :dance: :dance: :dance: a v jejím případě to je zázrak, protože bere silné léky na ty střeva :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.8.13 22:51

@KamisB :hug: :hug: :hug: :hug: já vím hlavně pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
2.9.13 16:11

PGD

Ahoj holky mám otázečku - v Gennetu v Praze dělají PGD zdarma, tak nám to bylo řečeno na konzultaci. Budeme ho podstupovat. Chci se zeptat, pokud tedy máte s tím zkušenost: takže, pokud je vám doporučeno PGD a Car ho má uvedeno jako zdarma, je součástí toho i zmrazení všech embryjek a následné rozmrazení toho vhodného embryjka?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.