Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vandis píše:
Info k Dr. Bukvové: já jsem k ní chodila ve 2010 a máme díky ní dvouletou holčičku. Byla jsem spokojená, před tím jsem chodila k Dr. Vykysalé a ta na mě působila jako studený čumák bez emocí, takže Bukvová pro mě byla příjemnou změnou. Teď, když odešla z Letné, chodím k Dr. Jarošové a ty dvě mi přijdou docela podobné..
V.
i já se připojuji ke chvále na Dr. Bukvovou, taky jsem k ní chodila - pak odešla na mateřskou, kdybych věděla, že už je zpátky určitě bych šla k ní ikdyby to mělo být na Archu, holky opravdu -když mi bylo nejhůř(to když mi sdělovala tu nejhorší zprávu, kterou tu žádná ani ve snu nechceme slyšet) jednala se mnou jako žena, ne jako MUDr. který řekne i s tímto se musí počítat. Opravdu já byla spokojená!!!
@Mončiči 22.11. na folikulometrii a pak asi na IUI ale to nevim jestli půjdu k ní.
Ahoj holky, narazila jsem na Vaši diskuzi, jelikož taky chodím do Gennetu na Letnou k pí. doktorce Jarošové, a můžu jen doporučit, je moc milá, a vše mi vždy vysvětlí, ani se nemusím na nic ptát. Dnes jsem dokončila stimulaci a ve čtvrtek jdu na odběr, tak začínám mít trošku strach, ale všechno za to stojí, jen aby se zadařilo. Líbí se mi, jak se tady hezky všechny podporujete, takže i já držím palce všem snažilkám, ať se co nejdříve zadaří. ![]()
Ahojky @veverka89, vítám tě mezi nás ![]()
Odběru se neboj, já si ho užila
Ještě mi byla narkoza krátká, zdál se mi táááák krááásnej sen ![]()
Jdeš na první IVF?
Ahojky ja mam problem dnne jem byla na gynde domluvit se do caru kolik by stalo jenom ivf samotny zakrok partner spermiogram v poradku ja nizky progesteron po stimulaci zvyseny jinak vse ok dekuji moooc uz jsem zoufala
![]()
@janourek Ahojky, sice z tvého dotazu přesně nechápu, s čím bys chtěla poradit, či z čeho jsi tak zoufalá, ale neboj, určitě vám to vyjde. Jsou tu holky s mnohem většími problémy, než je nízký progesteron a mají miminka ![]()
denis…tak ta zprava mne uprimne mrzi…ja nevim proc mi vzdycky pri takove situaci vlitne dohlavy ta nespravedlnost ze kdyz mimi nekdo strasne chce a nemuze tak proste musi bojovat a trpet a ty co je maji jen otrenim se chovaj jak prasata a deti trpi…kazdopadne priste a v novem roce bude lip a velka sestra zapomene na prichazejici pubertu a bude se starat o mimi…hodne sil a stesti denis jsi bojovnice
@janourek píše:
Ahojky ja mam problem dnne jem byla na gynde domluvit se do caru kolik by stalo jenom ivf samotny zakrok partner spermiogram v poradku ja nizky progesteron po stimulaci zvyseny jinak vse ok dekuji moooc uz jsem zoufala![]()
Ahojky.. no pokud už sis vyplácala všechny 4 pokusy co ti hradí pojištovna, tak jsme to s přítelem spočítali na cca 50tis..
nic moc no.. ![]()
@raduzanka píše:
denis…tak ta zprava mne uprimne mrzi…ja nevim proc mi vzdycky pri takove situaci vlitne dohlavy ta nespravedlnost ze kdyz mimi nekdo strasne chce a nemuze tak proste musi bojovat a trpet a ty co je maji jen otrenim se chovaj jak prasata a deti trpi…kazdopadne priste a v novem roce bude lip a velka sestra zapomene na prichazejici pubertu a bude se starat o mimi…hodne sil a stesti denis jsi bojovnice
Ahoj raduzanko a děkuju..
jako včera mě to rozsekalo..ale musela jsem se z toho oklepat a holt koukám do budoucnosti no..co mi zbývá..
já kdybych neměla problematickou situaci v tý práci tak bych z toho možná ani nebyla tak nanervy..
ale ta mi to prostě ukrutně stěžuje
ale jsem holt smířená s tím, že zustanu na nějakej čas ez peněz, ale naštěstí mám přítele co vydělá dost takže jsem trošku klidnější..ale stejnak to neni ono..raději bych chodila do práce.. ![]()
Ahojky @hlozi, ano první IVF. Už mám za sebou ale dvě neúspěšné IUI. Popravdě trošku zbytečně. Paní doktorka mě nechtěla trápit zjišťováním průchodnosti vejcovodů ambulantně, takže jsme rovnou zkusili IUI. No a po dvou jsem si o tu průchodnost řekla sama, i když po tom zážitku bych to nepřála ani nejhoršímu nepříteli.
Tam samozřejmě zjistili že není šance, takže mě poslali ještě na laparo aby si to ověřili. Jen mě mrzí zbytečně vyplýtvaný 2 pokusy IUI, jelikož jsem u VZP pojišťovny a ta bere pokusy IUI jako IVF. Nevíte prosím někdo, jestli se to už náhodou nezměnilo?
@janourek - to je strašně individuální, kolik to stojí! Každý to má jinak. My jsme dali cca 9 tisíc za 1.pokus se vším všudy - hrazený pojišťovnou. Neměli jsme žádné mrazáčky, takže na tom jsme „ušetřili“. ![]()
Ahoj holky, tak dnes si se mnou moje tělo zahrálo „na schovku“.. včera jsem začala špinit, tak jsem brnkla do Gennetu, že si přijedu pro stimul léky. Dnes ráno ale ms nikde.. No, ale volala jsem tam, tak jsem jela s tím, že mi když tak aspoň naberou krev. Sestřička mi říkala, že před pár dny měla stejný případ, test NG, ms jen špinění a nic, paní si vzala léky za 4tis a je těhotná. No a léky nelze vrátit. Tak jsem si nechala vzít krev a bez léků odjela domů. Cestou jsme se ale zastavily v Ikea.. a tak chodíme a chodíme.. a hele, po hodinové procházce po obchodáku byly ms přesně tak, jak jsem je čekala ráno.
Tak jsem se do Gennetu odpoledne pro ty léky vrátila a se sestřičkou jsme se aspoň zasmály..
Ahooooj Hlozi
![]()
Tak co?? Jak se cítíš?? Jak to s tebou vypadá?? Povídej!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď