Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hlozi píše:čauky, nic nevzdávej
@Denis11 díky, díky…teorii o tom, že jeden drží a druhý odchází nakousl i manžel..no, snad je to pravda, zítra ráno test rozhodne, zda to vzdám úplně..nejradši bych si ho udělala teď, ale mám tu jeden poslední a na ráno by mi nezbyl
@vandis ahojky, nezastavilo…:-( ale je fakt, že je to takový jiný, než MS…Beru utrogestan 3× denně, včera jsem volala do Gennetu, tak mi tohle řekli, tak uvidíme…
Ale dnes jsem si dělala test a čárka je (bych řekla) silnější, než včera…Co myslíte? Je to ten spodní ![]()
@Mončiči ahojky, moc ti děkuji…No, víš, já se radši připravuji na nejhorší, abych pak nebyla moc zklamaná…Ale testíky jsou zatím v poho, tak mi to dodává naději…
@hlozi ahojky
já bych taky řekla že je silnější
a jak dlouho že jsi po ET? ![]()
Holka myslím na tebe a fakt věřím, že to u tebe vyjde, musí, protože i mě to pak dodá víc síly věřit a jít do dalšího pokusu
a čárka je viditelmě silnější!!!
![]()
@Denis11 Ahojky!! Dneska je to 12.tý den
V pátek mám jít na krev, tak jsem moc zvědavá…
@hlozi píše:
@Denis11 Ahojky!! Dneska je to 12.tý denV pátek mám jít na krev, tak jsem moc zvědavá…
No myslím na tebe ![]()
@hlozi a kdy jdeš na tu krev, vyčkáš do pátku? já už bych tam byla..hlavně se drž a nic nedělej, odpočívej ![]()
@evca 28 jj, v pátek a asi to vydržím, bojím se totiž zklamání…takhle se pořád udržuju v tom, že to bude ok…jinak ale do Gennetu jedu dnes, musím pro utrogestan, jak mi zvýšili dávku, tak by mi to nevyšlo ani do toho pátku…
Jinak pořád ležím, nic nedělám, odpoledne jedu teda ke kamarádce hlídat na dvě hodinky dvouletou holčičku, ale to je v pohodě…
Jinak mě přestalo bolet břicho, což považuju za dobré znamení - při normální MS se svíjím bolestí…
Holky, ta dnes je čárka slabší
Jsem nešťastná..Myslela jsem, že dneska už budu mít pěknou silnici a ono takovýhle nemilý překvápko…A ještě mi přišlo, že to strašně dlouho trvalo…Ach jo…
Krvácí pořád, sice málo a bez bolestí, ale pořád…Se zblázním fakt…
Ten poslední, spodní test je z dnešního rána a ten nad ním z včerejšího odpoledne…
Nezoufej, to musí vyjít, já do tebe vkládám i moje naděje, takže pozitivní myšlení!!! já vímže to v tuto chvíli moc nejde, ale snaž se ![]()
@hlozi věřim že jsou tonervy.. ale vydrž na tu krev.. kdy že tam jdeš? Zítra? Snad to bude ok… ![]()
@Mončiči @Denis11 holky, dík moc, jste zlaté…Na krev jdu zítra a vůbec se mi tam nechce, bojím se, že to nevyjde…Manžel se tak strašně těší, já mu ani nemůžu říct, že by to nevyšlo…
Snažím se si furt říkat, že jsem třeba včera večer hodně pila, takže ta mič byla hodně naředěná, že to byl špatnej test a prostě hledám samý výmluvy…Kdybych aspoň nekrvácela…
Ale holky, řekněte, neni divný, že to krvácení není jako klasická MS? Nemám bolesti a krvácím relativně málo…Navíc je to jen krve, bez kousků sliznice…Mi z toho normálně hrábne…
@hlozi Tak určitě je to dobrý znamení že to není jako klasická MS.. ale je pravda že 13dní po ET by mě ta slabá čárka taky znervoznovala. Ale ještě to nic neznamená. Důležitý je, že nekrvácíš klasicky. Když jsis byla pro ten utrouš tak ptala jsi se na něco??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.