Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Denis11 Euthyrox a Jodid jsou na štítnou žlázu a Anopyrin prej na prokrvení dělohy nebo co..
@evca 28 nestraš
doufám, že všichni ostatní zůstanou zdraví!!!
@hlozi to víš že zůstanou, já to myslela tak, že nemarodíte po jednom, ale všichni naráz ![]()
Ahoj dekuji za odpovd vim ze je tu spousta holek ktere maji vetsi problemy ja mam sice nizky progesteron ale nemuzu skoro osm let otehotnet tak by me zajimalo kdyz je partner vv poradku jestli treba by stacilo par pokusu iui moc se v tom nevyznam ja ze dr rikal o tom ivf ale ted ty penize nemame
![]()
@janourek a vy už nemáte žádný pokus od pojišťovny? nás tohle IVF - s pojišťovnou vyšlo do tisícovky…
@hlozi píše:
@janourek a vy už nemáte žádný pokus od pojišťovny? nás tohle IVF - s pojišťovnou vyšlo do tisícovky…
do tisícovky???si děláš srandu, co jsi měla za léky(injekce) a vy jste si asi nepřipláceli na PK a ICSI, že jo?
@Mončiči nene, neměli jsme žádný „nadstandarty“, měla jsem menopur - ten jsem chytla nějakej bez doplatku a jinak na to ostatní jsem fakt měla dohromady doplatek asi tu tisícovku, spíš míň ![]()
@hlozi a jak se jinak cítíš? jsem tu dlouho nebyla? nemáš testit? a kdy jdeš na ko do Gennetu?
![]()
@hlozi píše:
@Mončiči nene, neměli jsme žádný „nadstandarty“, měla jsem menopur - ten jsem chytla nějakej bez doplatku a jinak na to ostatní jsem fakt měla dohromady doplatek asi tu tisícovku, spíš míň
ty jo tak to je krásné
,já si vždy vybrala Gonal s doplatkem
a museli jsme si doplatit za ICSI+ PK kvůli PGD
![]()
@Mončiči no, na kontrolu a testit bych měla jít v pátek… ale testit budeme už asi v úterý (nebo zítra
), uvidíme, jak se ráno proberu…
tak snad to klapne, ale jsem připravena na nejhorší ![]()
@Mončiči tak my naštěstí měli vše v pořádku, tak nebyl důvod cokoli přidávat navíc…a menopur jsem vzala, protože mi injekce nevadí, tak na co doplácet za gonal…
@hlozi píše:
@Mončiči no, na kontrolu a testit bych měla jít v pátek… ale testit budeme už asi v úterý (nebo zítra), uvidíme, jak se ráno proberu…
tak snad to klapne, ale jsem připravena na nejhorší
nene, tobě to vyjde a jestli ano, tak příště chci taky Menopur, kolik jsi měla vůbec foliků, málo pamatuji si dobře? a zavést jste si nechali jedno, se ted nějak ztrácím tak promin!!! ![]()
@hlozi píše:
@Mončiči tak my naštěstí měli vše v pořádku, tak nebyl důvod cokoli přidávat navíc…a menopur jsem vzala, protože mi injekce nevadí, tak na co doplácet za gonal…
jasně pokud s tím nemáš problém tak na co zbytečně vyhazovat penízky, když je můžeš ušetřit na něco lepšího, že jo
, no já problém trochu mám nakonec CETRIDE jsem musela taky zmáknout
a to jsou klasika injekce nebo se taky nějak míchají, já jsem se nijak o ně nezajímala ![]()
@Mončiči jj,měla jsem šest folíků, pět vajíček, jedno nezralý, jedno se neoplodnilo a jedno se přestalo vyvíjet, tak nám zbyli jen dvě a ty jsme si nechali zavést…
No a jinak menopur se míchá, vodička s práškem a cetrotide jsem měla taky a pak ovitrll, ten se taky píchá…prostě samá injekce ![]()
@hlozi píše:
@Mončiči jj,měla jsem šest folíků, pět vajíček, jedno nezralý, jedno se neoplodnilo a jedno se přestalo vyvíjet, tak nám zbyli jen dvě a ty jsme si nechali zavést…
No a jinak menopur se míchá, vodička s práškem a cetrotide jsem měla taky a pak ovitrll, ten se taky píchá…prostě samá injekce
jj ten Cetrotid jsem též musela míchat, takže Menopur bych snad taky zvládla
no uvidíme Dr. říkala něco o Puregor nebo tak něco, ale nevím to je zas něco jako Gonal. dobrou a dík za info ![]()
Ahojky holky, tak od včera testuju, tak posílám fotečku testíků, první je z včerejška kolem 14té hodiny, druhý z včerejšího večera a třetí z dnešního rána…
Jen jsem začala špinit a bolí mě břicho, jak kdybych to měla dostat, tak doufám, že se mrňě/mrňata udrží…
A jsem dnes 11 den po ET ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď