Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
23.11.12 10:46
@hlozi píše:
@Mončiči díky, odpoledne budu vědět, tak písnu…ale nevím, dnešní čárka na testu byla slabá, ale zase silnější než včerejší…mi z toho hrabe, ještěže už je konec a dneska se to rozsekne!!!

budujak na trní, odpoledne nebudu doma, si tvou zprávičku přečtu až večer, ale chci tu najít jen vysoké číslo hcg, takže :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
23.11.12 10:57

@Mončiči to já bych chtěla taky, ani nevíš, jak moc :oops:
Děkuju a snad vás všechny potěším… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.11.12 11:31
@hlozi píše:
@Mončiči to já bych chtěla taky, ani nevíš, jak moc :oops:
Děkuju a snad vás všechny potěším… :kytka:

ale to víš, že vím - všechny to tady víme :lol: a moc si to navzájem přejem!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
23.11.12 11:38

@Mončiči já vím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.11.12 14:46

Cauky Hlozi tak co?? Už něco víš?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
23.11.12 15:52

@hlozi tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
23.11.12 16:53

@Denis11 @evca 28 holky, tak drama pokracuje, ja se z toho fakt zblaznim. hcg jen 6,5 nicmene je to pozitivni, takze v pondeli znova na krev, pres vikend klid na luzku a kdyby cokoli, tak na pohotovost…no,nevim, co by na pohotovosti udelali za zázrak, ale doufam, ze to nebude potreba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.11.12 16:56

@hlozi jejda tak to je oprvadu nízký číslo.. ale vedle holčina měla taky nízký a zachranilo se to…začalo se jí to zvedat..sice pomalu ale vypadá to dobře.. tak snad i u tebe..hlavně se šetři, to je fakt důležitý! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
23.11.12 17:36

Ahoj holky rozhoduji se mezi Gennetem a Apolinářem, můžu se jen zeptat kolik ste přibližně platili za IVF? Na stránkách gennetu jsem našla ceník kde je 26tis. za celý proces IVF což mi přijde docela ranec 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
23.11.12 18:07

@Denis11 kde vedle, v který diskuzi???že bych početla…
já si dávám trochu naději, že přestávám krváce, takže když malý bude velkej bojovník, tak to vybojujeme…musíme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.11.12 18:20

@Radkkaa Ahojky.. a ty už nemáš žádný hrazený pokus od pojíštovny?? Pokud ano, tak nemusíš hradit nic až na pár korun v řádech stovky za njaký pilule nebo doplatky.. a pak jen ty nadstandartníí výkony co ti zvýší šanci na těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.11.12 18:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.11.12 18:41

Jo a hlozi prosim tě můžu se tě zeptat??? Tohl bylo tvoje první IVF? Jestli jo, a nechala jsi si zavést 2 embryjka, tak kolik ti řekli že si můžeš ještě zkusit zavést a po kolika?

Jo a v tom vedlejšim je to ta „terkam“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
23.11.12 19:26

@Denis11 Ještě nemám za sebou žádný pokus, na stránkách gennet je ceník co nehradí pojištovna v celém IVF a je tam částka 25tis. tak sem byla v šoku snad jsem to špatně pochopila i když je to soukromé centrum tak bych se nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
23.11.12 19:29

@Radkkaa podle ceníku se neřiď, kolik by tě to stálo se nedá předem až tak určit. Záleží co všechno bude u Vás potřeba. Já platila jen doplatek za léky a prodlouženou kultivaci. Částku ti sdělí lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.