Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hlozi píše:
@Mončiči díky, odpoledne budu vědět, tak písnu…ale nevím, dnešní čárka na testu byla slabá, ale zase silnější než včerejší…mi z toho hrabe, ještěže už je konec a dneska se to rozsekne!!!
budujak na trní, odpoledne nebudu doma, si tvou zprávičku přečtu až večer, ale chci tu najít jen vysoké číslo hcg, takže
![]()
@Mončiči to já bych chtěla taky, ani nevíš, jak moc ![]()
Děkuju a snad vás všechny potěším… ![]()
@hlozi píše:
@Mončiči to já bych chtěla taky, ani nevíš, jak moc
Děkuju a snad vás všechny potěším…
ale to víš, že vím - všechny to tady víme
a moc si to navzájem přejem!!! ![]()
@Denis11 @evca 28 holky, tak drama pokracuje, ja se z toho fakt zblaznim. hcg jen 6,5 nicmene je to pozitivni, takze v pondeli znova na krev, pres vikend klid na luzku a kdyby cokoli, tak na pohotovost…no,nevim, co by na pohotovosti udelali za zázrak, ale doufam, ze to nebude potreba…
@hlozi jejda tak to je oprvadu nízký číslo.. ale vedle holčina měla taky nízký a zachranilo se to…začalo se jí to zvedat..sice pomalu ale vypadá to dobře.. tak snad i u tebe..hlavně se šetři, to je fakt důležitý!
![]()
Ahoj holky rozhoduji se mezi Gennetem a Apolinářem, můžu se jen zeptat kolik ste přibližně platili za IVF? Na stránkách gennetu jsem našla ceník kde je 26tis. za celý proces IVF což mi přijde docela ranec
![]()
@Denis11 kde vedle, v který diskuzi???že bych početla…
já si dávám trochu naději, že přestávám krváce, takže když malý bude velkej bojovník, tak to vybojujeme…musíme!!
@Radkkaa Ahojky.. a ty už nemáš žádný hrazený pokus od pojíštovny?? Pokud ano, tak nemusíš hradit nic až na pár korun v řádech stovky za njaký pilule nebo doplatky.. a pak jen ty nadstandartníí výkony co ti zvýší šanci na těhu…
Jo a hlozi prosim tě můžu se tě zeptat??? Tohl bylo tvoje první IVF? Jestli jo, a nechala jsi si zavést 2 embryjka, tak kolik ti řekli že si můžeš ještě zkusit zavést a po kolika?
Jo a v tom vedlejšim je to ta „terkam“ ![]()
@Denis11 Ještě nemám za sebou žádný pokus, na stránkách gennet je ceník co nehradí pojištovna v celém IVF a je tam částka 25tis. tak sem byla v šoku snad jsem to špatně pochopila i když je to soukromé centrum tak bych se nedivila.
@Radkkaa podle ceníku se neřiď, kolik by tě to stálo se nedá předem až tak určit. Záleží co všechno bude u Vás potřeba. Já platila jen doplatek za léky a prodlouženou kultivaci. Částku ti sdělí lékař.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.