Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
15.11.15 16:13
@evca 28 píše:
@MartinaCV fakt ja uz si to prave 4roky zpetne nepamatuji :think: ale snad to bude ok, nemela jsem zrovna fajn doktorku (tedy pro me) :nevim:

Myslíš doktorku při OPU? Jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.11.15 17:25

@MartinaCV Roznickovou. Jak dlouho muzu mit ty bolesti? bojim se aby vse bylo ok a probehl pripadny transfer..myslela jsem ze max jeden den..je to takova bolest jak pri silne ms, akorat me to vic omezuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.11.15 17:32
@evca 28 píše:
@MartinaCV Roznickovou. Jak dlouho muzu mit ty bolesti? bojim se aby vse bylo ok a probehl pripadny transfer..myslela jsem ze max jeden den..je to takova bolest jak pri silne ms, akorat me to vic omezuje..

Tak asi je to subjektivní, ale pár dní to bolet může. Vždycky máš možnost to zkonzultovat s lékařem. Mně bylo řečeno celkem 10 dní, ale nemělo by to těch 10 dní bolet pořád stejně hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.11.15 20:07

@MartinaCV tak budu doufat ze bude zitra lip..uz musim do prace a syna hodit do skolky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.11.15 01:01
@veveruse78 píše:
@Yankee_Z ja chodila taky k dr. Jarosove, tak drzim pesti, at ti to vyjde :mavam:

Dekuju. :) Akorat ted tu dr. Jarosova nebude, takze mi to bude delat nekdo jiny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.11.15 01:03
@MartinaCV píše:
Omlouvám se, holky to vysvětlily níže. Spletla jsem si Cetrotide s Luverisem. Na tu kvalitu se připichuje Luveris, já ho měla.

Nic se nedeje. ;) Tak Luveris nemam noo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.11.15 17:16
@Yankee_Z píše:
Nic se nedeje. ;) Tak Luveris nemam noo. :nevim:

To bude dobrý, musíš věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.11.15 17:19
@evca 28 píše:
@MartinaCV tak budu doufat ze bude zitra lip..uz musim do prace a syna hodit do skolky..

Už je líp? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.11.15 21:04
@MartinaCV píše:
To bude dobrý, musíš věřit :hug:

Ja veriim. Dekuju za podporu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.11.15 21:06
@Yankee_Z píše:
Ja veriim. Dekuju za podporu. :andel:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.11.15 08:50

Holky prosím o radu poradu od těch, co měli problémy s imunitou. Zítra budu mít výsledky z hematolky, z Imunie mám lék. zprávu pro gennet a nějak nevím jestli se zpátky s výsledky z hematolky objednávat do Imunie, nebo mi budou stačit oboje výsledky (imunologie i hematolka) a s nimi jít rovnou k Brandejský a ta mi napíše podle výsledků prášky. Protože Brandejská mě určitě vezme dřív než za 6 týdnů, což bych určo čekala na termín v Imunii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.11.15 08:53
@Lenkýs píše:
Holky prosím o radu poradu od těch, co měli problémy s imunitou. Zítra budu mít výsledky z hematolky, z Imunie mám lék. zprávu pro gennet a nějak nevím jestli se zpátky s výsledky z hematolky objednávat do Imunie, nebo mi budou stačit oboje výsledky (imunologie i hematolka) a s nimi jít rovnou k Brandejský a ta mi napíše podle výsledků prášky. Protože Brandejská mě určitě vezme dřív než za 6 týdnů, což bych určo čekala na termín v Imunii.

Ahoj, já myslím, že prostě vezmeš oboje výsledky a odneseš je k primářce Brandejské. Ale nevím, jaké máš potíže, jestli mezi hematologií a imunologií není nějaká provázanost, spíše si ale myslím, že ne. A jaké prášky myslíš, že by ti Dr. Brandejská psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.11.15 08:59

@MartinaCV Mám zvýšenou hladinu protilátek proti ováriím, takže čekám, že mi dají Prednison nebo něco tomu podobného, protože jinak nemají žádné pokusy o IUI nebo IVF smysl, protože vše moje tělo „zneškodní jako nepřítele“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.11.15 09:34
@Lenkýs píše:
@MartinaCV Mám zvýšenou hladinu protilátek proti ováriím, takže čekám, že mi dají Prednison nebo něco tomu podobného, protože jinak nemají žádné pokusy o IUI nebo IVF smysl, protože vše moje tělo „zneškodní jako nepřítele“ :?

Tuto léčbu nastavuje imunolog, nevím, jestli by to dávala i Brandejská. Ty jsi na imunu konzultovala výsledky? Jinak moje Dr. Jarošová imuno léčbu velmi urychlila, vše domluvila, ale bylo to v rámci jejího nadstandardního přístupu, takže během jednoho večera bylo vše zařízené, ale léky mi předepsala imunoložka, recept přišel obratem poštou. U koho jsi byla na imunu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.11.15 10:15

@Lenkýs - já první prednison dostala v Imunii, ale pak už mi je normálně v gennetu dávaly oni.
A výsledky z hematologii jsem dávala rovnou v gennetu. Mě totiž ještě doporučili před IVF píchat injekce na ředění krve. Takže to taky psala mudr v gennetu, pak v těhu už jsem chodila na kontroly na hematologii.
Takže záleží co máš ve zprávě.
A na tu imunologii se většinou čeká dlouho jen kvůli tomu odběru krve (dlouho trvají výsledky), pokud ten už máš za sebou tak ta konzultace může být rychlejší, nebo tam můžeš jen zavolat a telefonické konzultace bývají docela v pohodě a rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.