Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2630
9.12.15 19:15

@lachi Moc moc gratuluji :kytka: at se miminku i tobe dari a jste zdravi. Kez by se nam to do konce unora taky povedlo prirozene. Pokud ne, jdeme na jare na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.12.15 19:43
@veveruse78 píše:
@Včelicka 1 neboj, pokud budou všechna embryjka po vysetreni zdrava, tak se stopro rozmrazi, je to vitrifikace, ne obycejne kryo, takze tam skoro zadny odpad neni :pankac: to spis neprochazeji všechna embryjka tou genetikou, ale drzim palce, at je jich co nejvic zdravych :mavam:

ahoj, v jiné diskuzi jsem četla, že se jim po vitrifikaci (ne v Gennetu), embrya špatně rozmrazila. Když jsem se na to ptala, bylo mi řečeno, že není vitrifikace jako vitrifikace (různá kvalita center, což víme) a že se špatně „rozmrazí“, resp. špatně vyvíjí ta, která mají s největší pravděpodobností vadu (taky víme, že je veliký odpad) a že u zdravých embryjek je prakticky 100% šance, že se vše podaří. Takže naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.12.15 19:45

@MartinaCV je to mozne, ale v Gennetu bych se toho nebala…mne se vazne vždy rozmrazilo 100% a verim, ze i u vas to tak bude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.12.15 19:46

@veveruse78 gratuluji.. další a významná meta za tebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.12.15 19:47

@MartinaCV jj, ulevilo se mi :) a pokec s dr. Diblíkem byl opet uplne v pohode, zadne tlaceni do plodovky kvůli veku apod. Az budes tehu, tak doporucuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.12.15 19:48
@veveruse78 píše:
@MartinaCV je to mozne, ale v Gennetu bych se toho nebala…mne se vazne vždy rozmrazilo 100% a verim, ze i u vas to tak bude :mavam:

Jak píšu, Gennet patří mezi ta lepší centra, vždyť se tam na genetiku odesílají ženy z celé republiky. Bylo mi právě Dr. Jarošovou řečeno, že když se po vitrifikaci embryo nevyvíjí, je to proto, že by se nevyvíjelo ani bez vitrifikace. Embryoložka mi zase říkala, že mají víc těhotenství po vitrifikaci, stejně, jako to má Helios.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.12.15 19:52
@Včelicka 1 píše:
Děkuji za rady. Zkusím se informovat v gennetu :(. Nevím jak to zvládnu no budu se snažit domluvit. Myslím že domluvit se nemá moc význam, už jsme to zkoušeli i kvůli jiným věcem, ale přítel říká něco jiného když je semnou a pak před holkama taky něco jiného. Oni by ho chtěli jen pro sebe a oni to s ním umí. Dve holky, v pubertě je těžké s nimi o něčem mluvit. Přítel je vždy na jejich straně. Uvidím jak to dopadne 8o.

Ochota se domluvit je základ dobrého vztahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.12.15 19:56

@MartinaCV jj, tomu ja verim..když to embryjko proste nebylo zdrave, tak to není spatnym mrazenim, ale proste se nevyviji dal z jiného duvodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.12.15 20:09

@veveruse78 Zeptám se, prosím tě, tohle těhu je tedy z embrya z minimálky (na ty já hodně věřím intuicí) a není vyšetřeno geneticky? A to embryjko, co prve bylo zdravé po PGS a skončilo to ve 12 tt, řekli ti, zda to mohlo být tím myomem, který ti později vyndali? Je to tedy k vzteku.. ale naštěstí jsi nesmutnila dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.12.15 09:40
@Božská píše:
@Lenkýs Ahojky, mozna pozde, mozna vcas… pred IUI jsem jela na ultrazvuk a doktorka mi podle velikosti folikulu naplanovala, kdy pichnout Pregnyl. Je to vlastne tehotensky hormon hcg, vyvola do 36 hodin ovulaci a tedy presny cas IUI.

Díky za info :) Aktuální to pořád je. Se Šetinovou v Immunii jsem se domluvila, že chce ještě odběr krve na NK a výsledky mi pak pošle poštou a na Silvestra jsem objednaná k Brandejské, takže počítám, že už se v lednu začne něco dít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.12.15 11:50
@Lenkýs píše:
Díky za info :) Aktuální to pořád je. Se Šetinovou v Immunii jsem se domluvila, že chce ještě odběr krve na NK a výsledky mi pak pošle poštou a na Silvestra jsem objednaná k Brandejské, takže počítám, že už se v lednu začne něco dít :)

Je fajn, že budeš mít další odběry. Držím pěsti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
10.12.15 12:51

@Božská Moc děkuju! Taky bych ti přála, aby se vám to do února povedlo a nemuseli jste na IVF, tak držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
10.12.15 12:55

@veveruse78 To je krásný… a hlavně, že je vše v pořádku, budu doufat, že i u nás to bude dobré. Na 1. screening jsem moc zvědavá, na další kontrolu jdu 5.1., tak to možná už bude doktor dělat screening, příští týden mám jít na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
10.12.15 21:03

@evca 28 o bylinných odvarech od dr. Zhang, jestli tě to zajímá, tak se mrkni na odkaz, píšu to tam podrobně: https://www.emimino.cz/…nost-241122/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
10.12.15 21:22

@MartinaCV jj, tohle je jen z minimalky, mela jsem před laznemi, proto jsme PGS nedavali protože by se to uz nestihlo…bylo to v planu zas po laznich :pankac:
To predchozi tehu nikdo nezjistil, proc skoncilo :nevim: mohlo to byt od nejake infekce, mikrotromb, cokoliv…u toho myomu porad tvrdili, ze by nicemu vadit nemel, tak jsem se trochu sekla, ze ho proste chci pryc, tak buhvi, jestli to necemu pomohlo :think: mne osobne i dost pomaha mojzisovka a mobilizace kostrce, hlavne priprava před ET, abych byla pekne uvolnena a nemela dělohu v kreci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.