Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
17.11.15 10:23
@KamisB píše:
@Lenkýs - já první prednison dostala v Imunii, ale pak už mi je normálně v gennetu dávaly oni.
A výsledky z hematologii jsem dávala rovnou v gennetu. Mě totiž ještě doporučili před IVF píchat injekce na ředění krve. Takže to taky psala mudr v gennetu, pak v těhu už jsem chodila na kontroly na hematologii.
Takže záleží co máš ve zprávě.
A na tu imunologii se většinou čeká dlouho jen kvůli tomu odběru krve (dlouho trvají výsledky), pokud ten už máš za sebou tak ta konzultace může být rychlejší, nebo tam můžeš jen zavolat a telefonické konzultace bývají docela v pohodě a rychlé.

Mám to taky tak, injekce na ředění krve a ty jsou z Gennetu a kontroly na hematologii - našla jsem super hematoložku a tam stačí zavolat, že jsem na cestě a hned mě bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
17.11.15 10:53

@Lenkýs já mám také hraniční protilátky proti ováriím. Výsledky se mnou zkonzultovali již na imunologii, kde mi taky předepsala doktorka na 3 měsíce Medrol s tím, že ho mám užívat zhruba 4-6 týdnů před IUI/IVF. V Gennetu se na zprávu doktorka podívala, znovu vysvětlila a potvrdila závěr a léčbu z imuna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.11.15 16:25

Super, díky za info. To jsem potřebovala vědět. V lék. zprávě z imunologie mám právě shrnuté jenom výsledky labiny, ale není tam žádné doporučení případné léčby. Takže na budu doufat, že na imuno mě vezmou relativně rychle. Chtěla jsem si tak trochu ušetřit jednu cestu do Prahy. Jsem mimopražská, tak je to pro mě vždycky zabitá polovina dne, kdy se musím vlastně kodrcat přes celou Prahu jenom pro výsledky ;) Snad mi dopadne dobře zítra ta hematolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.11.15 17:40

@MartinaCV - a ke komu chodíš? Já chodila na smíchov a tam je doktorka taky super.
Začátkem roku asi půjdeme do KETu až odstavím prcka a tak tam půjdu asi předtím na kontrolu.
po porodu byly výsledky v pořádku tak jsem na to zvědavá. Ale říkala, že příště budu píchat zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.11.15 18:01
@KamisB píše:
@MartinaCV - a ke komu chodíš? Já chodila na smíchov a tam je doktorka taky super.
Začátkem roku asi půjdeme do KETu až odstavím prcka a tak tam půjdu asi předtím na kontrolu.
po porodu byly výsledky v pořádku tak jsem na to zvědavá. Ale říkala, že příště budu píchat zase.

Myslíš na hematologii? Do Loun, já nejsem pražská  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.11.15 20:59

@MartinaCV - jj tak to jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.11.15 10:18

Tak holky hematolka v pořádku, jenom mírně zvýšená jedna hodnota, kterou dokáže upravit listovka (tu normálně beru, ale teď jsem ji právě úmyslně vynechala, aby mi neovlivňovala výsledky), za 3 měsíce znovu na odběry a v těhu si mě určitě budou chtít hlídat. Na imunologii by pro mě měli termín až před Vánocema, tak jsem je ukecala na tel. konzultaci na začátek prosince a zkusím se domluvit, že by mi MUDr. Šetinová poslala finální lék. zprávu třeba do mailu a nemusela bych tam. Ty čekací lhůty jsou fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
18.11.15 10:37

@Lenkýs Immunia co? Fakt ty čekací doby jsou šílený a já byla u Šetinové ani ne 10 minut. A to mi výsledky víceméně přečetla, o problému mi řekla jen ve zkratce s tím, že mi to více vysvětlí v CARu. Upřímně na mně působila dojmem že vůbec nechápe co čte…
Předepsala jen ten Medrol a jeho užívání. Toť vše.
Nechápu ty 2 měsíce čekání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.11.15 10:56

@WmarliesW Jo přesně, proto si právě myslím, že by stačila tel. konzultace a aby mi výslednou zprávu hodila do mailu, případně i s receptem… Tohle „ježdění si pro výsledky“, kdy mi jenom přečtou hromadu odborných názvů a dají dvě A4 pro jiného lékaře mi v dnešní době opravdu přijde zbytečné plýtvání časem nás všech. Hlavně po mě teda Šetinová chtěla hematolku a genetiku a to mám obojí v pořádku, takže jí stačí pracovat s tím, co už má k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
18.11.15 11:06

@Lenkýs držím palce. Já po nich chtěla nejdříve výsledky emailem, poté i telefonicky a bez úspěchu. Jediné co udělali, že mně dali termín o týden dříve než jsem byla objednaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.11.15 11:41

@WmarliesW Když bude nejhůř, tak se s výsledky vydám rovnou k MUDr. Brandejské a věřím, že mi dokáže taky správně napsat prášky, protože opravdu nebudu čekat do jara, než mi najdou vhodný termín a usmolí doporučenou léčbu. Stejně teď musím čekat na MS a pak se budu objednávat hned do gennetu, dřív to stejně nemá smysl :? Ale fakt mě tohle štve, protože mi tím zbytečně protahují dobu než se začne cokoliv dít, když vidí, že jsem odeslaná k nim z gennetu, tak by měli vše sami o sobě se snažit urychlit, ale přijde mi, že to mají téměř naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.11.15 16:47

@MartinaCV Ahoj, děkuji za optání..včera se snažila spíš polehávat, bolí to už jen na jedné straně, spíš když si to zmáčknu takže pravděpodobně jsou to vaječníky. Dnes volali z CAR a super zpravy.. z těch 10 vajuch bylo dobrých 8 (to už jsem tu psala) v pondělí mi bylo řečeno že 4 se vyvíjí, zbytek pokulhává a dneska mi sestřička říkala že přes noc chytali druhy dech a mám krásných oplozených 6 a zítra jedu na transfer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.11.15 17:32
@evca 28 píše:
@MartinaCV Ahoj, děkuji za optání..včera se snažila spíš polehávat, bolí to už jen na jedné straně, spíš když si to zmáčknu takže pravděpodobně jsou to vaječníky. Dnes volali z CAR a super zpravy.. z těch 10 vajuch bylo dobrých 8 (to už jsem tu psala) v pondělí mi bylo řečeno že 4 se vyvíjí, zbytek pokulhává a dneska mi sestřička říkala že přes noc chytali druhy dech a mám krásných oplozených 6 a zítra jedu na transfer :dance:

Ahoj, takže nemáte prodlouženou kultivaci ani genetiku? Nepočítám to, nemám přehled, tak jen pro info. Jinak gratuluji a držím pěsti, ať se zadaří. Je fajn, že už je ti líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.11.15 17:35
@Lenkýs píše:
@WmarliesW Když bude nejhůř, tak se s výsledky vydám rovnou k MUDr. Brandejské a věřím, že mi dokáže taky správně napsat prášky, protože opravdu nebudu čekat do jara, než mi najdou vhodný termín a usmolí doporučenou léčbu. Stejně teď musím čekat na MS a pak se budu objednávat hned do gennetu, dřív to stejně nemá smysl :? Ale fakt mě tohle štve, protože mi tím zbytečně protahují dobu než se začne cokoliv dít, když vidí, že jsem odeslaná k nim z gennetu, tak by měli vše sami o sobě se snažit urychlit, ale přijde mi, že to mají téměř naopak.

Ahoj, Gennet využívá k imunu dvě pracoviště, já byla před IVF vyšetřená v Synlabu a nic moc, tak jsem požádala o popostrčení na jejich spřátelené imuno a vše šlo rychle a hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.11.15 18:31

@MartinaCV Já taky tak nějak doufám, že si případně Brandejská zavolá do Immunie a popostrčí paní doktorku, aby jí třeba poslala zprávu mailem. Tímhle se to vše opravdu hrozně natahuje. Vlastně od srpna běhám po všech možných vyšetřeních a teď bych měla čekat dalších x týdnů než mě objednají jenom kvůli kusu papíru. Chápu, že léčba neplodnosti je běh na dlouhou trať, ale tohle je opravdu mrhání časem, není mi 20, abych si mohla dalších x let běhat jenom po vyšetřeních. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.