Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
30.1.13 14:19

@hlozi no já tentokrát budu opatrná opravdu hodně.. jsem rozhodnutá prostě nic nedělat ani venčit nebudu chodit první tři dny :mrgreen: a je mi jedno kdo co říká, prostě raději budu ležet. Tim určo nic nezkazim. Minule jsem taky nebyla vzorná, dělala jsem pár věcí co bych neměla a hlavně fakt nechci testovat dřív jak za 14dní.. snad to vydržim.. hlavně aby vydrželi na ET a na zamražení.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
30.1.13 15:24

@Denis11 no, já právě taky dělala samý věci, co jsem neměla…i když jsem toho dělala míň, tak jsem chodila dělat i koně..když ono u nás je to trošku blbý v tom, že máme tolik zvířat a manžel to prostě nemůže stíhat…ale bohužel prostě to ty zviřátka pár dní budou muset vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 15:37

@hlozi no ono to člověku prostě nedá když doma má ty zvířata.. ae příte i moje holka mi slíbii že se s venčením Frodíka ráno nějak vystřídaj, prostě to musej zvádnout.. aby se připravili na režim až budu v porodnici :mrgreen: :mrgreen: já jsem zase blbec lítala po doktorech s holkou (mohla jsem to nějak odložit) a zvedala jsem 200kg motorku na stojan já krááva :zed: :zed: a uklízela jsem.. no prostě nebudu dělat nic tedka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
30.1.13 18:26

@Denis11 tak my naštěstí máme zahradu, takže psy to pár dní vydrží jen na ní..i když myslim, že pohodovou procházku bych mohla jít…no, uvidím…
po stimulaci jsem nabrala 12kg, tak se se je teď snažím dostat dolu, jezdim na koloběžce, doma cvičím..Manžel se zapojil a cvičí se mnou, tak v tom nejsem sama, ale kila se drží a nechtěj pustit…
Tak doufám, že pak mi ten pohyb nebude moc chybět…(bude, já to vim) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 18:43
@hlozi píše:
@Denis11 tak my naštěstí máme zahradu, takže psy to pár dní vydrží jen na ní..i když myslim, že pohodovou procházku bych mohla jít…no, uvidím…
po stimulaci jsem nabrala 12kg, tak se se je teď snažím dostat dolu, jezdim na koloběžce, doma cvičím..Manžel se zapojil a cvičí se mnou, tak v tom nejsem sama, ale kila se drží a nechtěj pustit…
Tak doufám, že pak mi ten pohyb nebude moc chybět…(bude, já to vim) :-D

jééé Holzi to jsem ráda že jsem nepřibrala sama :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: já jsem taky jak koule :D ted před IVF jsem cvičila s Jillian a hlídala si jídelníček hele a ani deko dolu, spíš naopak, jen objemově jsem shodila 4cm přes břicho.. ale to je tim prednisonem hnusnym..ale tedjsem psala právě vedle na vlákno že klidně přiberu dlaších 20kg když budu těhotná :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.1.13 19:46

@Denis11 Ty jsi taky naše zaltooo :hug: :hug: :hug: ne zalto ale zlato :mrgreen: :mrgreen: mě je 29 ještě chvilku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 20:30
@Jana6 píše:
@Denis11 Ty jsi taky naše zaltooo :hug: :hug: :hug: ne zalto ale zlato :mrgreen: :mrgreen: mě je 29 ještě chvilku :-D
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.1.13 20:36

@Denis11 jen tak dál holka, krásné, jsem moc zvědavá kdy půjdeš na ET :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.1.13 20:41

@dendulina tak co už MS došla?

hele holky jsem už v celku zkušená v píchání injekcí :lol:,moje 4. IVF, ale dnes prvně po vytáhnutí jeličky mě vpich chvilku krvácel, ne tedy moc, ale ještě se mi to nestalo, ted mě napadlo jestli jsem jehlu nevytáhla nějak nešetrně, nebo rychle, snad jsem tam poslala celou dávku :nevim:,stalo se vám to některé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 20:43
@Mončiči píše:
@Denis11 jen tak dál holka, krásné, jsem moc zvědavá kdy půjdeš na ET :potlesk:
:hug: :hug: děkuju mončiči :hug: :hug: já se modlím aby to vyšlo.. jsem z toho nanervy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 20:45

@Mončiči jasně že se mi to taky stalo, neboj to nic není :hug: možná jsi jen trefila nějakou maličkatou žilčičku :mrgreen: nebo tak něco :hug: i dneska se mi to stalo když jsem si píchala ten fraxiparin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.1.13 20:48

@Denis11 tak dík, jsi mě uklidnila, jen se mi to stalo prvně, jsem byla překvapená, že mám na břiše i něco jiného než kousek špeku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
30.1.13 21:00

@Mončiči taky se mi v minulosti stalo, ze pak slopar kapek, neboj to nic neni ;)

kdyz jsme i tech kapek, tak to je tak jediny, kde jsem ja…odpo to uz uz vypadalo, trocha svetlounce cervene krve, ale pak zas nic…tak do sebe leju dalsi cervene vino a doufam, ze se to konecne rozjede 8o
MRCHA jedna, nikdy jsem nemela pomale rozjezdy, vzdycky jsem krvacela naplno uz od rana, tohle je peklo…to vypada, ze zacnu stimulovat az od patku :roll: ale dobre i za to, akorat Jarosova nebude rada, chtela si me ohlidat a pristi vikend jede na hory :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 21:00

@Mončiči :D :D já tam má běžně neco víc jak kousek špeku :mrgreen: :mrgreen: já tam mám velikej kus špeku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 21:02

@dendulina Sakryš.. :think: hele a volala jsijí a zeptala ses jí na to?? Bych za ní normálně zajela aby se mrkla jestli fakt nejsi těhu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.