Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
25.1.13 21:02

Aaaaaaaaaaaaaa já jsem z toho vedle, nestíhám vás vůbec číst :-D Moni jo jo byla jsem vyžle :-D ale ted už nejsem :-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
25.1.13 21:33

@Denis11 taky jsem zvědavá, ale určo dobře a pak bude na řadě dendulina a já a janča a další holky :lol: :lol:,ještě jsem se chtěla zeptat - vím, že je to individuální, ale kolik jsi potřebovala balení toho Fostimonu? jsem koukala, že je balení 1/10 a 1/1,trošku jsem porovnávala ty cenyléky za, ale gennet je nemá uvedené nebo jsem je nenašla, našla jsem je na stránkách reprofitu a to k 1.3 :nevim: takže jsem sama zvědavá do čeho půjdu, ale fakt do Gonalu ne, tem jsem měla 3 a bez výsledku, tedy jednou jo, ale pak to stejně nedopadlo :,(
@dendulina hele a kdy začínáš píchat??super zase se to hnulo :potlesk: @Jana6 a co ty???jdeš aspon na nějakou ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.1.13 21:43

@Mončiči mám pocit, že mám balení po 10 ampulích.. (jsem líná se zvedat a jít do kuchyně se podívat :mrgreen: ) a ty krabice po těch 10ampulích jsem dostala 3. do toho jsem vyfasovala dohromady 4 injekce orgalutranu a dnes ještě jednu injekci ovitrelle, kteoru mám píchnout zítra. Dohromady jsme za ty léky dopláceli cca 2000,– kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
25.1.13 21:55

@Mončiči začínám píchat jak se dostaví mrcha, teda 2. den pak samozřejmě…dneska jsem 26.DC, tak už ji vyhlížím :-) já gonalem stimulovala už 2×, jednou dlouhej, podruhý krátkej protokol a dost podobný výsledky…9 a pak 11 vajíček. Vlastně při tom druhém pokusu to bylo 11 odebraných foliků a z toho 11 vajíček, takže super…dokonce se jich i 8 oplodnilo, takže jdu zase do krátkýho protokolu. Je to pro mě i jednodušší organizačně než ten dlouhej. Od včerejška jsem zase v NL a pojedu do Čech až na kontrolní UZ. Fakt se modlím, aby všechno klaplo a já už tam mohla zůstat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.1.13 21:00

@dendulina super,už brzy začneš :potlesk:,no já snad taky - dnes jsem 23.DC @Denis11 hele a to máš všechny léky i ty tvoje extra, nebo jen na stimulaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
26.1.13 21:10
@Mončiči píše:
@dendulina super,už brzy začneš :potlesk:,no já snad taky - dnes jsem 23.DC @Denis11 hele a to máš všechny léky i ty tvoje extra, nebo jen na stimulaci :nevim:

Všechno je to na stimulaci. Jen te Fraxiparin je na ředění tý krve, ale to taky píchám jen při stimulaci. Jindy ne.
Jinak holky-já si těd píchla poslední injekci-ovitrelle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.1.13 09:38

@Denis11 hezkééé :potlesk: v po OPU a pak ve čt v pá ET :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.1.13 09:41

@Mončiči :hug: :dance: no :dance: jsem strašně zvědavá, jak dopadnu.. doufám že líp jak minule.. :srdce: :srdce: doktorka mi řikala, že pokud by šlo všechno dobře tak ET sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.1.13 09:45

@Denis11 tak to jo i so je perfektní, takže PK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.1.13 09:55

@Mončiči juju :-) tentokrát investujeme uplne do všeho co jde.. minule jsme taky chtěli PK, ale pak nebylo proč, protože zbylo jen to jedno embryjko, a s jednim se prej Pk neriskuje.
Ale tentokrát i pěkně cejtim vaječníky, trochu mě bolej, já nejsem schopná do sebe nalejt ty 3 litry, ach jo.. já vypiju tak 2 a to je úplně max.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.1.13 13:05

@Denis11 jen se pěkně snaž pít, však ono se ti to vrátí. Držím moc palce :-) :hug:

Holky já se zastřelím, mrcha pořád ještě nic a teď mi zrovna kamarád (takovej můj mladší bráška) přiznal, že se jim povedlo snažení. Přitom jeho ženě v prosinci operovali cystu, doporučili, že by bylo dobré brzo otěhotnět a teď je 3-4.tt Já jim to přeju, ale stejně ve mě trochu hlodá, kde sakra je ta spravedlnost :twisted: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.1.13 13:19

@dendulina No jo tak to bývá no.. :nevim: ale neboj, tobě se to taky podaří!! :hug: a s tou mrchou.. mě taky ne a ne přijít :mrgreen: tak jsem na radu holek večer vypila láhev červenýho (asi nemusíš celou láhev, ale já si to pojistila :mrgreen: ) a napustila si horkou vanu :mrgreen: :mrgreen: hele druhej den ráno jsem vstala a bylo to :mrgreen: takže fakt to zabírá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.1.13 13:26

@Denis11 já si dala vanu včera a večer 1 sklenku, asi to bude chtít víc :D Jsem nedočkavá, ačkoli až dneska jsem 28.DC, takže dneska/zítra to přijít musí :cert: :cert: :cert: Klidně budu za alkáče, ale asi v té lahvi budu brzy pokračovat :D

K tomu kamarádovi, on mi poslední dobou děsně nakládá, je to normální dítě štěstěny…před pár měsíci dostal vysněnej job za 65tis. hr. (v 26 letech, bez VŠ!!!), teď se jim na první šťouch povede otěhotnět :potlesk: :potlesk: Holky, já jsem přející, ale tohle už skoro bolí :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.1.13 13:31

@dendulina No to věřim, mě by to asi taky trochu „bolelo“ :cert: :cert: :mrgreen: a ten job na 65 hadrů no to mam dost teda :cert: ale taky nikde neni jistota, že to taky bude v pořádku když otěhotněli takhle brzy..takže možná to zase taková výhra neni.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.1.13 13:37

@Denis11 nestraš, přeju jim, aby to vyšlo a jestli i mě, tak s tou koučkou aspoň budu moct vozit kočárek a vyměňovat si zkušenosti, bydlely bychom kousek od sebe :-)
Ale taky víš jak, lidem, co máš ráda sice přeješ, ale pokud ty se snažíš jak idiot, nikam to nevede a oni prostě mají talent být ve správnou dobu na správném místě (a ještě v mnohem mladším věku), tak to by jeden skoro i brečel :nevim:

No nic, jdu do svařáku, aspoň teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.