Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
22.1.13 19:13

@Denis11 aspon nějaký odreeagování když je to takhle jinak na nervy :-) :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
22.1.13 23:25
@Jana6 píše:
@Denis11 a co ona na to? Se určitě jenom smála co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oni tam všechny vypadají jak reklama na hlad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ty jo tys to hezky napsala, reklama na hlad :lol: :lol:,se nesmím smát nahlas, at nezbudím syna s manžou, ale no dost dobrý :potlesk: mě ted nic nenaordinovali, mě to i štve bych něco chtěla aspon pro lepší pocit, ale je fakt, že pokud to mé tělo nevyžaduje není třeba ho zatěžovat zbytečně, že jo ;),jinak já při druhém IVF s PGD brala ten pregnison v dávce 10 a 15 mg na střídačku obden, ale ani sem to psát nebudu :oops: jsem nepřibrala :potlesk: když jsem si vyřizovala předoperační se mě obvodní ptala „vy jste nepřibrala?“já ne, ono se po těch lécích přibírá a ona, že jo :nevim:,ale holky to je vyjímka, já tedy v Gennetu nechala cca 12kg, ale to je nervama!!!jsem vám toho napsala, už končím :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 07:54

@Denis11 no takže se budu cpát vitamíny, to OPU mě vůbec nenapadlo - by mě nechtěli dát narkozu, ty jo to by byl v celku průser, já jsem se původně obávala abych nejedla nějaký léky které by mohli negativně ovlivnit početí a 1.trim.,no a na OPUjsem úplně zapomněla. ještě že tu holky jste :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 11:15

@Mončiči Tak to se máš že jsi nic nepřibrala při tědlech dávkách.. :potlesk: :palec: holky já mám nahoře asi 15kg a jsem z toho uplně neštěstná.. :,( jako je to za delší dobu, ne za měsíc, ale je to hlavně po těch IVF.. ach jo.. z toho začínám mít depky.. jsem zvyklá mít 60-62kg a ted mám 76 :,( :,( to je fakt hrůza.. jediný kdy na to přestanu myslet je, když se IVF povede tak pak mi to bude jedno.. :srdce: :* :pankac:
No a s tou chřipkou si dej pozor, oni by tě pak nevzali pod narkozu! Hlavně by ti předoperační nevyšlo dobře víš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 11:27

@Denis11 tak to holka soucítím s tebou :,( věřím, že pokud jsi byla zvyklá určitou váhu a pak se ti zvedne je to děs, ale ber to z té lepší stránky - je to obět, ale bude stát za to, protože ty budeš už hodně brzy těhule a ne že bych ti to přála, ale v poho ty kilča dáš dolů při těch nevolnostech co už brzy budeš mít :lol: :lol:,pak trochu nabereš kvůli miminku a po narození v kliduuuu :potlesk: :potlesk:,tak jsem ti to hezky naplánovala :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 11:32

@Mončiči Děkuju :hug: jenže má strach, že to bude i v tom nejlepšim případě trochu jinak :mrgreen: s holkou jsem neměla absolutně žádný nevolnosti, jen v autě se mi trchu zvedal žaludek.. :mrgreen: a nepřibrala jsem s ní pá kileček ale 31KG :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je fakt že jsem 2 a čtvrt roku kojila a dala to dolu všechno hlavně i kvůli nervům co jsem měla s ex.. ale je fakt, že to klidně a s radostí všechno absolvuju znova… holky já už se snad těšim i na ty dvojčátka ze kterých jsem měla zezačátku hrůzu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 11:37

@Denis11 vidíš tak je to správně!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 11:50

@Mončiči koukám že jsi stejná plánovačka jako jáá :mrgreen: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 11:50

@Denis11 jinak Deni, každé těhotenství je jiné, takže u prvního jsi možná nabrala trochu víc, ale ted to může být jiné aspon i já to tak chci, sice jsem při malém nabrala „jen“ 12kg, ale ted by mě stačilo tak 8 chi chi si to tu ještě budeme určovat, co no at je to jak chce hlavně at jsme těhotnéééé, že jo!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 11:56
@Mončiči píše:
@Denis11 jinak Deni, každé těhotenství je jiné, takže u prvního jsi možná nabrala trochu víc, ale ted to může být jiné aspon i já to tak chci, sice jsem při malém nabrala „jen“ 12kg, ale ted by mě stačilo tak 8 chi chi si to tu ještě budeme určovat, co no at je to jak chce hlavně at jsme těhotnéééé, že jo!!! :srdce: :srdce: :srdce:

joo :srdce: :srdce: :* :hug: já jsem se třeba přesvědčila o tom, že když se ženská v těhotenství hlídá a nejí prostě to, na co má chut tak že má potom většinou ubrečený a protivný miminko.. fakt. Ale jak mamča dopřeje mimču všechno o co si řekne tak má potom spokojenýho smíška :srdce: :lol: takže já jsem rozhodnutá to dělat stejně, protože moje holčina je letnáček a ještě nedělňátko k tomu a je to neuvěřitelně spokojený a štastný a usměvavý dítě :srdce: jenom to nebudu všechno jíst v takovejch dávkách jako minule :mrgreen: :mrgreen: místo 5 žloutkovejch řezu si dám jen jeden třeba :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 12:04

@Denis11 jj taky si to myslím a s tím jídlem - jako v množství to mám též v plánu - jenže když mi něco chutná plány jsou tatam :lol: :D, takže raději nic v téhle části neplánovat, stejně by to skončilo u čtvrtého řezu - možná :oops: už ted mě honí mlsná a přemýšlím co mám si dát než půjdu do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 12:13

@Mončiči No je fakt, že plány to jsou hezký :lol: měkdyž chytne žravá před MS tak se taky většinou neovládnu :mrgreen: tak to potěš koště až budu těhu :mrgreen: :mrgreen: a ted si dej to, na co máš chuť :dance: :dance: ale na co máš chut co??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 12:21

@Denis11 no právě já nevím, ale asi na nějakou čoko, malý to vůbec nejí a tady jsou toho zásoby, to je pak těžký se ovládnout!!! :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 12:28

@Mončiči tam máte ještě mikuláše?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.13 12:36

@Denis11 jednoho ještě ano, jsem říkala babičkám, že už nebudou kupovat kolekce, jsem celé dvě zlikvidovala sama, v košíku máme asi 4 figurky :oops:,malý neměl asi žádnou a něco málo manža měl, no a ted mám za sebou figurku, no jo raději utéct do té práce nebo co šlo dolů to hned naberu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.