Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
17.1.13 19:30

@Denis11 víš jak to je, každá reaguje jinak na jiné léky…já měla menopuru taky dvojitý dávky a měla jsem nakonec z 23 foliků 23 vajíček…no zbylo jedno opožděné embryjko, dneska mi doktorka řekla že blastocysta se z něj stala až šestý den a to je prostě pozdě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.1.13 20:04
@lentilkii píše:
@Denis11 Ahoj. Mně říkala Dr., že první den cyklu je, když to dostaneš ráno a do 12 hodin máš červenou. Když po 12, tak se to počítá až od druhého dne! Já když jsem to dostala kolem 10 dopol., mám vždy rovnou červenou, špinění před MS moc nemívám, takže to byl prý 1.den cyklu. Tak snad to tak je.

Děkuju to už jsi tedy asi 4tá co mi to potvrzuje, tak to tedy taky asi bude :) děkuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.1.13 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.1.13 20:08

@Jana6 :,( :,( hmm koukám že opravdu kvantita neznamená kvalitu.. :,( já se snažím teda uklidnovat tím, že první holku jsme počali přirozeně, sice před 12lety, ale přirozeně tak snad to se mnou ješt nebude tak špatný aby se to nepovedlo.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.1.13 20:11

@Denis11 to je jasný :-) zřejmně jsi reprodukčně v pořádku :-) když jedno dítátko máš :-) to je šílený slovo „reprodukčně“ si připadám jak robot když mi to někdo řekne :-D :mrgreen: no ne :dance: neboj držím ti všechno co mám určo se zadaří uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
17.1.13 23:10

@Denis11 koukám, co hlava to názor, mně řekla doktorka, že první den se počítá, pokud začnu naplno krvácet před 18. hodinou… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.1.13 09:53

Tak holky ted jsem volala Mudr. Langerový a ta mi povtrdila, že jsem dnes druhý den takže dnes začínám píchat :dance: :dance: :dance: holky já už chci miminkooooo :srdce: :srdce: :* :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.1.13 11:43

@Denis11 Denis dockame se, neboj!!! Tentokrat to proste klapne. Ja zacinam pichat cca za tyden, takze to mame paradne nacasovany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.1.13 12:37

@Denis11 huráááááááááááá :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.1.13 12:37

@dendulina :-D
jůůů ty už taky ted v lednu? takže až já budu začínat vy už se budete těšit z mimí v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.1.13 12:48

@Jana6 Jani, ono to zas tak horky nebude neboj…stejne se budu rozhodovat na posledni chvili zase jestli pouziju nebo ne i darcovsky spermie a podle toho budeme urcovat i kdy bude PGD…jestli 3. nebo 5. den. Ale pokud by bylo az 5. den, tak je jasnej KET a tim padem bys me krasne dohnala ;)
@Denis11 Sakra, zapomnela jsem jeste poprat, at to pekne roste a mas co nejvic co nejlepsich vajicek, at je sance na co nejvic embryjek ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.1.13 12:55

@dendulina jak to že budete mít ket když bude PGD pátý den? oni to udělají, šestý den zamrazí a pak dají tobě kdy? Promin že se tak vyptávám ale mě zase hrozí OHSS tak mě zajímá jak to pak probíhá ten ket… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.1.13 13:16

@dendulina @Jana6 holky děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.1.13 13:21
@Jana6 píše:
@dendulina :-D
jůůů ty už taky ted v lednu? takže až já budu začínat vy už se budete těšit z mimí v bříšku :hug:

No jo jani, ale až my budeme brečet že to zase nevyšlo, tak ty se budeš těšit z mimi v bříšku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.1.13 13:21

@Denis11 není za co :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.