Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
11.1.13 13:04
@Mončiči píše:
no v to doufám a taky jsem někde slyšela, že tenhle rok má být plodný a též tenhle rok v křestanství je zasvěcen Panence Marii takže body pro všechny co chtějí těhulkovat!!! :mavam:

jééé kéž by to byla pravda :srdce: :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
11.1.13 13:45
@Denis11 píše:
jééé kéž by to byla pravda :srdce: :srdce: :srdce: :*

bude, bude :D :srdce: :mavam: :lol: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
11.1.13 13:46

@Denis11 moje rec, vzhledem k tomu, ze s manzelem vic nez jedno ditko sotva stihneme, protoze kdovi jak na tom bude za roky, tak bych si nic jineho ani neprala… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.1.13 18:30

@Denis11 jo jo, ě to doporučila, že je tam větší šance když ty moje jsou špatný :dance: no páni to máš opravdu hafo zvířátek, aspon máte veselo :mrgreen: :mrgreen: je mi 29 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.1.13 18:33

@Mončiči určitě to vyjde Moni, bududržet všechny palce a prsty co mám :hug: :hug: taky do toho půjdeme s vlatníma asi :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.1.13 18:35

@dendulina Jasně že se vám to povede, všechny si tu budeme za pár měsíců psát o miminkách v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
11.1.13 18:52
@Jana6 píše:
@Mončiči určitě to vyjde Moni, bududržet všechny palce a prsty co mám :hug: :hug: taky do toho půjdeme s vlatníma asi :hug: :hug:

děkuji, pak dám vědět a taky přeju všem at těhulkujem!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
11.1.13 19:22
@Jana6 píše:
@Denis11 jo jo, ě to doporučila, že je tam větší šance když ty moje jsou špatný :dance: no páni to máš opravdu hafo zvířátek, aspon máte veselo :mrgreen: :mrgreen: je mi 29 ;)

JANI A JAK PŘIŠLI NA TO ŽE JSOU ŠPATNÝ?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
11.1.13 19:23
@Jana6 píše:
@dendulina Jasně že se vám to povede, všechny si tu budeme za pár měsíců psát o miminkách v bříšku :hug:

To by bylo fakt krásný.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.1.13 22:30

@Denis11 mám genetickou vadu…a máme zaplacený sondy na PGD :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.1.13 16:54

Ahoj holky tak nevím co se děje, měla jsem to dostat už ve čtvrtek 10.1. a dneska jsem to ještě nedostala…ale břicho mě pořád bolí tak si myslím že jsem asi pěkně ustydlá…doufám že to vyléčím ještě než půjdu na hormonky…a jinak ve čtvrtek jedu tak doufám že do toho pujdeme co nejdříve…a co vy??? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
14.1.13 17:46

Ahojky holky, já už mám doma injekce a čekám až to dostanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.1.13 17:55

@Denis11 jůůůůůůůů a pak už jen píchat a za chvilku to bude :-) Já ti to normálně závidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se taky těším až si budu píchat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
14.1.13 17:58

@Jana6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no hele já se těšim taky i když těch injeci so budu píchat asi 3-4 denně:-D mám totiž silnější dávky než minule a měla bych to dávat do svalu, ale to nezvládnu tak prej mužu do břicha ale jednu dávku do dvou injekcí..plus injekce na ředění krve.. :mrgreen: no mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.1.13 18:14

@Denis11 ty bláho tak to je taky hustý… :mrgreen: :mrgreen: a nemůžeš do ramene? Stačí když ti to někdo podrží…já to tak pak píchala, protože jsem měla břicho samou bouli a modřinu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.