Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončiči píše:
no v to doufám a taky jsem někde slyšela, že tenhle rok má být plodný a též tenhle rok v křestanství je zasvěcen Panence Marii takže body pro všechny co chtějí těhulkovat!!!
jééé kéž by to byla pravda
![]()
@Denis11 moje rec, vzhledem k tomu, ze s manzelem vic nez jedno ditko sotva stihneme, protoze kdovi jak na tom bude za roky, tak bych si nic jineho ani neprala… ![]()
@Denis11 jo jo, ě to doporučila, že je tam větší šance když ty moje jsou špatný
no páni to máš opravdu hafo zvířátek, aspon máte veselo
je mi 29 ![]()
@Mončiči určitě to vyjde Moni, bududržet všechny palce a prsty co mám
taky do toho půjdeme s vlatníma asi
![]()
@dendulina Jasně že se vám to povede, všechny si tu budeme za pár měsíců psát o miminkách v bříšku ![]()
@Jana6 píše:
@Mončiči určitě to vyjde Moni, bududržet všechny palce a prsty co mám![]()
taky do toho půjdeme s vlatníma asi
![]()
děkuji, pak dám vědět a taky přeju všem at těhulkujem!!! ![]()
@Jana6 píše:
@Denis11 jo jo, ě to doporučila, že je tam větší šance když ty moje jsou špatnýno páni to máš opravdu hafo zvířátek, aspon máte veselo
![]()
je mi 29
JANI A JAK PŘIŠLI NA TO ŽE JSOU ŠPATNÝ?? ![]()
@Jana6 píše:
@dendulina Jasně že se vám to povede, všechny si tu budeme za pár měsíců psát o miminkách v bříšku
To by bylo fakt krásný..
![]()
Ahoj holky tak nevím co se děje, měla jsem to dostat už ve čtvrtek 10.1. a dneska jsem to ještě nedostala…ale břicho mě pořád bolí tak si myslím že jsem asi pěkně ustydlá…doufám že to vyléčím ještě než půjdu na hormonky…a jinak ve čtvrtek jedu tak doufám že do toho pujdeme co nejdříve…a co vy???
![]()
@Denis11 jůůůůůůůů a pak už jen píchat a za chvilku to bude
Já ti to normálně závidím
se taky těším až si budu píchat ![]()
@Jana6
![]()
no hele já se těšim taky i když těch injeci so budu píchat asi 3-4 denně:-D mám totiž silnější dávky než minule a měla bych to dávat do svalu, ale to nezvládnu tak prej mužu do břicha ale jednu dávku do dvou injekcí..plus injekce na ředění krve..
no mazec ![]()
@Denis11 ty bláho tak to je taky hustý…
a nemůžeš do ramene? Stačí když ti to někdo podrží…já to tak pak píchala, protože jsem měla břicho samou bouli a modřinu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď