Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hejhulka25 píše:
Ahoj holkykoukám, že nás je víc, které budeme v Gennetu, to je fajn, můžeme si pak aspoň předávat zkušenosti a rady
pořád sem nakukuju, jak dopadla Jana a Vandis a držím pěstičky
zrovna tento týden se stěhujeme, takže balím a nemám moc čas sem chodit, tak snad mě nevyhodíte
u mě zatím nic moc nového, mám starostí nad hlavu a dokonce jsem úplně vytěsnila snahu o miminko, nevím ani kolikátý dc jsem, ani kdy bude ovulace, prostě se můj mozek přepnul sám do stavu, že to přirozeně asi nevyjde, tak na co něco hlídat
psala mi sestřička s Repromedy, že s výsledkem spermia 19 mil na 1 ml by neindikovala IVF, že je ta hodnota nízká proto, že měl Michal 6 ml ejakulátu, jiní mají méně..tak se trochu bojím, že nám třeba IVF nebudou chtít vůbec dát, pojišťovna ho neuzná apod
Michal už vymýšlí, koho podplatí
ale to jen z legrace, nikdy bych to nechtěla…blíží se konec roku, tak nám všem přeju lepší začátek příštího a doufám, že tu všechny budeme slavit úspěchy
@Lenka660 díky Leni za informace
Michal má 119 mil celkem, v jednom ml jenom 19 mil, 89% pohyblivých, z toho 84% progresivně, 11 nepohyblivých a 30% morfologii..objem měl 6 ml, prý je to nadstandard, že je obvykle méně ml a pak by bylo více v tom 1 ml, ale nerozumím tomu
to toho teda moc nezůstane po propláchnutí, viď?
my si chceme zaplatit vše nadstandardně co půjde-ICSI, AH, prodl. kultivaci apod, tak uvidíme
a vám se to hned povedlo na poprvé?
@Sariele chlapečka bysme chtěli ale budeme rádi i za holčičku
oni jsou rychlíci, objednávají brzo, já jsem chtěla až na únor objednat tak proto jdeme až na konci ledna
@Jana6 tak to na tebe budu myslet a dej vědět jak testování dopadlo ![]()
Já jsem dneska 13 dní po ET a od včerejška špiním… v neděli jsem si dělala test naposledy a byl negativní, tak uvidíme. Je to naše první IVF, tak stále ještě doufám. Zítra jdu na krev, tak budeme vědět už 100% jak to vypadá. Tak vám budu držet palce ať to všechno zvládnete, myslím že v gennetu je to fakt super, já neměla problém a s mojí dr. Jarošovou jsem nadmíru spokojená.
@Hejhulka25 píše:
@Lenka660 díky Leni za informaceMichal má 119 mil celkem, v jednom ml jenom 19 mil, 89% pohyblivých, z toho 84% progresivně, 11 nepohyblivých a 30% morfologii..objem měl 6 ml, prý je to nadstandard, že je obvykle méně ml a pak by bylo více v tom 1 ml, ale nerozumím tomu
to toho teda moc nezůstane po propláchnutí, viď?
my si chceme zaplatit vše nadstandardně co půjde-ICSI, AH, prodl. kultivaci apod, tak uvidíme
a vám se to hned povedlo na poprvé?
Ahoj holky, ještě jsem sice nedočetla, ale už píšu..než zapomenu, co jsem vlastně chtěla.. co se týká špinění po et, u mě nastalo 10-11 den a trvalo asi 1,5 dne, říkali mi, že je to normální, dokud nejde červená krev.. ted jsem 34dc a špiním taky, opět hnědá, tak se neznepokojuju. Věřím, že těhu se drží..
co se týká vstupních vyšetření, odběry se nedělají na lačno, ale kdykoliv během dne a co se týká odběru na hcg, sice je psáno do devíti, ale já jsem si volala a sestra mi řekla, bez objednání do 11:30.. O výsledek jsem si volala na druhý den, ale vím, že kolem třetí už určitě byl. Když jsem byla na IUI a nedostala ms, tak jsem byla v deset na odběru a v jednu už mi sestra volala, že to těhu není…
a ted jdu dočíst..
@Lenka660: JArošová je fakt skvělá, chodila jsem v Gennetu hned ke třem Dr. a tahle je z nich číslo 1!
@Hejhulka25 píše:
@Sariele chlapečka bysme chtěli ale budeme rádi i za holčičkuoni jsou rychlíci, objednávají brzo, já jsem chtěla až na únor objednat tak proto jdeme až na konci ledna
@Jana6 tak to na tebe budu myslet a dej vědět jak testování dopadlo
@vandis píše:
Ahoj holky, ještě jsem sice nedočetla, ale už píšu..než zapomenu, co jsem vlastně chtěla.. co se týká špinění po et, u mě nastalo 10-11 den a trvalo asi 1,5 dne, říkali mi, že je to normální, dokud nejde červená krev.. ted jsem 34dc a špiním taky, opět hnědá, tak se neznepokojuju. Věřím, že těhu se drží..
co se týká vstupních vyšetření, odběry se nedělají na lačno, ale kdykoliv během dne a co se týká odběru na hcg, sice je psáno do devíti, ale já jsem si volala a sestra mi řekla, bez objednání do 11:30.. O výsledek jsem si volala na druhý den, ale vím, že kolem třetí už určitě byl. Když jsem byla na IUI a nedostala ms, tak jsem byla v deset na odběru a v jednu už mi sestra volala, že to těhu není…
a ted jdu dočíst..
Ahojky holky poctivě dočítám a myslím na Vás.
Jani doufám, že mimíse držíš statečně
jj 40 000Kč je pálka, no já zítra budu volat Dr. na imuno a uvidím co m má skvělá Dr. řekne a jak poradí a pak podle toho se pokusím zařídit, no a měla bych se už objednat i na ko do Gennetu, ale nějak se mi nechce protože vím, že už budu muset být definitivně rozhodnutá ![]()
Všem čekatelkám držím pěsti!!!
![]()
@Mončiči píše:
Ahojky holky poctivě dočítám a myslím na Vás.
Jani doufám, že mimíse držíš statečnějj 40 000Kč je pálka, no já zítra budu volat Dr. na imuno a uvidím co m má skvělá Dr. řekne a jak poradí a pak podle toho se pokusím zařídit, no a měla bych se už objednat i na ko do Gennetu, ale nějak se mi nechce protože vím, že už budu muset být definitivně rozhodnutá
Všem čekatelkám držím pěsti!!!![]()
![]()
@vandis píše:
@Lenka660: JArošová je fakt skvělá, chodila jsem v Gennetu hned ke třem Dr. a tahle je z nich číslo 1!
Ultrazvuk byl minulý čtvrtek, jela jsem si ke svému dr. pro utrogestan, jelikož jsem na něj v gennetu zapoměla a vypršela mi prohlídka, tak jsem musela na kozu.. no a prej tam něco málo bylo vidět, doktor byl spokojen, já než jsem zaostřila na ultrazvuk, už šmejdil jinde..
do gennetu jedu až 2.1.2013.. No, snad to dopadne..
psala jsem ten náš pozitivní výsledek kamarádovi, máme stejně staré holčičky a věděl, že nás čeká ivf.. a docela mě pobavil tím, co napsal.. prej „tak at to vyjde… zdravé ven“…
tak to si tu přejem všechny… ![]()
@vandis píše:Ultrazvuk byl minulý čtvrtek, jela jsem si ke svému dr. pro utrogestan, jelikož jsem na něj v gennetu zapoměla a vypršela mi prohlídka, tak jsem musela na kozu.. no a prej tam něco málo bylo vidět, doktor byl spokojen, já než jsem zaostřila na ultrazvuk, už šmejdil jinde..
@Jana6 píše:
Na to že jsi to nedočetla tak jsi to krásně shrnula![]()
jak se ti daří? Co mimísek? už byl ultrazvuk?
Tak holky nevypadá to dobře
mrcha už není ale 11 den po et a není ani slabý duch…no budu testovat ještě ve čtvrtek…:-( ale asi je to pase
![]()
Já jsem dneska 14 po ET test negativní bez ducha a po odběru krve… takže to vidím taky pase
… jinak výsledky budou mít po 16:00 hodine, ale já jsem si doma zapomněla ten můj osobní kód takže to budu vědět až zítra… ach jo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď