Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
15.12.12 19:50
@Jana6 píše:
Ještě mám jeden dotaz…beru utrogestan, ted ho polikám a píchám si fraxiparin…a měla jsem malinkej OHSS…holky je možné že by se mi mohl znova vrátit? Strašně mě bolí pravý vaječník :(

Jani :nevim: neporadím, nevím - s OHSS nemám zkušenost, snad se ti někdo ozve a nějak poradí, já jen můžu doporučut hodně pít a dostatek blkovin, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.12.12 19:58
No ted jsem čela na jedný stránce že holka měla týden po et stymulák a i krvácrela a byla těhotná…brala injekce na srážlivost což mám :-) no já vím že to není nic moc ale malou naději mi to dalo…ted jsem si udělala konvici a piju a piju…a máš pravdu, pít a bílkoviny radí :hug: :hug:
@Mončiči píše:
Jani :nevim: neporadím, nevím - s OHSS nemám zkušenost, snad se ti někdo ozve a nějak poradí, já jen můžu doporučut hodně pít a dostatek blkovin, drž se!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.12.12 20:19
@Jana6 píše:
No ted jsem čela na jedný stránce že holka měla týden po et stymulák a i krvácrela a byla těhotná…brala injekce na srážlivost což mám :-) no já vím že to není nic moc ale malou naději mi to dalo…ted jsem si udělala konvici a piju a piju…a máš pravdu, pít a bílkoviny radí :hug: :hug:

super a myslím na tebe a mimíska co se doufám zakusuje a proto to krvácení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.12.12 20:25
Jestli jo zlatíčko tak je to můj malej drákula :-D ne dělám si srandu, nezbývá mi než si udělat srandu, od včera jsem jen brečela a brečela… :hug: :hug: moc děkuju…kolik tgy máš za sebou IVF? jestli se můžu zeptat
@Mončiči píše:
super a myslím na tebe a mimíska co se doufám zakusuje a proto to krvácení!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.12.12 20:49
@Jana6 píše:
Jestli jo zlatíčko tak je to můj malej drákula :-D ne dělám si srandu, nezbývá mi než si udělat srandu, od včera jsem jen brečela a brečela… :hug: :hug: moc děkuju…kolik tgy máš za sebou IVF? jestli se můžu zeptat

Já? už 3,dvě IVF byla bez ET :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.12.12 20:58
Ježiši…to je hrůza…jak jsi to zvládala, ty nervy a všechno…myslím že to když nedojde k transferu je ještě horší :( máme to vlastně stejný vid taky PGD…co máte za vadu? moc se ptám vid, já jen že v tom nejsem sama…a ty taky ne :-) :hug: citace] @Mončiči píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.12.12 20:59
Jednou to vyjde, musí, kdo jiný by si zasloužil miminko více než mi které se tu o to snažíme…je nespravedlivé jak některý roděj aniž by chtěli :(
@Mončiči píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.12.12 21:12
@Jana6 píše:
Jednou to vyjde, musí, kdo jiný by si zasloužil miminko více než mi které se tu o to snažíme…je nespravedlivé jak některý roděj aniž by chtěli :(

V to doufám, jen mě už čeká definitivně poslední pokus, tak chci moc věřit, že tento 4. už bude vítězný, moc bych si přála zažít ještě jednou těhotenství, ale to tady úplně každá, taky mě moc štve, že těhulkujou i ty které o těhotenství nestojí a my tu zkoušíme a…ale ty ted přesun myšlenky na pozitivní at mimíska zbytečně nestresuješ!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.12.12 21:22
No a pujdeš to toho posledníhose svýma? Nebo hodíte dárkyni? vím že jsi se rozhodovala, tak jemn jestli už máš jistotu…:-) jo jo píšu si s kamarádkou na facebooku tak jí tam uklidnuju že zatím věřím a znovu jsem bříško pohladila…dokonce se už i usmívám :) Moni moc moc ti budu držet pěstičky a budu tu pro tebe :hug:
@Mončiči píše:
V to doufám, jen mě už čeká definitivně poslední pokus, tak chci moc věřit, že tento 4. už bude vítězný, moc bych si přála zažít ještě jednou těhotenství, ale to tady úplně každá, taky mě moc štve, že těhulkujou i ty které o těhotenství nestojí a my tu zkoušíme a…ale ty ted přesun myšlenky na pozitivní at mimíska zbytečně nestresuješ!!! :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
15.12.12 23:48

@Jana6 no, já to mám tak, že další stimulku začínám v dubnu…jenže se mi pořád nějak nechce tělo vzpamatovat z tý minulý…prostě si krvácim-nekrvácim v podstatě pořád…nejhorší je to po sexu, to ze mě teče krev proudem a pak tak do dvou hodin zase nic…tak doufám, že se to brzo dá dohromady, jinak budu plašit…
Kusy, co z tebe jdou, to je asi sliznice, to není moc dobrý, no…Uvidíš, musíme to brát sportovně, i když je to hodně těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.12.12 23:52
Jo jo máš pravdu, no zatím doufám mamk aříkala že měla menzes do třetího měsíce se mnou i s bráchou a vedle na diskuzi jsem četla že holka krvácela a taky byla…začíná mě asi hyperstymulák znova, jsem nafouklá a bolej mě vaječníky, a ledvina :-( tak nevím ted do sebe leju litry vody…uvidíme…člověče ty krvácíš o sexu? to je divný, ptala jsi se na to dr? Je divné že jinak to nemáš :-( doufám že budeš v pořádku :hug:
@hlozi píše:
@Jana6 no, já to mám tak, že další stimulku začínám v dubnu…jenže se mi pořád nějak nechce tělo vzpamatovat z tý minulý…prostě si krvácim-nekrvácim v podstatě pořád…nejhorší je to po sexu, to ze mě teče krev proudem a pak tak do dvou hodin zase nic…tak doufám, že se to brzo dá dohromady, jinak budu plašit…
Kusy, co z tebe jdou, to je asi sliznice, to není moc dobrý, no…Uvidíš, musíme to brát sportovně, i když je to hodně těžký…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
16.12.12 09:16

@hlozi Ahojky Hlozi :mavam: hele to se mi taky nějak nezdá, s tim tvym krvácením po sexu… zkonzultuj to raději s doktorkou… :think: :think: hlavně aby jsi byla v pořádku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.12.12 11:00

Ahoj holky nevíte náhodou, kdyby se mi to teď nevydařilo, kdy se můžu pustit na IVF s dárkyní? S mýma už do toho jít nemůžu…ale zatím neházím flintu do žita a věqřím mu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.12.12 11:00

Ahoj holky nevíte náhodou, kdyby se mi to teď nevydařilo, kdy se můžu pustit na IVF s dárkyní? S mýma už do toho jít nemůžu…ale zatím neházím flintu do žita a věqřím mu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.12.12 11:02

Tak holky 12den po ET a test negativni :( tak jeste tedy budu doufat… ale myslite ze je tu jeste nadeje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.