Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sariele píše:
@Jana6 AhojTu cytologii mi řekli do telefonu, že ji mám přinést, tak tu mám
Ale neřekli mi právě nic o tom, jestli přijít na lačno nebo jak a říkala jsem si, že když už tam budeme, tak by už nějaký vyšetření udělat mohli
A v čem je osobitá? Doufám, že není arogantní, nebo tak něco
Děkuju za přání
Taky ti přeju, ať vám tam pomůžou
![]()
@Lenka660 píše:
No já právě nejsem doma a nemohu si přečíst ten protokol kde to mám napsané, ale jestli si pamatuji tak někdy kolem 15:00 odpoledne je tam konzultace… tak uvidíme. Snad nám to Jani dopadne oboum dobře
@Jana6 Tak že není moc humorná, to mi vůbec nevadí
Nejedeme tam na estrádu, že?
Stačí, když bude milá a pomůže nám
Tak snad se vám to brzy povede ![]()
@Sariele píše:
@Jana6 Tak že není moc humorná, to mi vůbec nevadíNejedeme tam na estrádu, že?
Stačí, když bude milá a pomůže nám
Tak snad se vám to brzy povede
@Jana6 Snažíme se 3 roky. V září jsem byla na LSK, našli mi endometriozu, neprůchozí jeden vejcovod a vzhledem k našemu věku a spermiogramu manžela nám doporučili IVF. Po laparce jsem dostala na dva měsíce Clostík a mezitím jsem si měla vybrat, do kterého CARu chci žádanku. Clostík nezabral, tak jsem se minulý týden objednala a kupodivu registraci stihneme ještě letos
Asi budu chtít jít rovnou do IVF, ale uvidím, co řeknou tam ![]()
Já nemám ráda arogantní a nepříjemný doktory, ale to asi nikdo. Tak snad nám sedne ![]()
A vy jste byli na IUI, nebo IVF?
@Sariele píše:
@Jana6 Snažíme se 3 roky. V září jsem byla na LSK, našli mi endometriozu, neprůchozí jeden vejcovod a vzhledem k našemu věku a spermiogramu manžela nám doporučili IVF. Po laparce jsem dostala na dva měsíce Clostík a mezitím jsem si měla vybrat, do kterého CARu chci žádanku. Clostík nezabral, tak jsem se minulý týden objednala a kupodivu registraci stihneme ještě letosAsi budu chtít jít rovnou do IVF, ale uvidím, co řeknou tam
Já nemám ráda arogantní a nepříjemný doktory, ale to asi nikdo. Tak snad nám sedne
A vy jste byli na IUI, nebo IVF?
@Jana6 Tak to držím palce, ať se v pátek dozvíš, že se to povedlo
To by byl krásný dáreček pod stromeček ![]()
@Sariele píše:
@Jana6 Tak to držím palce, ať se v pátek dozvíš, že se to povedlo![]()
To by byl krásný dáreček pod stromeček
Ahoj holky
koukám, že nás je víc, které budeme v Gennetu, to je fajn, můžeme si pak aspoň předávat zkušenosti a rady
pořád sem nakukuju, jak dopadla Jana a Vandis a držím pěstičky
zrovna tento týden se stěhujeme, takže balím a nemám moc čas sem chodit, tak snad mě nevyhodíte
u mě zatím nic moc nového, mám starostí nad hlavu a dokonce jsem úplně vytěsnila snahu o miminko, nevím ani kolikátý dc jsem, ani kdy bude ovulace, prostě se můj mozek přepnul sám do stavu, že to přirozeně asi nevyjde, tak na co něco hlídat
psala mi sestřička s Repromedy, že s výsledkem spermia 19 mil na 1 ml by neindikovala IVF, že je ta hodnota nízká proto, že měl Michal 6 ml ejakulátu, jiní mají méně..tak se trochu bojím, že nám třeba IVF nebudou chtít vůbec dát, pojišťovna ho neuzná apod
Michal už vymýšlí, koho podplatí
ale to jen z legrace, nikdy bych to nechtěla…blíží se konec roku, tak nám všem přeju lepší začátek příštího a doufám, že tu všechny budeme slavit úspěchy ![]()
@Hejhulka25 Ahoj, já tu právě sháním nějaké informace, příští pátek se jdeme do Gennetu zaregistrovat, tak jsem zvědavá, co nás čeká a doufám, že nám tam pomůžou ![]()
A vy už máte za sebou nějaké IUI nebo IVF v Gennetu?
@Hejhulka25 píše:
Ahoj holkykoukám, že nás je víc, které budeme v Gennetu, to je fajn, můžeme si pak aspoň předávat zkušenosti a rady
pořád sem nakukuju, jak dopadla Jana a Vandis a držím pěstičky
zrovna tento týden se stěhujeme, takže balím a nemám moc čas sem chodit, tak snad mě nevyhodíte
u mě zatím nic moc nového, mám starostí nad hlavu a dokonce jsem úplně vytěsnila snahu o miminko, nevím ani kolikátý dc jsem, ani kdy bude ovulace, prostě se můj mozek přepnul sám do stavu, že to přirozeně asi nevyjde, tak na co něco hlídat
psala mi sestřička s Repromedy, že s výsledkem spermia 19 mil na 1 ml by neindikovala IVF, že je ta hodnota nízká proto, že měl Michal 6 ml ejakulátu, jiní mají méně..tak se trochu bojím, že nám třeba IVF nebudou chtít vůbec dát, pojišťovna ho neuzná apod
Michal už vymýšlí, koho podplatí
ale to jen z legrace, nikdy bych to nechtěla…blíží se konec roku, tak nám všem přeju lepší začátek příštího a doufám, že tu všechny budeme slavit úspěchy
@Sariele píše:
@Hejhulka25 Ahoj, já tu právě sháním nějaké informace, příští pátek se jdeme do Gennetu zaregistrovat, tak jsem zvědavá, co nás čeká a doufám, že nám tam pomůžou
A vy už máte za sebou nějaké IUI nebo IVF v Gennetu?
ahojky
nene, my tam jdeme 31. ledna taky poprvé, tak jsem zvědavá
já už mám 4 holky z předchozího manželství a jedno zt za sebou, ale teď s nějak nedaří
když už nic jiného, ráda bych aspoň IUI, al uvidíme jak dopadneme
a co Vy? měli jste nějaká vyšetření už? my jsme si jen zaplatili sami v srpnu spermio a radovala jsem s jak je super mít 89% pohyblivých spermií a pak jsem dostala od kamarádky sprchu, že je málo 19 mil na 1 ml a že jim s 2O-ti mil doporučili ICSI ![]()
@Jana6 tak to mě mrzí tvoje ms, ale třeba je ještě naděje, znám holku která normálně krvácela a je vše ok, tak vydrž
testík jsi zkoušela? já bych nevydržela netestovat
jsem zvědavá co nám řeknou, uvidíme, snad to vyjde, doufám, že aspoň všechny otěhotníme příští rok, i když Ty třeba už jsi ![]()
@Hejhulka25 píše:
ahojkynene, my tam jdeme 31. ledna taky poprvé, tak jsem zvědavá
já už mám 4 holky z předchozího manželství a jedno zt za sebou, ale teď s nějak nedaří
když už nic jiného, ráda bych aspoň IUI, al uvidíme jak dopadneme
a co Vy? měli jste nějaká vyšetření už? my jsme si jen zaplatili sami v srpnu spermio a radovala jsem s jak je super mít 89% pohyblivých spermií a pak jsem dostala od kamarádky sprchu, že je málo 19 mil na 1 ml a že jim s 2O-ti mil doporučili ICSI
My máme za sebou spermio a LSK. Našli mi endometriozu a neprůchozí vejcovod a manžel nemá spermiogram taky úplně 100%ní, tak nám doporučili IVF. A snažíme se o první. Čtyři holky, tak to bys teď asi chtěla chlapečka, viď?
A můžu se zeptat, kdy ses do Gennetu objednávala? Já totiž myslela, že budeme měsíc nebo i dýl čekat a vzali nás za 14 dní od objednání
Tak přemýšlím, jestli to tak rychle jde normálně, nebo jestli jsme jen měli štěstí ![]()
@Hejhulka25 píše:
@Jana6 tak to mě mrzí tvoje ms, ale třeba je ještě naděje, znám holku která normálně krvácela a je vše ok, tak vydržtestík jsi zkoušela? já bych nevydržela netestovat
jsem zvědavá co nám řeknou, uvidíme, snad to vyjde, doufám, že aspoň všechny otěhotníme příští rok, i když Ty třeba už jsi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď