Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
17.12.12 12:03
Ne ne to není…je milá, jen není moc humorná :-) Ale nám zatím pomáhá…sice se to ještě nepovedlo ale poradí, pošle, vyšetří, a podobně. Jsem s ní spokojená :-)
@Sariele píše:
@Jana6 Ahoj :mavam: Tu cytologii mi řekli do telefonu, že ji mám přinést, tak tu mám :) Ale neřekli mi právě nic o tom, jestli přijít na lačno nebo jak a říkala jsem si, že když už tam budeme, tak by už nějaký vyšetření udělat mohli :think: A v čem je osobitá? Doufám, že není arogantní, nebo tak něco :think: Děkuju za přání :hug: Taky ti přeju, ať vám tam pomůžou :hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.12.12 12:04
Jo jo to jsem si taky dočetla ale pak mi říkala sestra že výsledky druhý den…ttak jsem myslela at mi jen dáš vědět jestli ti to řekli ten den :-) Moc moc držím pěsti :hug: :hug: a děkuju :hug:
@Lenka660 píše:
No já právě nejsem doma a nemohu si přečíst ten protokol kde to mám napsané, ale jestli si pamatuji tak někdy kolem 15:00 odpoledne je tam konzultace… tak uvidíme. Snad nám to Jani dopadne oboum dobře
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
17.12.12 12:06

@Jana6 Tak že není moc humorná, to mi vůbec nevadí :lol: Nejedeme tam na estrádu, že? :mrgreen: Stačí, když bude milá a pomůže nám :andel: Tak snad se vám to brzy povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.12.12 12:07
Jo jo já to tak taky beru, je to prostě doktorka…ale prostě někomu nesedne, proto píši že je to individuální :-)
jak dlouho se snažíte že podstupujete tohle? A máte jít na IVF nebo na IUI
@Sariele píše:
@Jana6 Tak že není moc humorná, to mi vůbec nevadí :lol: Nejedeme tam na estrádu, že? :mrgreen: Stačí, když bude milá a pomůže nám :andel: Tak snad se vám to brzy povede :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
17.12.12 12:14

@Jana6 Snažíme se 3 roky. V září jsem byla na LSK, našli mi endometriozu, neprůchozí jeden vejcovod a vzhledem k našemu věku a spermiogramu manžela nám doporučili IVF. Po laparce jsem dostala na dva měsíce Clostík a mezitím jsem si měla vybrat, do kterého CARu chci žádanku. Clostík nezabral, tak jsem se minulý týden objednala a kupodivu registraci stihneme ještě letos :dance: Asi budu chtít jít rovnou do IVF, ale uvidím, co řeknou tam :think:
Já nemám ráda arogantní a nepříjemný doktory, ale to asi nikdo. Tak snad nám sedne :)
A vy jste byli na IUI, nebo IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.12.12 12:19
No mi se snažíme taky tři roky…intenzivně, předtím další dva…ale šli jsme rovnou do IVF protože mi našli genetickou vadu:-( máme za sebou už druhé, první bylo bez embryotransferu a tnto druhý jsem začala 7 den po embryotransferu krvácet tak teď čekám jak to vše dopadne, v pátek jdu na krev jestli jsem těhotná nebo ne :-) Arogantní neni to se neboj :-)
@Sariele píše:
@Jana6 Snažíme se 3 roky. V září jsem byla na LSK, našli mi endometriozu, neprůchozí jeden vejcovod a vzhledem k našemu věku a spermiogramu manžela nám doporučili IVF. Po laparce jsem dostala na dva měsíce Clostík a mezitím jsem si měla vybrat, do kterého CARu chci žádanku. Clostík nezabral, tak jsem se minulý týden objednala a kupodivu registraci stihneme ještě letos :dance: Asi budu chtít jít rovnou do IVF, ale uvidím, co řeknou tam :think:
Já nemám ráda arogantní a nepříjemný doktory, ale to asi nikdo. Tak snad nám sedne :)
A vy jste byli na IUI, nebo IVF?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
17.12.12 12:22

@Jana6 Tak to držím palce, ať se v pátek dozvíš, že se to povedlo :hug: :kytka: To by byl krásný dáreček pod stromeček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.12.12 12:26
No to mi povídej… :hug: byla bych nejštastnější a v hlouby duše pořád doufám, ael pomalu se smiřuju s tím že se to nevyvedlo :-( no uvidíme :-)
@Sariele píše:
@Jana6 Tak to držím palce, ať se v pátek dozvíš, že se to povedlo :hug: :kytka: To by byl krásný dáreček pod stromeček :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.12.12 12:27

Ahoj holky :mavam: koukám, že nás je víc, které budeme v Gennetu, to je fajn, můžeme si pak aspoň předávat zkušenosti a rady :) pořád sem nakukuju, jak dopadla Jana a Vandis a držím pěstičky :hug: zrovna tento týden se stěhujeme, takže balím a nemám moc čas sem chodit, tak snad mě nevyhodíte ;) u mě zatím nic moc nového, mám starostí nad hlavu a dokonce jsem úplně vytěsnila snahu o miminko, nevím ani kolikátý dc jsem, ani kdy bude ovulace, prostě se můj mozek přepnul sám do stavu, že to přirozeně asi nevyjde, tak na co něco hlídat :nevim: psala mi sestřička s Repromedy, že s výsledkem spermia 19 mil na 1 ml by neindikovala IVF, že je ta hodnota nízká proto, že měl Michal 6 ml ejakulátu, jiní mají méně..tak se trochu bojím, že nám třeba IVF nebudou chtít vůbec dát, pojišťovna ho neuzná apod :( Michal už vymýšlí, koho podplatí :lol: ale to jen z legrace, nikdy bych to nechtěla…blíží se konec roku, tak nám všem přeju lepší začátek příštího a doufám, že tu všechny budeme slavit úspěchy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
17.12.12 12:30

@Hejhulka25 Ahoj, já tu právě sháním nějaké informace, příští pátek se jdeme do Gennetu zaregistrovat, tak jsem zvědavá, co nás čeká a doufám, že nám tam pomůžou :andel:
A vy už máte za sebou nějaké IUI nebo IVF v Gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.12.12 12:34
Ahojky hlele je to dobře že na tonemyslíš, no co zázraky se dějou a třeba to přide zrovnakdyž vypneš a nebudeš otom vůbec přemýšlet :-) jinak já nevím, jdu na krev v pátek ale mám ms takže to asi nevyjde :-( i když šance prý je :-) a Vandis by to měla mít ok ale takyy tady dlouho nebyla tak čekám kdy dorazí a dozvím se něco nového. No těžko říct ale myslím že by vám to mohli uznat, uuvidíš při konzultaci, neházej flintu do žita :-D
@Hejhulka25 píše:
Ahoj holky :mavam: koukám, že nás je víc, které budeme v Gennetu, to je fajn, můžeme si pak aspoň předávat zkušenosti a rady :) pořád sem nakukuju, jak dopadla Jana a Vandis a držím pěstičky :hug: zrovna tento týden se stěhujeme, takže balím a nemám moc čas sem chodit, tak snad mě nevyhodíte ;) u mě zatím nic moc nového, mám starostí nad hlavu a dokonce jsem úplně vytěsnila snahu o miminko, nevím ani kolikátý dc jsem, ani kdy bude ovulace, prostě se můj mozek přepnul sám do stavu, že to přirozeně asi nevyjde, tak na co něco hlídat :nevim: psala mi sestřička s Repromedy, že s výsledkem spermia 19 mil na 1 ml by neindikovala IVF, že je ta hodnota nízká proto, že měl Michal 6 ml ejakulátu, jiní mají méně..tak se trochu bojím, že nám třeba IVF nebudou chtít vůbec dát, pojišťovna ho neuzná apod :( Michal už vymýšlí, koho podplatí :lol: ale to jen z legrace, nikdy bych to nechtěla…blíží se konec roku, tak nám všem přeju lepší začátek příštího a doufám, že tu všechny budeme slavit úspěchy :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.12.12 12:37
@Sariele píše:
@Hejhulka25 Ahoj, já tu právě sháním nějaké informace, příští pátek se jdeme do Gennetu zaregistrovat, tak jsem zvědavá, co nás čeká a doufám, že nám tam pomůžou :andel:
A vy už máte za sebou nějaké IUI nebo IVF v Gennetu?

ahojky :mavam: nene, my tam jdeme 31. ledna taky poprvé, tak jsem zvědavá :) já už mám 4 holky z předchozího manželství a jedno zt za sebou, ale teď s nějak nedaří :( když už nic jiného, ráda bych aspoň IUI, al uvidíme jak dopadneme :nevim: a co Vy? měli jste nějaká vyšetření už? my jsme si jen zaplatili sami v srpnu spermio a radovala jsem s jak je super mít 89% pohyblivých spermií a pak jsem dostala od kamarádky sprchu, že je málo 19 mil na 1 ml a že jim s 2O-ti mil doporučili ICSI :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.12.12 12:41

@Jana6 tak to mě mrzí tvoje ms, ale třeba je ještě naděje, znám holku která normálně krvácela a je vše ok, tak vydrž :hug: testík jsi zkoušela? já bych nevydržela netestovat :lol: jsem zvědavá co nám řeknou, uvidíme, snad to vyjde, doufám, že aspoň všechny otěhotníme příští rok, i když Ty třeba už jsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
17.12.12 12:46
@Hejhulka25 píše:
ahojky :mavam: nene, my tam jdeme 31. ledna taky poprvé, tak jsem zvědavá :) já už mám 4 holky z předchozího manželství a jedno zt za sebou, ale teď s nějak nedaří :( když už nic jiného, ráda bych aspoň IUI, al uvidíme jak dopadneme :nevim: a co Vy? měli jste nějaká vyšetření už? my jsme si jen zaplatili sami v srpnu spermio a radovala jsem s jak je super mít 89% pohyblivých spermií a pak jsem dostala od kamarádky sprchu, že je málo 19 mil na 1 ml a že jim s 2O-ti mil doporučili ICSI :roll:

My máme za sebou spermio a LSK. Našli mi endometriozu a neprůchozí vejcovod a manžel nemá spermiogram taky úplně 100%ní, tak nám doporučili IVF. A snažíme se o první. Čtyři holky, tak to bys teď asi chtěla chlapečka, viď? ;) A můžu se zeptat, kdy ses do Gennetu objednávala? Já totiž myslela, že budeme měsíc nebo i dýl čekat a vzali nás za 14 dní od objednání 8o :dance: Tak přemýšlím, jestli to tak rychle jde normálně, nebo jestli jsme jen měli štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.12.12 12:57

šla vyzvednout

No já testovala 8 den a to nebylo nic…ale to bylo prostě ještě brzo si myslím takže si udělám test zítra…to asi už budu muset…protože mi dochází utrogestan tak abych si ho kdyžtak došla vyzvednout :-) no jo doufám pořád ale uvidíme :-) třeba to opravdu bude až příští rok…ale u mě je to pak jedině s dárkyní a 40000 teď prsotě nemáme :(
@Hejhulka25 píše:
@Jana6 tak to mě mrzí tvoje ms, ale třeba je ještě naděje, znám holku která normálně krvácela a je vše ok, tak vydrž :hug: testík jsi zkoušela? já bych nevydržela netestovat :lol: jsem zvědavá co nám řeknou, uvidíme, snad to vyjde, doufám, že aspoň všechny otěhotníme příští rok, i když Ty třeba už jsi :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.