Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
13.12.12 22:25

Jinak holky dlouho jsem nepřispívala, nějak teď nestíhám, finišuje mi jedna akce na pomoc pejskům v nouzi, tak mám trochu lítání :-)
Nicméně ani nevím, co jsem psala naposledy :lol: Nějak se mi po těch hormonech zbláznilo tělo, takže pořád prapodivně krvácím - nekrvácím, doufám, že se to brzo srovná, ale do dubna ještě čas :-)
Holky, už máte nakoupený vánoční dárky? Já musím teď o víkendu ještě někam jet na nákupy, ale jsem trochu zoufalá, v obchodech mi přijde, že nic nemají nebo asi postrádám fantazii :nevim: Něco už má, ale ještě bych něco málo chtěla, hlavně manželovi třeba mám samý krávovinky, ale nic pořádnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.12.12 08:19

Nádherný test :potlesk: to budou dvojčata, ne? když máš tak brzo dálnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.12.12 08:47
@hlozi píše:
Jinak holky dlouho jsem nepřispívala, nějak teď nestíhám, finišuje mi jedna akce na pomoc pejskům v nouzi, tak mám trochu lítání :-)
Nicméně ani nevím, co jsem psala naposledy :lol: Nějak se mi po těch hormonech zbláznilo tělo, takže pořád prapodivně krvácím - nekrvácím, doufám, že se to brzo srovná, ale do dubna ještě čas :-)
Holky, už máte nakoupený vánoční dárky? Já musím teď o víkendu ještě někam jet na nákupy, ale jsem trochu zoufalá, v obchodech mi přijde, že nic nemají nebo asi postrádám fantazii :nevim: Něco už má, ale ještě bych něco málo chtěla, hlavně manželovi třeba mám samý krávovinky, ale nic pořádnýho…

Jo holka tak to jsme na tom podobně :-D Já mám přítelovi jen fotoknihu z našich výletů na motorce a dvd okresní přebor, ještě si řekl o peněženku jinak fakt nevím, no trenýrky a ponožky to jistí :mrgreen: jinak já pojedu nakupovat do Pha v pátek, spojím to s krví :-) a rovnou si tam po nákupech dojdu pro výsledky :-) To už krvácíš docela dlouho ne? Ale toje asi i těma hormonama, mě to celkem taky roházely poprvé. Jinak já jsem dneska 7 den a už jsem nervozni jako p…e :andel: :oops: Břicho mě už na ms nebolí, včera mě bolelo jen když jsem moc chodila…jinak mi nic není tak vůbec nevím…ale pořád mu věřím bojovníčkovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.12.12 08:47
@Hejhulka25 píše:
Nádherný test :potlesk: to budou dvojčata, ne? když máš tak brzo dálnice :mrgreen:

No, to by měla dvojité štěstí :potlesk: ale opravdu je má krásně vidět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
14.12.12 10:58

Ahoj ja prave jeste nebyla na inseminaci teprv se chystam v lednu jde pritel znovu spermiogram predtim ho mel v poradku tak prave jsem dobrala sesti mesicni davku clostilu a nic jak u vas probihalo ivf protoze kdyz ctu ze doplaceli hodne tisic tak mi to prislo dost a na to mit nebudu tak me zajimalo jak vypada ivf bez tech nadstandartu jestli je levnejsi kdyz ti odeberou vajicka a daj k nim sperma aby se oplodnilo samo kdyby to neoplodnovali primo injekci jestli to jde a kolik by to stalo
:nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
14.12.12 10:59

Tedy vzkaz a otazka pro hlozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
14.12.12 11:03
@janourek píše:
Ahoj ja prave jeste nebyla na inseminaci teprv se chystam v lednu jde pritel znovu spermiogram predtim ho mel v poradku tak prave jsem dobrala sesti mesicni davku clostilu a nic jak u vas probihalo ivf protoze kdyz ctu ze doplaceli hodne tisic tak mi to prislo dost a na to mit nebudu tak me zajimalo jak vypada ivf bez tech nadstandartu jestli je levnejsi kdyz ti odeberou vajicka a daj k nim sperma aby se oplodnilo samo kdyby to neoplodnovali primo injekci jestli to jde a kolik by to stalo :nevim: :nevim:

ahoj na to ti můžu odpovědět i já :D pokud by jsi nechtěla žádné nadstandarty tak neplatíš vlastně nic, protože ty základní techniky ti platí pojištovna :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
14.12.12 11:31

To by bylo supr nemuzu otehotnet skoro osm let a kdyz jsem cetla ze doplaceli kolem dvaceti tisic tak se mi protocili panenky ale oni meli to ivf s tim ze jim to vajicko oplodnili injekci partner je v poradku ja mela kdysi endiometriozu potom jsem neovulovala a nizky progesteron a ty jsi taky mela ivf nebo inseminaci ale asi se dopaci za hormony jinak dekuji za odpoved aspon me to trochu uklidnilo :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.12.12 11:50

Holky jsem 7 den a dneska jsem začala slabě krvácet…co mám dělat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.12.12 12:58

@Jana6: hnědá krev nevadí.. u mě přišla až 10.-.11. den, ale pokud je červená, volej gennet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.12.12 13:04

Holky, díky za gratulace a podporu… dvojčata to nebudou, měli jsme jen jedno vajíčko na zavedení a další životaschopné se tam asi „neulíhlo“…

s dárkama u mě letos taky nic moc.. můj muž dostane krbové nářadí, jelikož pořád honí uhlíky nějakým špinavým klackem, moji mámu jsem „odbyla“ poukázkou do kauflandu, bráchu do ikea.. a u rodičů mého muže jsem úplně bezradná, jelikož si můžou dovolit všechno co je napadne a byt mají docela přeplácaný sbírkou nesmyslů, kterou se mi už nechce rozšiřovat, je to škoda peněz. Takže kromě luxusního balení karet a každému láhev oblíbeného pití, pro ně nic menám.. vlastně nemáme, protože můj muž zjistí že jsou vánoce, až ozdobím stromek, a to bude na štědrý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.12.12 13:09

@janourek: ahojky, co se týká platby, léky mě stály 3150,– za Gonal, který je namíchán v peru a jen se aplikuje, nabízeli mi asi za 400,– nějaké jiné, které se musí míchat. Za ICSI jsme dopláceli 7000,–, ale nemuseli jsme, jen jsme chtěli zvýšit pravděpodobnost úspěchu. Není to teda levný vánoční dárek, ale stojí za to.. držím pěstičky..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.12.12 13:15
@vandis píše:
@Jana6: hnědá krev nevadí.. u mě přišla až 10.-.11. den, ale pokud je červená, volej gennet..

je to krev, volala jsem a řekla že slabě to nevadí at ležím a nestresuju se a kdyby to nepřestávalo at volám a jedu.ted mě ještě začalo mírně bolet břicho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.12.12 13:17
@janourek píše:
To by bylo supr nemuzu otehotnet skoro osm let a kdyz jsem cetla ze doplaceli kolem dvaceti tisic tak se mi protocili panenky ale oni meli to ivf s tim ze jim to vajicko oplodnili injekci partner je v poradku ja mela kdysi endiometriozu potom jsem neovulovala a nizky progesteron a ty jsi taky mela ivf nebo inseminaci ale asi se dopaci za hormony jinak dekuji za odpoved aspon me to trochu uklidnilo :think: :potlesk:

standardně nemusíš platit nic, máš to hrazené od pojišťovny, cca 26 tisíc jeden IVF cyklus, zase na druhou stranu, já ych si připlatila a když na to půjdeme a už budu stimulovat, píchat injekce a půjdu na odběr, chci udělat maximum, takže my budeme platit jak injekci do vajíčka(ICSI)-cca 7 000, tak i asistovaný hatching(naříznutí obalu pro lepší uchycení)-3500-5000, i prodlouženou kultivaci-embrya se transferují třeba 3.den po oplodnění, ale když si necháš dát prodl. kultivaci, transferují je třeba až 6.tý den, tedy ve chvíli, kdy je 90% jistota vývoje, to stojí cca 3000 tuším, holky mě určitě opraví :oops: ;) ale chápu, že to nejsou malé částky, my naštěstí peníze řešit nemusíme vůbec, ale třeba to vyjde i bez jakéhokoliv připlácení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.12.12 13:17

Ahoj… ja jsem mela taky pero za 1500 kc a stacilo mi pouze jedno, diky spatnemu spermiogramu jsme meli metodu ICSI za 7500 kc a prodlouzenou kultivaci za 2000 kc… jenze co pro mimi clovek neudela. no a ted jsem 10 DPO a uz jsem to nevydrzela a udelala tehu test, ktery je negativni bez naznaku ducha, tak je snad jeste brzo a uvidime po vikendu. Je to me prvni IVF a o miminko se snazime uz 2 roky s manzelem. Tak drzim pesti at fo vsem dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.