Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana6 no mě to nevadí, abys tam neměla boule tak musíš pomalu no a holt s modřinama nic neudělám, ty mi zas tolik nevaděj
horší to bylo v řijnu s holkou…tajili jsme to před ní a když jsme se spolu šly sprchovat tak mi kouka na břicho a řiká: mami z čeho máš ty modřiny na břiše
?? a já jí na to: no to je jak mě tatka pořád kouše do břicha ze srandy a jak mě lochtá..
no uvěřila..ale ted už jí to netajíme, tak si myslim že jí to asi docvakne..
Mě to do toho svalu prostě bolí no..
do břicha ne.. ![]()
@Denis11 mě to nebolelo, jenom do stehna, tam je to bolestivé
jinak je to v pohodě
ale fakt ti závidím
ted si píšu s kamarádkou, 3× zkusili ivf a nic a ted se rozhodli pro dárkyni a je v 11 týdnu…nádhera ![]()
@Jana6 píše:
@Denis11 mě to nebolelo, jenom do stehna, tam je to bolestivéjinak je to v pohodě
ale fakt ti závidím
![]()
ted si píšu s kamarádkou, 3× zkusili ivf a nic a ted se rozhodli pro dárkyni a je v 11 týdnu…nádhera
ted poslední cca dva dny nad tím hodně přemýšlím, zda jsem se rozhodla správně, no uvidím snad jo a snad po PK a biopsii na nás bude čekat jedno embryjko plné síly aby se dobře zakouslo
jinak na konci ledna začátek února bych mohla též začít s injekcema
![]()
Koukám, jak jsme tu pěkně zesynchronizovaný
Já mám být v Gennetu příští středu na kontrolní ultrazvuk před stimulací a injekce začínám počítám příští víkend (26-27.1.) ![]()
Zaplať pánbůh za ty pera (Gonal), z normálních injekcí by mi asi hráblo, to mi stačí na konci vždycky
![]()
@Mončiči jasně že tam bude a bude to silné embryjko a vydrží až do konce, pak už ti bude dělat jen samou radost
taky doufám že by to mohlo vyjít na unor ale nevím…
no já to každopádně ještě nedostala, mám spoždění 6-tý den, dnes mírně špiním, tak jsem zvědavá…třeba si se mnou jenom zahrává příéroda
a nebo… ale nechci to zakřiknout ![]()
@dendulina no vidíš a já užž se na ty dlouhý jehly úplně těším
ju to je super to by mohl být transfer do poloviny unora
![]()
@Jana6 no to doufám
,takže půjdem hezky za sebou a to by v tom byl
aby to nevyšlo všem a začneme hezky na konci ledna přehoupnem se do února a hurá na test
![]()
@Mončiči No jasný a pak si tu budeme psát jak je který blbě
Já tomu fakt věřím Moni, že se nám to všem povede
musíme tu smůlu prolomit ![]()
@Jana6 píše:
@Mončiči No jasný a pak si tu budeme psát jak je který blbě![]()
![]()
Já tomu fakt věřím Moni, že se nám to všem povede
![]()
![]()
musíme tu smůlu prolomit
no já už taky, díky dodala jsi mě optimismu, jj budeme si psát jak se kamarádíme s wc
![]()
@Mončiči no jasný
už se taky těším až to budu mít ve čtvrtek za sebou a začneme nanovo ![]()
@Jana6 píše:
@Denis11 mě to nebolelo, jenom do stehna, tam je to bolestivéjinak je to v pohodě
ale fakt ti závidím
![]()
ted si píšu s kamarádkou, 3× zkusili ivf a nic a ted se rozhodli pro dárkyni a je v 11 týdnu…nádhera
No mě právě taky do toho stehna.. ja si pamatuju když jsem si to tam tenkrát přes šílenou bolest dala a normálně jsem u toho skoro brečela bolestí..no a do zadku si to sama taky nedám
a abych to nechala přítele když v životě nikomu žádnou injekci nepíchal..no to nikdy.. ![]()
Mě s tou dárkyní mudr nic neříkala, všechny testy mám jinak v pořádku, přítel je taky jinak uplně zdravý, já prostě jen nemám vejcovody.. tak snad dárkyni nebudu potřebovat…
![]()
@Denis11 Mi to povídej já už mám dneska spoždění 6tý den
ale břicho mě týden bolí jak na ms
tak nevím a nic nas sobě jiného nepozoruju, jen mije jako kdyby na mě něco lezlo ![]()
@Denis11 ne ne ta se doporučuje většinou když je vada genetická nebo se nedělají vajíčka vůbec ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď