Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
14.1.13 18:57

@Jana6 no mě to nevadí, abys tam neměla boule tak musíš pomalu no a holt s modřinama nic neudělám, ty mi zas tolik nevaděj :mrgreen: :mrgreen: horší to bylo v řijnu s holkou…tajili jsme to před ní a když jsme se spolu šly sprchovat tak mi kouka na břicho a řiká: mami z čeho máš ty modřiny na břiše 8o :-O?? a já jí na to: no to je jak mě tatka pořád kouše do břicha ze srandy a jak mě lochtá.. :roll: no uvěřila..ale ted už jí to netajíme, tak si myslim že jí to asi docvakne..
Mě to do toho svalu prostě bolí no.. :nevim: do břicha ne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
14.1.13 19:12

@Denis11 mě to nebolelo, jenom do stehna, tam je to bolestivé :nevim: jinak je to v pohodě :hug: ale fakt ti závidím :lol: :lol: ted si píšu s kamarádkou, 3× zkusili ivf a nic a ted se rozhodli pro dárkyni a je v 11 týdnu…nádhera :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.1.13 20:03
@Jana6 píše:
@Denis11 mě to nebolelo, jenom do stehna, tam je to bolestivé :nevim: jinak je to v pohodě :hug: ale fakt ti závidím :lol: :lol: ted si píšu s kamarádkou, 3× zkusili ivf a nic a ted se rozhodli pro dárkyni a je v 11 týdnu…nádhera :hug:

ted poslední cca dva dny nad tím hodně přemýšlím, zda jsem se rozhodla správně, no uvidím snad jo a snad po PK a biopsii na nás bude čekat jedno embryjko plné síly aby se dobře zakouslo :hug: jinak na konci ledna začátek února bych mohla též začít s injekcema :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
14.1.13 22:25

Koukám, jak jsme tu pěkně zesynchronizovaný :D Já mám být v Gennetu příští středu na kontrolní ultrazvuk před stimulací a injekce začínám počítám příští víkend (26-27.1.) :mavam:
Zaplať pánbůh za ty pera (Gonal), z normálních injekcí by mi asi hráblo, to mi stačí na konci vždycky :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.13 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.13 12:10

@Mončiči jasně že tam bude a bude to silné embryjko a vydrží až do konce, pak už ti bude dělat jen samou radost :hug: :hug: taky doufám že by to mohlo vyjít na unor ale nevím… :( no já to každopádně ještě nedostala, mám spoždění 6-tý den, dnes mírně špiním, tak jsem zvědavá…třeba si se mnou jenom zahrává příéroda :kytka: a nebo… ale nechci to zakřiknout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.13 12:11

@dendulina no vidíš a já užž se na ty dlouhý jehly úplně těším :-D :mrgreen: :mrgreen: ju to je super to by mohl být transfer do poloviny unora :potlesk: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.13 12:14

@Jana6 no to doufám :lol:,takže půjdem hezky za sebou a to by v tom byl :cert: aby to nevyšlo všem a začneme hezky na konci ledna přehoupnem se do února a hurá na test :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.13 12:17

@Mončiči No jasný a pak si tu budeme psát jak je který blbě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já tomu fakt věřím Moni, že se nám to všem povede :potlesk: :potlesk: :potlesk: musíme tu smůlu prolomit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.13 13:13
@Jana6 píše:
@Mončiči No jasný a pak si tu budeme psát jak je který blbě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já tomu fakt věřím Moni, že se nám to všem povede :potlesk: :potlesk: :potlesk: musíme tu smůlu prolomit :hug:

no já už taky, díky dodala jsi mě optimismu, jj budeme si psát jak se kamarádíme s wc :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.13 13:19

@Mončiči no jasný :-D už se taky těším až to budu mít ve čtvrtek za sebou a začneme nanovo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.1.13 15:16
@Jana6 píše:
@Denis11 mě to nebolelo, jenom do stehna, tam je to bolestivé :nevim: jinak je to v pohodě :hug: ale fakt ti závidím :lol: :lol: ted si píšu s kamarádkou, 3× zkusili ivf a nic a ted se rozhodli pro dárkyni a je v 11 týdnu…nádhera :hug:

No mě právě taky do toho stehna.. ja si pamatuju když jsem si to tam tenkrát přes šílenou bolest dala a normálně jsem u toho skoro brečela bolestí..no a do zadku si to sama taky nedám :mrgreen: a abych to nechala přítele když v životě nikomu žádnou injekci nepíchal..no to nikdy.. :mrgreen:
Mě s tou dárkyní mudr nic neříkala, všechny testy mám jinak v pořádku, přítel je taky jinak uplně zdravý, já prostě jen nemám vejcovody.. tak snad dárkyni nebudu potřebovat… :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.1.13 15:19

Holky mě nějakou stávkuje MS ne a ne to dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.13 15:44

@Denis11 Mi to povídej já už mám dneska spoždění 6tý den :-( ale břicho mě týden bolí jak na ms :,( tak nevím a nic nas sobě jiného nepozoruju, jen mije jako kdyby na mě něco lezlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.13 15:45

@Denis11 ne ne ta se doporučuje většinou když je vada genetická nebo se nedělají vajíčka vůbec :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.