Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
27.1.13 14:23

@dendulina Dyt jo :) přej a bude ti přáno :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.1.13 19:50

@dendulina hele tak nevím :nevim:,snad jsem tě předběhla, jsem dnes 24DC a začala jsem špinit :nevim:,no normálně to dostanu o 2dny dřív, ale o 4 ještě nikdy, no snad mě Dr. stihne ještě vyšetřit a že bych začala hned píchat??jsem z toho tak trochu mimo, nervozní a,,,jen aby mě neodsunuli až za měsíc :,( by mě trefilo :roll:
@Denis11 tak na zítra přeju velkou a kvalitní úúúúrodičku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.1.13 20:02

@Mončiči jo o 4 dny dřív jsem to dostala tehdy když se nechytlo embryo, jinak taky max ty dva :think: no já malinko trnu, že jsme cca 22.DC měli nechráněný sex, tak aby to náhodou nemělo vliv, to by se mi nehodilo :roll:
taky jsem doufala, že to přijde dřív, jestli u mě byl standard 28 dní, tak jsem teď doufala zas těch 26…Jarošová odjíždí 9.2. na týden na hory, tak jsme doufaly, že moje OPU ještě stihne, takhle ale sotva :nevim: necítím ani prsa, ani břicho…akorát PMS…jsem nepříjemná a protivná i sama sobě :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.1.13 20:17

@dendulina jejda nestraš - nechytilo fuj tohle ne ne! no právě já jsem počítala s variantou 26DC, tohle mě fakt překvapilo, no snad to bude ok a já naopak věřím, že když je to tak nečekané tak to ted vyjdeeee, moc tomu chci věřit!!! :potlesk: :srdce: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.1.13 13:22

@Mončiči ju ju jdu 7.2. a chci se nechat objednat na darce, jen abych věděla co tam vše je, co by mě čekalo, co kolik stojí :-) no a pak mám čas měsíc se rozhodnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stestiprejec
28.1.13 13:48

Zkušenost Gennet

Zdravím Vás a doufám, že se Vám vyplní s Genetem Vaše sny. Se ženou jsme navštěvovali Genet cca 1 rok. Nejdříve to začalo sledováním ovulace a píchání injekce k vyvolání ovulace, poté se přistoupilo na IUI metodu, nikdy se nepovedlo, následovalo píchání hormonů a IVF, které se také nezdařilo. Následky ve formě rozhozené hladiny hormonů a dlouhodobé krvácení Genet neřešil, další návštěvy vždy až za měsíc. Vzniklé problémy byly rychle řešeny s běžným gynekologem. Přes všechny tyto metody žena nikdy nebyla pořádně vyšetřena (zákl. průchodnost vejcovodů, laparoskopie). Po všech nezdarech ženě v Genetu nabídly jako jediné řešení koupi cizích vajíček. Genet jsme v beznaději opustili a využili kontaktu gynekologa ženy kamarádky, návštěva v lednu. Standartně provedl všechna nutná vyšetření, vysledoval přesné dny ovulace, vždy návštěvou po měsíci. V dubnu se s námi rozloučil, že je vše v pořádku a mi víme, kdy se snažit. V květnu žena otěhotněla, bohužel to nevydrželo. Vyšlo to v srpnu a je z toho krásná holčička. Na Genet máme pouze ty nejhorší vzpomínky, nad kvalifikací jejich Dr.(felčarů) velice pochybuji.

• Citovat
  • Upravit
Stestiprejec
28.1.13 14:02

oprava

Oprava hrubky,, mi víme,, na my víme.. jinak to bylo na Letné

• Citovat
  • Upravit
5411
28.1.13 16:54

Ahoj holky :mavam:
Tak jsem po OPU, 13 vajíček a z toho 11 zralých :dance: dohromady 19 folíků, punktovaných 16, ke třem se nedostala.. i tak mi museli bojovat s vaječníkem aby ho dostali níž prej.. ted mě trochu bolí břicho celej den, tak pospávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.1.13 19:33
@Jana6 píše:
@Mončiči ju ju jdu 7.2. a chci se nechat objednat na darce, jen abych věděla co tam vše je, co by mě čekalo, co kolik stojí :-) no a pak mám čas měsíc se rozhodnout :-)

hele něco málo vím, na Letné se tím nezabývají, ale Dr. tě pošle na Archu za Dr. Dankem -nejspíš ti přidělí koordinátorku a stou budeš vše řešit, to jen to co vím co mi Dr. tenkrát řekla a důležité vědět a mít potvrzenou skupinu krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.1.13 19:38

@Denis11 krásný,velmi krásný :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.1.13 20:14
No vidíš a mě zase všechny vyšetření která měla být udělali až v gennetu, nehledě na to že neprůchodnost vejcovodu a td by měl posílat gynekolog, ten můj se na vše vyprdnul a rovnou mě poslal na gennet a až tam se mnou něco dělají …ono je to dost subjektivní pohled, každý to má prostě jinak :kytka: @Stestiprejec píše:
Zdravím Vás a doufám, že se Vám vyplní s Genetem Vaše sny. Se ženou jsme navštěvovali Genet cca 1 rok. Nejdříve to začalo sledováním ovulace a píchání injekce k vyvolání ovulace, poté se přistoupilo na IUI metodu, nikdy se nepovedlo, následovalo píchání hormonů a IVF, které se také nezdařilo. Následky ve formě rozhozené hladiny hormonů a dlouhodobé krvácení Genet neřešil, další návštěvy vždy až za měsíc. Vzniklé problémy byly rychle řešeny s běžným gynekologem. Přes všechny tyto metody žena nikdy nebyla pořádně vyšetřena (zákl. průchodnost vejcovodů, laparoskopie). Po všech nezdarech ženě v Genetu nabídly jako jediné řešení koupi cizích vajíček. Genet jsme v beznaději opustili a využili kontaktu gynekologa ženy kamarádky, návštěva v lednu. Standartně provedl všechna nutná vyšetření, vysledoval přesné dny ovulace, vždy návštěvou po měsíci. V dubnu se s námi rozloučil, že je vše v pořádku a mi víme, kdy se snažit. V květnu žena otěhotněla, bohužel to nevydrželo. Vyšlo to v srpnu a je z toho krásná holčička. Na Genet máme pouze ty nejhorší vzpomínky, nad kvalifikací jejich Dr.(felčarů) velice pochybuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.1.13 20:16

@Denis11 Krásná urodička zlatíčko ted at pěkně vydrží a zbyde i na mrazáčkyy…tak dávej vědět držím vše co mám :hug: :hug: :hug: a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.1.13 20:16

@Denis11 Krásná urodička zlatíčko ted at pěkně vydrží a zbyde i na mrazáčkyy…tak dávej vědět držím vše co mám :hug: :hug: :hug: a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.1.13 20:17

@Mončiči ty jo a skupinu ti řeknou kde? :nevim: jj ona říkalal že by mě něksam poslali ale já nevěděla jak se rozhodneme tak jsem to neřešila :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
28.1.13 20:31

@Mončiči @Jana6 Holky děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.