Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dendulina hele tak nevím
,snad jsem tě předběhla, jsem dnes 24DC a začala jsem špinit
,no normálně to dostanu o 2dny dřív, ale o 4 ještě nikdy, no snad mě Dr. stihne ještě vyšetřit a že bych začala hned píchat??jsem z toho tak trochu mimo, nervozní a,,,jen aby mě neodsunuli až za měsíc
by mě trefilo ![]()
@Denis11 tak na zítra přeju velkou a kvalitní úúúúrodičku!!!
@Mončiči jo o 4 dny dřív jsem to dostala tehdy když se nechytlo embryo, jinak taky max ty dva
no já malinko trnu, že jsme cca 22.DC měli nechráněný sex, tak aby to náhodou nemělo vliv, to by se mi nehodilo ![]()
taky jsem doufala, že to přijde dřív, jestli u mě byl standard 28 dní, tak jsem teď doufala zas těch 26…Jarošová odjíždí 9.2. na týden na hory, tak jsme doufaly, že moje OPU ještě stihne, takhle ale sotva
necítím ani prsa, ani břicho…akorát PMS…jsem nepříjemná a protivná i sama sobě
![]()
@dendulina jejda nestraš - nechytilo fuj tohle ne ne! no právě já jsem počítala s variantou 26DC, tohle mě fakt překvapilo, no snad to bude ok a já naopak věřím, že když je to tak nečekané tak to ted vyjdeeee, moc tomu chci věřit!!!
![]()
@Mončiči ju ju jdu 7.2. a chci se nechat objednat na darce, jen abych věděla co tam vše je, co by mě čekalo, co kolik stojí
no a pak mám čas měsíc se rozhodnout ![]()
Zdravím Vás a doufám, že se Vám vyplní s Genetem Vaše sny. Se ženou jsme navštěvovali Genet cca 1 rok. Nejdříve to začalo sledováním ovulace a píchání injekce k vyvolání ovulace, poté se přistoupilo na IUI metodu, nikdy se nepovedlo, následovalo píchání hormonů a IVF, které se také nezdařilo. Následky ve formě rozhozené hladiny hormonů a dlouhodobé krvácení Genet neřešil, další návštěvy vždy až za měsíc. Vzniklé problémy byly rychle řešeny s běžným gynekologem. Přes všechny tyto metody žena nikdy nebyla pořádně vyšetřena (zákl. průchodnost vejcovodů, laparoskopie). Po všech nezdarech ženě v Genetu nabídly jako jediné řešení koupi cizích vajíček. Genet jsme v beznaději opustili a využili kontaktu gynekologa ženy kamarádky, návštěva v lednu. Standartně provedl všechna nutná vyšetření, vysledoval přesné dny ovulace, vždy návštěvou po měsíci. V dubnu se s námi rozloučil, že je vše v pořádku a mi víme, kdy se snažit. V květnu žena otěhotněla, bohužel to nevydrželo. Vyšlo to v srpnu a je z toho krásná holčička. Na Genet máme pouze ty nejhorší vzpomínky, nad kvalifikací jejich Dr.(felčarů) velice pochybuji.
Oprava hrubky,, mi víme,, na my víme.. jinak to bylo na Letné
Ahoj holky ![]()
Tak jsem po OPU, 13 vajíček a z toho 11 zralých
dohromady 19 folíků, punktovaných 16, ke třem se nedostala.. i tak mi museli bojovat s vaječníkem aby ho dostali níž prej.. ted mě trochu bolí břicho celej den, tak pospávám ![]()
@Jana6 píše:
@Mončiči ju ju jdu 7.2. a chci se nechat objednat na darce, jen abych věděla co tam vše je, co by mě čekalo, co kolik stojíno a pak mám čas měsíc se rozhodnout
hele něco málo vím, na Letné se tím nezabývají, ale Dr. tě pošle na Archu za Dr. Dankem -nejspíš ti přidělí koordinátorku a stou budeš vše řešit, to jen to co vím co mi Dr. tenkrát řekla a důležité vědět a mít potvrzenou skupinu krve.
No vidíš a mě zase všechny vyšetření která měla být udělali až v gennetu, nehledě na to že neprůchodnost vejcovodu a td by měl posílat gynekolog, ten můj se na vše vyprdnul a rovnou mě poslal na gennet a až tam se mnou něco dělají …ono je to dost subjektivní pohled, každý to má prostě jinak@Stestiprejec píše:
Zdravím Vás a doufám, že se Vám vyplní s Genetem Vaše sny. Se ženou jsme navštěvovali Genet cca 1 rok. Nejdříve to začalo sledováním ovulace a píchání injekce k vyvolání ovulace, poté se přistoupilo na IUI metodu, nikdy se nepovedlo, následovalo píchání hormonů a IVF, které se také nezdařilo. Následky ve formě rozhozené hladiny hormonů a dlouhodobé krvácení Genet neřešil, další návštěvy vždy až za měsíc. Vzniklé problémy byly rychle řešeny s běžným gynekologem. Přes všechny tyto metody žena nikdy nebyla pořádně vyšetřena (zákl. průchodnost vejcovodů, laparoskopie). Po všech nezdarech ženě v Genetu nabídly jako jediné řešení koupi cizích vajíček. Genet jsme v beznaději opustili a využili kontaktu gynekologa ženy kamarádky, návštěva v lednu. Standartně provedl všechna nutná vyšetření, vysledoval přesné dny ovulace, vždy návštěvou po měsíci. V dubnu se s námi rozloučil, že je vše v pořádku a mi víme, kdy se snažit. V květnu žena otěhotněla, bohužel to nevydrželo. Vyšlo to v srpnu a je z toho krásná holčička. Na Genet máme pouze ty nejhorší vzpomínky, nad kvalifikací jejich Dr.(felčarů) velice pochybuji.
@Denis11 Krásná urodička zlatíčko ted at pěkně vydrží a zbyde i na mrazáčkyy…tak dávej vědět držím vše co mám
a odpočívej ![]()
@Denis11 Krásná urodička zlatíčko ted at pěkně vydrží a zbyde i na mrazáčkyy…tak dávej vědět držím vše co mám
a odpočívej ![]()
@Mončiči ty jo a skupinu ti řeknou kde?
jj ona říkalal že by mě něksam poslali ale já nevěděla jak se rozhodneme tak jsem to neřešila
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď