Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím.. vy tu víte vše… je možné někde sehnat nekoho kdo by sbalil jednu zenskou? Nějaký gigolo?
Co mas za problem manzeli/ priteli:))
Víš, kdo je to gigolo?
Gigolo není od toho, aby „balil jednu ženskou“.
@Anonymní píše:
Zdravím.. vy tu víte vše… je možné někde sehnat nekoho kdo by sbalil jednu zenskou? Nějaký gigolo?
Kdysi jsem četl o nějaké agentuře, která funguje tak, že zkouší muže nebo ženy, jestli jsou věrné nebo kvůli rozvodu či rozchodu. Aby ten druhý měl záminku nebo důvod, fotky, důkazy o nevěře druhého (možná by stačila i líbačka). Na muže je to snadné navlíknout, nějakou pěknou ženu, ale sbalit něčí manželku je těžší, taky jak u které, ale pokud je třeba zamilovaná, tak těžko. Zatímco zamilovanej chlap si klidně vrzne vedle. Taky proč ne?
Já jestli se někdy budu chtít oženit, tak to vyzkouším na svojí ženu najmout takového chlapa, abych se přesvědčil, jak je věrná: důvěřuj, ale prověřuj
![]()
Příspěvek upraven 10.07.22 v 18:40
@Andelskej_Satan nejsem ani manžel ani přítel… jsem přítelkyně někdo by řekl milenka jednoho muže který má už jednu přítelkyni..
@Anonymní píše:
@milami gigolo má hlavně plnit přání tomu kdo mu zaplatí…
" Netrapte se rozchodem ani morálkou. Špinavou práci za vás udělá firma
28. listopadu 2020
Ať už chcete ukončit vztah, dát sbohem kancelářskému románku, vytvořit důkazy pro rozvod nebo zhatit něčí zásnuby, japonské agentury wakaresaseja pomohou. Ve společnosti, ze které vymizely společensky nenahraditelné služby dohazovaček a tet ze sousedství, se jejich agenti stali posly špatných zpráv. A posléze i jejich rafinovanými výrobci."
Zdroj: https://www.idnes.cz/…man-styl_taj
@Anonymní píše:
@Andelskej_Satan nejsem ani manžel ani přítel… jsem přítelkyně někdo by řekl milenka jednoho muže který má už jednu přítelkyni..
Wow..tak to se omlouvam, tato varianta me uprimne vubec nenapadla…uz jsem zapomnel ze zeny umi byt zakerne rafinovane ![]()
@Anonymní píše:
Chudero ![]()
@Vesmírná singularita píše:
" Nabízíte celou škálu služeb: alibi nevěrníkům, test věrnosti, ochranu proti stalkingu, propůjčení luxusní identity, rozvrácení vztahu atd. Co je nejžádanější?
Určitě Alibi na míru a Rozvraceč."Zdroj: https://www.idnes.cz/…tahy-sex_jup
Tohle by si měl každý chlap na svou budoucí nevěstu zkusit
hmmm tohle na mě budoucí manžel zkusit tak by taky budoucím manželem navždy zůstal ![]()
@ka2ka píše:
hmmm tohle na mě budoucí manžel zkusit tak by taky budoucím manželem navždy zůstal
Nebo bývalým přítelem.
@Vesmírná singularita kdysi davno jsem jedne kamaradce poradila, ze se ma rozvest. Bylo to po tom, co jsem cele roky poslouchala, jak ji manzel psychicky depta a v podstate tyra. Co jsem netusila a ani moje kamaradka ne, ze jeji manzel ji nabourava mobil a potaji se cte jeji konverzace. Cili, videl moji radu v smsce. Kamaradce nakonec po cca 10 letech dosla jeji andelska trpelivost a opravdu o rozvod pozadala, coz ten jeji nerozdychal a zacal ze sveho zpackaneho manzelstvi vinit mne. Pry za to vsechno muzu ja, protoze jsem ji rekla, ze to nema smysl a at se rozvede.
Proc to cele rikam? Take jsem vdana pani a jeji manzel se nechal slyset, ze to takto nenecha a ze se postara o to, aby i moje manzelstvi krachlo.
Taky jsem si vzpomela, ze jsem neco o te agenture cetla a cele mesice jsem cekala, zda z toho neco vypadne. Nenapada me totiz zadny jiny zpusob, jak rozvratit moje manzelstvi nez takto.
Taky jsme uvazovala, ze kdyby fakt nejakou tu agenturu na mne najal, jak by to presne postupovalo. Na party nechodim, firemni vecirky taky vynechavam, Chodila jsem do prace, tam bych se s nikym nespustila ani omylem a po praci rovnou domu se postarat o rodinu a deti. Kdyby me zacal balit nejaky typek v metru, tak si poklepu na celo i za normalnich okolnosti a hodim na neho barona ignor. Zasadne se nebavim s nikym, koho neznam.
Cili, napadlo me taky, ze by to mohli zkouset na manzela. Ale nakonec to byly zrejme plane reci. ![]()
@Vesmírná singularita píše:
Kdysi jsem četl o nějaké agentuře, která funguje tak, že zkouší muže nebo ženy, jestli jsou věrné nebo kvůli rozvodu či rozchodu. Aby ten druhý měl záminku nebo důvod, fotky, důkazy o nevěře druhého (možná by stačila i líbačka). Na muže je to snadné navlíknout, nějakou pěknou ženu, ale sbalit něčí manželku je těžší, taky jak u které, ale pokud je třeba zamilovaná, tak těžko. Zatímco zamilovanej chlap si klidně vrzne vedle. Taky proč ne?Já jestli se někdy budu chtít oženit, tak to vyzkouším na svojí ženu najmout takového chlapa, abych se přesvědčil, jak je věrná: důvěřuj, ale prověřuj
![]()
Příspěvek upraven 10.07.22 v 18:40
Neco mi rika, ze to nebudes potrebovat.