Ginkgo biloba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1764
24.11.11 10:02

Ginkgo biloba

manžel chce začít brát ginkgo, tak mu chci na vánoce koupit, ale vůbec nevím od které firmy je nejkvalitnější. Prosím vaše zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andyn82
24.11.11 11:14

Ahoj, můj manžel bere GinkiMax od Farmaxu a je spokojený.Ale cenu ti neřeknu,tu nevím.

• Citovat
  • Upravit
13903
24.11.11 11:18

Manžel si hodně chválí toto http://www.lekarna.cz/…blety-96058/
a je fakt, že zabíralo. Původně je totiž dostal jako doplněk léčby migrény a pak si začal z ničeho nic pamatovat spoustu detailů - jako třeba kde má klíče, kde já mám klíče, mobil a tak :mrgreen:
A musím říct, že je z doktorský rodiny a nějaký doplňky stravy a tak zásadně neuznává. A v životě by si to na paměť nekoupil, pokud by to nevyzkoušel takhle „omylem“. Teď je bral před státnicema dlouhodobě.A vyplatilo se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ritterqa
29.3.13 12:24

Myslíte, že má cenu začít brát tyto tablety, když mám za měsíc maturitu? Není to už pozdě?

• Citovat
  • Upravit
87
21.10.20 21:10

Na zlepšení pozornosti není nikdy pozdě, ale musíš koupit něco kvalitního, třeba na nutraday mají kvalitní doplňky z USA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
22.10.20 11:02

Já kupuji babičce každoročne od GS Ginko premium, je s tím spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.11.20 20:55

A není to moc chemie? Já mám totiž nejraději takový ty doplňky, u kterých je napsaný, že jsou veganský, mám to prostě ráda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.12.20 12:06

Hele není, záleží kde a co koupíš, když je to jenom přírodní výtažek, tak se není čeho obávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák