Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
manžel chce začít brát ginkgo, tak mu chci na vánoce koupit, ale vůbec nevím od které firmy je nejkvalitnější. Prosím vaše zkušenosti. Děkuji.
Ahoj, můj manžel bere GinkiMax od Farmaxu a je spokojený.Ale cenu ti neřeknu,tu nevím.
Manžel si hodně chválí toto http://www.lekarna.cz/…blety-96058/
a je fakt, že zabíralo. Původně je totiž dostal jako doplněk léčby migrény a pak si začal z ničeho nic pamatovat spoustu detailů - jako třeba kde má klíče, kde já mám klíče, mobil a tak ![]()
A musím říct, že je z doktorský rodiny a nějaký doplňky stravy a tak zásadně neuznává. A v životě by si to na paměť nekoupil, pokud by to nevyzkoušel takhle „omylem“. Teď je bral před státnicema dlouhodobě.A vyplatilo se ![]()
Myslíte, že má cenu začít brát tyto tablety, když mám za měsíc maturitu? Není to už pozdě?
Na zlepšení pozornosti není nikdy pozdě, ale musíš koupit něco kvalitního, třeba na nutraday mají kvalitní doplňky z USA
Já kupuji babičce každoročne od GS Ginko premium, je s tím spokojená
A není to moc chemie? Já mám totiž nejraději takový ty doplňky, u kterých je napsaný, že jsou veganský, mám to prostě ráda ![]()
Hele není, záleží kde a co koupíš, když je to jenom přírodní výtažek, tak se není čeho obávat