Globus Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3853
21.11.11 12:50

globus pardubice

Ahoj, chci se zaptat na zkušenost s hypermarketem Globus v Pardubicích. Chtěli bychom před svátkama vyrazit někam na nákupy a mít to všechno tak nějak pohromadě. Jen nevím jak je na tom cenově oproti třeba tescu a jiným… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1669
21.11.11 12:57

Ahoj, tak vzhledem k tomu, že jsem z pardubic, tak si myslím, že globus má největší výběr a mě se tam hlavně nakupuje nejlépe, protože je tam hodně místa a ne jako v jiných obchodech, kde se do uličky nevejdou ani skoro dva košíky…Na velké nákupy jezdíme jedině tam… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
21.11.11 13:22

já jsem z Chrudimi a nakupovat jezdíme do Globusu Pce, jsme spokojený. Když mají na něco akci tak zboží mají v dostatečném množství ne třeba jen 5ks jako jinde. A i když je tam hodně lidí, nepřijde mi to, pokladen je vždy dost otevřených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
21.11.11 13:38

Ahoj, my jezdíme do Globusu, máme to asi 20 km. Nám se tam nakupuje nejlépe z těch všech marketů v Pardubicích. Cenově to jde, kvalitou také - mají tam velice dobré pečivo, maso vždy vypadá čerstvě, uzeniny se dají jíst např. oproti tescu… Ovoce a zelenina také jdou, to ale kupuju spíš u nás v zelenině. Jezdíme tam zhruba jednou za 14 dní nebo 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
21.11.11 13:55

Bydlíme až za Chrudimí, do Globusu Pardubic cca 30 km a stejně jezdíme na velké nákupy jedině tam.
Blíž mám sice Albert, Tesco, Kaufland, ale pokud chci vše včetně masa, tak jedině Globus, teď byla super akce na kachnu, pivo, máslo, atd. tak to se fakt vyplatilo. Celkově levnější a kvalitnější než např. Albert, tam mám za 1 koš nákupu útratu takovou jako v Globusu téměř za dva. A maso jinde než tam nekupuju vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
16.3.13 14:14

Máte někdo zkušenosti s vraceným zbožím v globusu za jiné? Potřebuji vyměnit 2výrobky za jiné boužel špatný nákup a nevím zda mi to vyměni když je zboží z letáku a do globusu se dostanu až po ukončení letáku tím padem bude zboží i za vyšší cenu, kterou bych ale doplatila. Psala jsem sice email globusu, ale bez odezvy tak jestli někdo nemáte zkušenosti vy. dík

• Citovat
  • Upravit
5606
16.3.13 14:33

Já jezdím do Globusu v Ostravě a velká spokojenost :palec: Ze začátku se mi zdálo, že je tam draho a teď nevím, protože jsme změnu neudělali. Mají nejčerstvější maso, salámy, párky, sýry, saláty atd.no nemá konkurenci. Možná, že druhé obchody se vylepšily, ale fakt nevím, jezdíme skoro pořád do Globu. Máme to sotva 2km :mrgreen:
Zboží jsem už taky vrácela. Korkové boty pro kluka do školy ruply, brašničku od manže(vnitřní kapsa se rozpárala),otevírak na konzervy(celý se rozsypal) a ten byl taky v akci a po akci jsem ho vrácela a nikdy mi globus nedělal problémy. Vždy všechno vzali a ani se nijak nevyptávali. Mají hodně akci které mi vyhovuji. A restaurace paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VlaďkaV61
23.3.13 19:53

Globus

Zboží vymění bez problému, nebo vrátí peníze, jako špatný výběr. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7.10.17 13:41
@marketi píše:
Ahoj, tak vzhledem k tomu, že jsem z pardubic, tak si myslím, že globus má největší výběr a mě se tam hlavně nakupuje nejlépe, protože je tam hodně místa a ne jako v jiných obchodech, kde se do uličky nevejdou ani skoro dva košíky…Na velké nákupy jezdíme jedině tam… :wink:

Tak to Vás upřimně lituji, Globus je jeden z nejhorších co může být. Pokud platíte a držíte hubu, je vše ok, nedej bože jak dojde k nějakému problému, budete neštastný. Ředitel se minul povoláním, to měl být věštec, on ví co, kdo udělal a pak Vás hodí přes palubu. Jinak se tam mluví a opačně jedná, tak pozor na globus.

Příspěvek upraven 07.10.17 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.17 13:43

Bacha na Globus v Pardubicích, hlavně na ředitele, je to arogantní namyšlený lhář a věštec. Ten měl být věštcem a né ředitelem, prolhanec. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.17 14:41
@Mi24 píše:
Máte někdo zkušenosti s vraceným zbožím v globusu za jiné? Potřebuji vyměnit 2výrobky za jiné boužel špatný nákup a nevím zda mi to vyměni když je zboží z letáku a do globusu se dostanu až po ukončení letáku tím padem bude zboží i za vyšší cenu, kterou bych ale doplatila. Psala jsem sice email globusu, ale bez odezvy tak jestli někdo nemáte zkušenosti vy. dík

No pokud tam nenarazíte na toho debilního ředitele, mohli by Vám to vyměnit, ale pozor na řídu, jen by mě zajímalo, komu musel se nacpat do zadku, aby dostal tuto funkci, je to věštec a hňup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.17 14:43
@audik píše:
Ahoj, chci se zaptat na zkušenost s hypermarketem Globus v Pardubicích. Chtěli bychom před svátkama vyrazit někam na nákupy a mít to všechno tak nějak pohromadě. Jen nevím jak je na tom cenově oproti třeba tescu a jiným… Díky
Śpatný, hlavně na ředitele, to je věštec sám o sobě, chytrý jak moje pr d el.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.17 18:51

Každý chválíte Globus v Pardubicích. Pozor ale na něj, hlavně na ředitele. Tam je svět v pořádku do té doby, pokud držíte hubu a platíte, jak ale něco chcete, ředitel Vás hodí přes palubu. Radí Vám zaměstnanci kam se obrátit, kam napsat a nakonec z Vás ředitel udělá totalního blba. Nevím komu se nacpal do zadku, že dostal tuto funkci, ale ten měl jít dělat věštce, on ví co jste udělali asi dřív, než to ještě neuděláte. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.10.17 20:24

@lisak55555 a kolikrát v rámci jednoho tématu napíšeš to samý? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.17 22:53

100×

• načítám...