Glutamany od kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No já se teda taky glutámátům snažím vyhýbat co to jde, taky nákupem strávím dvakrát víc času než to všechno přečtu
, ale dneska je to v tolika potravinách, že se tomu snad nedá ani vyhnout. Nevěřím, ani když je na obalu napsáno neobsahuje glutamát, protože tam stejně je, ale v trochu jiné formě. Třeba hrachovka, kterou jsem kdysi kupovala jako rychlovku nemá přímo glutamát, ale má sojový hydrolizovaný proteiny ve kterých je ten glutamát schovaný. A o sojovce ani nemluvím, v normálním obchodě se mi nějak nedaří sehnat tu, která vzniká přirozeně kvašením, ta od vitany to teda není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette : Jak je na tom? Chudák malej, to si nezasloužil…
(
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@irwisch píše:
No já se teda taky glutámátům snažím vyhýbat co to jde, taky nákupem strávím dvakrát víc času než to všechno přečtu, ale dneska je to v tolika potravinách, že se tomu snad nedá ani vyhnout. Nevěřím, ani když je na obalu napsáno neobsahuje glutamát, protože tam stejně je, ale v trochu jiné formě. Třeba hrachovka, kterou jsem kdysi kupovala jako rychlovku nemá přímo glutamát, ale má sojový hydrolizovaný proteiny ve kterých je ten glutamát schovaný. A o sojovce ani nemluvím, v normálním obchodě se mi nějak nedaří sehnat tu, která vzniká přirozeně kvašením, ta od vitany to teda není
dulezity je varit ze surovin a ne kupovat tyhle sracky…to bych v zivote diteti nedala polivku z pytliku apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette Ahoj chtěla, jsem poradit a koukám, že se už nabaštil..jednou se nic nestane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
@Prcek88 copak jsi chtěla poradit?![]()
Však sem to napsala, že se jednou nic nestane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježiš holky vy jste tak hodný, vám na tom mým dítěti záleží snad víc než mě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette píše:![]()
ježiš holky vy jste tak hodný, vám na tom mým dítěti záleží snad víc než mě
![]()
![]()
To zase ne, nás jenom zajímá zda mu vyroste ta druhá hlava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette píše:
@Prcek88![]()
![]()
Budu stav bedlivě sledovat a případně vložím foto
děkujeme ![]()
- Citovat
- Upravit
@PetiteFillette píše:
@Prcek88![]()
![]()
Budu stav bedlivě sledovat a případně vložím foto
Určitě, když uvidíš nějakou bouličku hned fot!!
Chci to vidět od začátku, přemýšlela jsi už do jakého ho dáš cirkusu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do žádného. Budeme mít soukromej, když už teda budeme mít doma takový dáreček! Syn s 2 hlavami, dcera šašek kolovrátek, manžel bude dělat kotrmelce a já budu princípál(ka)
Kočku s morčetem a hadem taky naučíme nějaké kousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit