Glutamany od kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
29.5.13 13:53

Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
29.5.13 14:18

No já se teda taky glutámátům snažím vyhýbat co to jde, taky nákupem strávím dvakrát víc času než to všechno přečtu :D, ale dneska je to v tolika potravinách, že se tomu snad nedá ani vyhnout. Nevěřím, ani když je na obalu napsáno neobsahuje glutamát, protože tam stejně je, ale v trochu jiné formě. Třeba hrachovka, kterou jsem kdysi kupovala jako rychlovku nemá přímo glutamát, ale má sojový hydrolizovaný proteiny ve kterých je ten glutamát schovaný. A o sojovce ani nemluvím, v normálním obchodě se mi nějak nedaří sehnat tu, která vzniká přirozeně kvašením, ta od vitany to teda není :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
29.5.13 14:41

@PetiteFillette : Jak je na tom? Chudák malej, to si nezasloužil… :,( ( :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.5.13 14:46

@teta 278 zrovna jsem se chtěla zeptat, moc na něj myslím :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
29.5.13 15:08
@irwisch píše:
No já se teda taky glutámátům snažím vyhýbat co to jde, taky nákupem strávím dvakrát víc času než to všechno přečtu :D, ale dneska je to v tolika potravinách, že se tomu snad nedá ani vyhnout. Nevěřím, ani když je na obalu napsáno neobsahuje glutamát, protože tam stejně je, ale v trochu jiné formě. Třeba hrachovka, kterou jsem kdysi kupovala jako rychlovku nemá přímo glutamát, ale má sojový hydrolizovaný proteiny ve kterých je ten glutamát schovaný. A o sojovce ani nemluvím, v normálním obchodě se mi nějak nedaří sehnat tu, která vzniká přirozeně kvašením, ta od vitany to teda není :twisted:

dulezity je varit ze surovin a ne kupovat tyhle sracky…to bych v zivote diteti nedala polivku z pytliku apod :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.5.13 15:49

@PetiteFillette Ahoj chtěla, jsem poradit a koukám, že se už nabaštil..jednou se nic nestane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.5.13 15:55

@Prcek88 copak jsi chtěla poradit? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
29.5.13 16:09
@Jasněnkaa píše:
@Prcek88 copak jsi chtěla poradit? :think: :lol:

Však sem to napsala, že se jednou nic nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.5.13 16:14

:mrgreen: :mrgreen: ježiš holky vy jste tak hodný, vám na tom mým dítěti záleží snad víc než mě 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.5.13 16:15
@PetiteFillette píše: :mrgreen: :mrgreen: ježiš holky vy jste tak hodný, vám na tom mým dítěti záleží snad víc než mě 8o :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To zase ne, nás jenom zajímá zda mu vyroste ta druhá hlava :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.5.13 16:19

@Prcek88 :lol: :lol: :lol: Budu stav bedlivě sledovat a případně vložím foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@PetiteFillette no vidíš už jsme dvě s @Prcek88 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@PetiteFillette píše:
@Prcek88 :lol: :lol: :lol: Budu stav bedlivě sledovat a případně vložím foto :mrgreen:

děkujeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12505
29.5.13 16:20
@PetiteFillette píše:
@Prcek88 :lol: :lol: :lol: Budu stav bedlivě sledovat a případně vložím foto :mrgreen:

Určitě, když uvidíš nějakou bouličku hned fot!!
Chci to vidět od začátku, přemýšlela jsi už do jakého ho dáš cirkusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.5.13 16:22

Do žádného. Budeme mít soukromej, když už teda budeme mít doma takový dáreček! Syn s 2 hlavami, dcera šašek kolovrátek, manžel bude dělat kotrmelce a já budu princípál(ka) :lol: Kočku s morčetem a hadem taky naučíme nějaké kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí