Golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
23.5.09 22:42

ahojte… :)

mne sa pacia tieto.....je to novinka od PP

http://img.mimibazar.sk/…b4586497.jpg

Sí sportivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
23.5.09 23:14

Pokud cestuješ MHD, tak určitě koupit golfky - kočár si tam v pohodě uzvedneš sama. V obchodě se taky s něma líp manévruje a nepotřebuješ tolik místa k průchodu :-) Navíc dobré golfky se dají pořídit do 2000 Kč. Já bych doporučila nějaké se spojenou rukojetí, líp se vezou prázdné, když jednou rukou vedeš dítě a druhou rukou kočár. Právě jsem vyměnila Cam Portofino za Baby Design Tiny a jsem moc spokojená. Polohovací nožičky, velký nákupní košík, odpružení, polohovací rukojeť. Jezdí se s ním výborně, sama jsem netušila, jak jsem se před tím s Portofinem dřela, že se může jezdit i líp :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.5.09 12:39

Tak my jsme kupovali golfky, protože jezdím přes celou republiku k rodičům a musím říct, že na ně nedám dopustit, jsou lehké, polohovatelné a hlavně se dají do uličky autobusu i vlaku a taky do kupéčka ve vlaku. Máme Babypint traffic
tady e odkaz: http://www.kocarek.cz/…ffic-89.html

Myslela jsem si, že všechny golfky jsou tak úzké, že se dají do uliček autobusů, ale není to tak. Tak si hlavně dobře vyber. já bych doporučovala ty co máme my, ale každému taky vyhovovat nemusí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.5.09 21:04

ahoj, tak uz jsem uz koupila. Nakonec jsem nevybrala Chicco multiway, ale Liteway. Lehky kocarek do mesta, super. Zatim jsem s nim spokojena a malemu se take libi, alespon se tak tvari :-)
Holky, dekuji za rady a tipy, moc jste mi pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.9.09 11:14

Ahojky máte někdo zkušenosti s golfkama Chicco for me???? Uvítala bych vaše zkušenosti Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí