Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamky,
sháním golfky, ale nějaké levnější.
Všimla jsem si, že většina jich je jen do 15kg
. Mám téměř osmiměsíčního kluka s 10kg. Jaké golfky máme pořídit????
![]()
Ahoj Alenko,
máme 14m dceru a při jejím měsíčním přírůstku kolem 0,6-09kg jsem se taky obávala jak bude po roce přibývat.
ale od doby kdy se postavila na nohy a začala metelit, přibývá velmi málo (a to baští jako chlap). Za poslední 2m přibrala jen 0,3kg
takže se neboj a klidně vybírej, 15kilo ti vystačí na dlouho. My koupili i Chicca, ale slyšela jsem že na Černém mostě je bazárek kde se dá taky dobře vybrat. Nepíšeš odkud jsi, v Praze je spousta super krámečků.
zdravím
Ahoj Alenko,
my máme PegPerego a vlastně ani nevím jakou mají nosnost. Lucinka má 15Kg a ještě v nich vozím nákupy. Taky si v nich občas hraje na klokana.:roll: Zatím se nerozpadly.
Řekla bych, že je vždycky rezerva nad udávanou nosnost. Nedávno jsem viděla maminu, která měla hodně nad 15Kg.:-), dítko se houpalo na houpačce a ona seděla v golfkách. Ani se jim kolečka nerozjely.:-) Jako druhé máme ABC design za 1.000,–. Úplně obyčejné, nepolohovací, bez boudičky a na těch jsem toho už odvozila, že se divím, že ještě drží. Jsou dost bytelné.
Ale třeba má někdo i jinou zkušenost.
ahoj,
já tohle s naší slečnou taky zvažovala je jí rok a má 11,25.koupili jsme baby dreams rider a nosnost je 18kg.nové stály 3900,ale jsou odpružené,s nínožníkem,polohovací záda i nohy a lůžko je dlouhé(od oka cca 85cm,kačka má 76cm).košík pod kočárkem je celkem prostorný,jezdili jsme s nima i po louce a kamenité cestě a jsme spokojení.
luka
Já jsem si na netu objednala přímo od dovozce Zekiwu Monsun, vyšly dobře v testu. Stály 2400,–-, mají polohovací záda i nohy, boudičku, košík…Jsou také do 15 kil, ale po roce většina dětí přestane tak rychle přibírat.
Jinak ty Baby dreams se teď prodávají pod jiným jménem a jsou jinak barevné, moc se mi na netu líbily.
Ahoj
my máme golfky se spojenou rukojetí Baby Dreams (v současné době se firma přejmenovala na CONECO) Walker. Mají nosnost do 18kg a jsou super, jemně odpružené, polohovací, s boudou, nánožníkem, košíkem. Váží 8,5kg a stály asi 3100,–
Myslím že ta váha po roce už tak moc nestoupá takže i těch 15kg není takové omezení
Maky a Terinka (14měsíců)