Golfky pro větší dítě, doporučíte Concord?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My měli Inglesina trip,docela lehoučké a vozila jsem v nich čtyřletou,když si zvrkla kotník.S concord bohužel zkušenost nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@weyky mám Inglesinu
trip, dcera bude mít za měsíc 2 roky a moc dlouho už tam nevejde, je to jen
na krátkou cestu, nejsou moc pohodlné
a nožičky z nich visí
Příspěvek upraven 16.09.18 v 22:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám macleren quest. Dcera v nich v pohode usíná. Má 3 roky 17kg a skoro 100cm. Opěrka není nejdelší, ale nějak ji to neva. Máme teda již starší model. Tak možná už mají i delší zadovku. Pár golfek jsem vystřídala, ale z tehle jsem i po roce nadšená. I s takto větším dítkem jdou tlačit případně jednou rukou. Jsou lehoučké a stále pevné. A to je zrovna moc nesetrim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co valco? Nejsou to golfky, ale moje 3,5 leta si do nej nekdy vleze misto
mladsi a vpohode si lezi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
dnes jsem na bazárku viděla Baby Jogger City Mini a je obrovský a má velmi dobré recenze - akorát to
polohování nožiček tam taky není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga No já nevím,je tam dole ten pás a na ten si nohy může dítě opřít.Opěrka tam byla taky,pokud vím a dcera si nestěžovala.Prostě golfky nikdy nebudou tak pohodlné,jako sporták.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebujeme radu. Malý nám už vyrůstá ze sporťáku =( A to máme jeden z těch větších. Tak či tak ale už dost běhá, tak jsme se rozhodli jít do golfek. Ale potřebujeme opravdu nějaké s vysokou opěrkou zad. Ráda bych, aby měly polohovací zádovou opěrku i nožičky, nelíbí se mi, dkyž pak nožičky jenom tak z kočárku visí. Máte nějaký tip? Pokukujeme po golfkách Concord, co nabízí Lidl. Máte zkušenost?
proč anonym?
nemůžu tě označit…
dítě vyrůstá ze sporťáku? to je divný, co máš za sporťák? bohužel
musím také říci, že veškeré golfky jsou menší než sporťák. kolik je
dítku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Co vše může jíst dítě a jakými způsoby mohu upravovat jídlo
- Jaký druh kávovaru doporučíte?
- Výběr rodičovského příspěvku a druhé dítě
- Silikonové brýle pro větší děti
- Píchání vlevo pod žebry u dítěte
- Psychologické vyšetření u 3 letého dítěte
- Co když mají prarodiče jedno dítě radši?
- Vyrážka u 15 měs. dítěte
Ahoj, potřebujeme radu. Malý nám už vyrůstá ze sporťáku =( A to máme jeden z těch větších. Tak či tak ale už dost běhá, tak jsme se rozhodli jít do golfek. Ale potřebujeme opravdu nějaké s vysokou opěrkou zad. Ráda bych, aby měly polohovací zádovou opěrku i nožičky, nelíbí se mi, dkyž pak nožičky jenom tak z kočárku visí. Máte nějaký tip? Pokukujeme po golfkách Concord, co nabízí Lidl. Máte zkušenost?