V jakém věku je dobré pořídit golfky?

77458
6.9.18 12:47

@MichVra v 8 měsících dítěte, ale není to na dlouhé vožení, jen když potřebuješ někam s dítětem na kratší trasu přejet. Na delší tratě je lepší dobrý sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
6.9.18 12:51

Když dítě samo sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.9.18 12:52

Používala jsem asi od 8 měsíců, i na delší tratě, měla jsem v něm vkládací vložku a myslím, že dítko mělo v rámci možností komfort. Golfky jsou ideální kvůli skladnosti v autě, obecně pohodlnější díky větším kolům je sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.9.18 12:55

Skvělé děkuji a máte nějaký tip na sporťák, který si maminky chválí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
6.9.18 13:47

@MichVra já mám Jané Slalom a je dobrý, akorát má krátkou stříšku proti slunci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2038
6.9.18 15:03

Hodně se prodává Valco, Britax nebo Joie… já teď váhám mezi Britaxem a Joie. Jsem zvědavá co poradí ostatní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
7.9.18 15:03

@MichVra

Ahoj,

nejdřív upozorním, že klasické golfky, co se skládají na harmoniku a mají beraní rohy - nebrat!!! Nikdy a v žádném věku.
Jednak se neskutečně špatně ovládají, jednou rukou prakticky nemožné a jakmile dáš dítě do lehu, tak se nedostaneš do koše. Velice rády se hned rozvrzají.

Měla jsem Orion buggy, ty vyměnila za Elodie details v domnění, že jakmile budu mít drahý kočárek, bude to lepší a prd prd, byla to stejná katastrofa.

Tak jsem sedla na net a začala jsem hledat, až jsem se rozhodla pro sice také kočárek s označením golfky, ale nejsou to uplně ledajaké golfky. Mají spolenou rukojet - skvělé ovládání a do koše se dostanu, i když dítě spí. Kupovala jsem je v roce (předchozí také v roce starší dcery). Ted mám tedy Mutsy Nexo a super. Dokonce jsem se rozhodla prodat i naši dvojkombinaci, jak skvěle se mi s ním jezdí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí