Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mě to manžel celé rozebral a vypláchli jsme to, ale stejně musím pořádně dupnout.Jsou stále v záruce tak uvidím až budu prodávat, raději to pošlu ještě na prohlédnutí. Mějte se
Tak mě propláchnutí nepomohlo, ale stačilo to zlehka prolejt wd 40 a zase šlape jak má.-)
mimochodem budu prodávat v hnědé barvě, bez nějakých vad, tak kdyby měl někdo zájem:-)v záruce a půl roku cca starý
Ahoj děvčata, chci se zeptat, jak jste s těmito golfkami spokojené po delší době užívání? Teď se rozhoduji, že si je pořídím, mám 2 letého syna, ale bohužel je vozící typ, takže to ještě na chvilku vypadá. Navíc čekám další mimi, tak kdybychom je už nevyužili moc teď tak pro další určitě. Zkoušely jste je i v zimě? Mám fusak combi emitex, myslíte že tam půjde? A co ten potah, je sundávací a prací? Mám v merku ještě baby jogger citi mini, ale je těžší, je celkem dražší a nemá ve výbavě ani madlo, musí se dokoupit.Dot jsem viděla na výstavě, hodně mě zaujal, bohužel jsem si určitých detailů nevšimla. A stříška jde hodně dolů, proti sluníčku a větru?
@Jaja87 Ještě prosím, mohla bys mi napsat, jestli šel na tu zelenou barvičku v létě hmyz? Líbí se mi právě ta zelená, nebo šedá…A co údržba, nemělas tu zelenou pořád špinavou od botiček? Moc díky za odpovědi, jsem z těch kočárů úplně zblblá.
@glorča No tak trosku litaly musky, ale to nejak neresim, skoro na kazdy kocar neco lita…Jsem spokojena s kocarem, jeste ani jednou jsem kocar nemyla, ceka me to ted jak ho vytahneme, protoze malej ho zapatlal cokoladou.Tak snad to pujde skvele dolu, je to docela omyvatelny ten kocar..Od boticek jsme ho nikdy spinavy nemely.
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale chtěla jsem se zeptat, zda jsou polohovatelné i nožičky? děkuji ![]()
@xpisk03 diskuze uz je stara ale nevadi…
Jdou ale, ma to jednu polohu a to takovou ze se to kde ma ditko nozky ze zadu vymackne ven a tudis ma pak nozky vis…Nestezuji si, mame je a jsme spokojeny.
Já jsem měla původně Dot vybraný a to jen proto, že jsem potřebovala něco skladného do auta, co uveze dvouleťáka (16 kg) a má adaptéry na autosedačku Maxi Cosi pro mimi. V obchodě měli jenom Buggster a ten mi teda nepřišel nic moc. Hlavně mě odradilo to polohování zad. Šlo to do jedné polohy a to ještě spíš polosed než leh. Navíc v těch skládacích kloubech to bylo takové volnější. Prodavač mi ještě říkal, že Dot je mnohem horší. Že TFK jsou super kočáry, ale ten Dot se jim moc nepovedl. Nakonec jsem koupila Britax B-Agile, který mi přišel mnohem lepší a taky byl levnější. Sice nemá adaptéry na Maxi Cosi, ale řeším to tak, že tam to vajíčko prostě normálně posadím a mezi madlo a konstrukci kočárku a na krátké přejezdy to taky jde.
Ahoj, máme Britax b-agile, ale jsme docela vysocí a rukojeť není úplně v pohodě, nevyzkoušela jsem. Všera jsem zkoušela sice v rychlosti (mám v plánu zkusit lépe
) TFK dot a hrozně se mi líbil. I rukojeť byla dost vysoká a manévrování mi přišlo taky super, byl lehoučký. Chci se zeptat ohledně ovládání jednou rukou a občasném spaní na výletech 2letého dítěte. Polohování není úplně do lehu.Jste s ním spokojené i dnes.Moc díky za postřehy ![]()
Já jsem původně chtěla koupit DOT, ale když jsem ho v obchodě porovnala s Agilem a koupila radši Agile. Hlavně kvůli tomu polohování. Navíc máme těžší dítě a ten Dot, byť má mít nostnost 20 kg, mi po posazení dítka přišel takový nějaký vachrlatý.
S TFK DOT jsme velice spokojeny, mame ho od roku 2012,a supéér..Synovi je 26 mesicu a v pohode.Ma tam dost mista, nestezuji si, jsem spokojena.
Tak to je super, našemu je stejně
. Právě chci aby se tam i teď v létě na nějakém tom výletě prospal. A jednou rukou to lze řídit? Mě se právě i líbí i to, že má docela vysoko rukojeť. Měřím 184cm, tak je to docela problém, co se týče golfek
.
@Janííííííík píše:
Tak to je super, našemu je stejně. Právě chci aby se tam i teď v létě na nějakém tom výletě prospal. A jednou rukou to lze řídit? Mě se právě i líbí i to, že má docela vysoko rukojeť. Měřím 184cm, tak je to docela problém, co se týče golfek
.
taky jsem vyssi postavy merim 175 cm..Rukojet je supéér, ridit jednou rukou celkem jo, ale nic moc..Ale o to nejak ani nejde, ja vzdy ridim obouma..
A jakou barvu mate vybranou??My mame zeleny TFK dot 2012 ![]()
Teď jsem měla černý B-agile a za pár měsíců se hrozně vyšisoval
. Chtěla bych hnědý. Jsme teeď v Německu a tady je levnější než v ČR. Tak ještě přesvědčit manžela
.
Musím dupnout jenom trošku při odbržďování. Ono to chce fakt propláchnout vodou - nevím, jak vám, ale mně se to moc rozebrat nepodařilo, takže i když jsem to všude, kam jsem se dostala, otřela, tak tam písek furt byl. Pomohlo až to propláchnutí proudem vody.