Golfky typu Espiro Magic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5230
12.5.12 13:26
@abeille píše:
My jsme na něj koukali v dětským ráji ve Vysočanech, tam ho mají určitě.

A neměli by tam třeba i nějaký ty podobný, abych mohla srovnat? Jak se pozná, co mají na prodejně? Když je to skladem?

A s výškou teda taky problém, nemám, naopak jsem jedny golfky prodávala, páč byly vysoký :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.5.12 19:35

@Temaho měli tam docela velký výběr, ale hodně těch, které nemají spojenou rukojeť a to jsem nechtěla. Myslím, že to nepoznáš, co je na netu skladem, nemusí být na prodejně. V případě, že to máte daleko, tak bych se koukla na netu, na kočárky, které bys chtěla vidět naživo a zavolala tam, jestli je mají na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.5.12 20:16

Videla jsem tam urcite Liru, Babypoint, Espiro a ten Scooner, ostatni nevim, nelibi se mi klasicky typ golfek, takze jsem je prehlizela. Ale neni nic jednodussiho, nez tam zavolat, urcite radi povi…abys nejela zbytecne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
13.5.12 21:06
@martiiik píše:
Videla jsem tam urcite Liru, Babypoint, Espiro a ten Scooner, ostatni nevim, nelibi se mi klasicky typ golfek, takze jsem je prehlizela. Ale neni nic jednodussiho, nez tam zavolat, urcite radi povi…abys nejela zbytecne ;-)

Dík, tyhle by měly stačit, ještě mrknu na ty stránky a kdyžtak tam zavolám.
Na spojený rukojeti netrvám, ráda zkusim i ty bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.5.12 11:09
@Temaho píše:
Dík, tyhle by měly stačit, ještě mrknu na ty stránky a kdyžtak tam zavolám.
Na spojený rukojeti netrvám, ráda zkusim i ty bez ní.

No, to jsem taky rikala, a potom jsem si v desti s destnikem zkusila vezt ty, ktere nemely spojenou rukojet a masakr :mrgreen: Natoz jeste, kdyz mam treba psa na voditku… takze pro me byla spojena rukojet dulezita… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.5.12 11:20

Espiro magic 4 :palec: Já ho miluju - košík už moc ne,ale na druhou stranu se do něj nevejde zas tak málo… Naprosto parádně se s ním leze do mhd,v autě zabere mnohem míň místa než klasika golfky, parádně se s ním jezdí,vypadá hezky… Já jsem maximálně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
23.5.12 00:32

Dobrý den,
poradíte mi, dá se Espiro řídit naložené s dítětem jednou rukou a v druhé třeba držet kafe? Najíždět na obrubník jednou rukou?
Né, že bych neměla jednu ruku, ale mám Chicćo a jsem s nimi jak bezruká, nic nemůžu vzít, telefonovat atd. za jízdy, hned se stáčí.. Jsem z nich servaná a chci jiné…
Kámoška má Nunu Pepp a jezdí se sním užasne, ovšem mi trošku vadí podnožka a zdají se mi melé, na zimu s fusakem na prd :oops: …a taky jsou o litr dražší..
Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
5502
23.5.12 08:36
@Kianga píše:
Dobrý den,
poradíte mi, dá se Espiro řídit naložené s dítětem jednou rukou a v druhé třeba držet kafe? Najíždět na obrubník jednou rukou?
Né, že bych neměla jednu ruku, ale mám Chicćo a jsem s nimi jak bezruká, nic nemůžu vzít, telefonovat atd. za jízdy, hned se stáčí.. Jsem z nich servaná a chci jiné…
Kámoška má Nunu Pepp a jezdí se sním užasne, ovšem mi trošku vadí podnožka a zdají se mi melé, na zimu s fusakem na prd :oops: …a taky jsou o litr dražší..
Díky moc.

Právě z toho jsem byla nadšená když jsem ho koupila… Jj,dá se s ním jet pouze jednou rukou…S najížděním na chodník nevím…Dneska vyzkouším a dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
23.5.12 09:08

Ahojky, děkuji.
a co fusak v zimě a dítě skoro dvouleté, myslíte, že se vejde? nebo stačí pro větší dítě už jen nánožník? Neprodřelo se to stupátko pod nohami? Nevrže?
Co materiály, vydrží? dají se dobře otřít? Chicco mají takové jakoby dost látkové, a špiní se. Espiro mi přijde lesklé, mělo by to jít dobře…vybrala jsem takovou tu kovovou barvu, antracit modrý…ale líbí se i i ten fialový, mám kloučka, nevím, zda by to nebylo blbé… :lol:

• Citovat
  • Upravit
9649
23.5.12 09:18

Espiro se da ridit jednou rukou uplne luxusne…

No, dvouletou dceru ve fusaku uz bych tam asi nedala, nicmene ve dvou letech uz si myslim, ze fusak neni absolutne treba!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.5.12 14:09

Já bych asi ve dvou letech taky fusak na zimu neřešila…stejně dítko bude chtít chodit… Nevím :nevim: Malý v zimě ještě nechodil - měla jsem ho tam i s fusakem a v pohodě (malý je ale maličký - 82cm a 11kg).Ale ono to zas není kočár do sněhových vánic. To bych neřešila fusak jako spíš to,že se úplně ideálně nepoveze ;) I když já se s ním jednou brodila půl metrem sněhu :lol:
Materiál se udržuje perfektně - já mám ten zelený a příjde mi,že skvrny se spíš vstřebávají :mrgreen: Akorát malý má oblivu ožužlávat madlo,tak to musím prát - v ruce,jen opláchnu vodou a pohoda… Mi příjde jako celkem dobře vyrobený kočár na to,že je z Polska a za super cenu. Nedávno jsem tam někde zahlédla něco lehce rezavého,ale to je moje vina,protože jsem moc neřešila takovou tu technickou údržbu a manžela do něčeho donutit :roll: a vrzat taky zatím nevrže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
23.5.12 21:00

No, mně by se totiž na zimu líbil takový pytel se zipem uprostred, bez dna. Jak se do něj sedící dítě zapne a čouhaj mu boty a má to jen po ramena…to je i pro větší děti teplíčko…poběhaj a pak šupnou do kočárku a zahřejou se…a ten fusak je přidělaný a provlečený pásy a nezašpiní se od bot..proto se ptám, jak je to na šířku…MOžná se na něj pojedu podívat někde v Praze, máte tip?
Praha 4 ideálně :-)
Děkuji :-)
Jinak Nuna má právě posunuté těžiště, že mi přijde, že když vezu mýho 88 cm a 12,5 kg macka, tak ze se s ní jede skoro samo, i do kopce se tlačí jedna radost…moc bych to ocenila. Espiro je krásné v těch nových barvách co mají, líbí se mi ta kombinace 2012 - 03 modrá :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
5502
23.5.12 21:03
@Kianga píše:
No, mně by se totiž na zimu líbil takový pytel se zipem uprostred, bez dna. Jak se do něj sedící dítě zapne a čouhaj mu boty a má to jen po ramena…to je i pro větší děti teplíčko…poběhaj a pak šupnou do kočárku a zahřejou se…a ten fusak je přidělaný a provlečený pásy a nezašpiní se od bot..proto se ptám, jak je to na šířku…MOžná se na něj pojedu podívat někde v Praze, máte tip?
Praha 4 ideálně :-)
Děkuji :-)
Jinak Nuna má právě posunuté těžiště, že mi přijde, že když vezu mýho 88 cm a 12,5 kg macka, tak ze se s ní jede skoro samo, i do kopce se tlačí jedna radost…moc bych to ocenila. Espiro je krásné v těch nových barvách co mají, líbí se mi ta kombinace 2012 - 03 modrá :P :P :P

Jako co se týče prostornosti mezi golfkama,tak je podle mě dost široký…toho se bát nemusíš… Ale i tak bych radši kočár nejdřív viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
24.5.12 08:02

Holky, vám přijde fakt lehce ovladatelný jednou rukou, i když tam sedí dítě?? My máme Espiro doma necelý rok, minulý rok v něm byl týden na dovče ještě v leže, to celkem šlo (ale možná jsem ho moc jednou rukou nepotřebovala vozit, to už si nepamatuju). No a před týdnem jsem s ním jezdila po nákupáku (už tam malý seděl), jednou rukou jsem telefonovala a málem mi upadlo zápěstí…fakt se to nedalo uřídit :nevim: Mám ty golfky jen na dovolený, takže jsem na to nepřišla dřív :roll: Každopádně běžně jezdím po obchodech se sporťákem Joolz a to je oproti tomu jak pírko i jednou rukou…takže jsem dost pocítila rozdíl a přemýšlím zda tam mám něco porouchané, nebo je to normální…a vy tady píšete jak se krásně ovládá - to mně úplně zmátlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.12 08:10

No ono s joolzem se ti asi bude líp jezdit,protože je prostě takový ergonomičtější a to se pak blbě srovnává. Ale pokud jde o srovnání klasika golfových holí a espira tak to je nebe a dudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí