Golfky typu Espiro Magic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
391
24.5.12 08:18

Aha, díky za info, tak to já s jinýma golfkama nejezdila, tak možná to fakt porovnávám s neporovnatelným :think: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.5.12 10:02

Magic 4

Ahoj, máme doma Magic 4 zatím chvíli a jezdí se mi se spojenou rukojetí moc pěkně, protože v druhé ruce mám vodítko se psem. ;-) To by s klasickýma golfkama asi moc nešlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.5.12 21:30

Chci se zeptat, kdo mate Espiro Magic, není to madlo moc nízko, nebo nekopete do kolecek? Mam 176 cm a prijde mi, ze u vsech golfek do neceho kopu nebo se hrbim, potrebuju spojene madlo, ale zatim mi sedi jen Callista, ale ty zase moc nesedi malemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.5.12 21:38
@pepuld píše:
Chci se zeptat, kdo mate Espiro Magic, není to madlo moc nízko, nebo nekopete do kolecek? Mam 176 cm a prijde mi, ze u vsech golfek do neceho kopu nebo se hrbim, potrebuju spojene madlo, ale zatim mi sedi jen Callista, ale ty zase moc nesedi malemu…

Pritel je docela vysoky a nekope do niceho… je pravda, ze kocar ridi spise prsty nez dlanemi, ale to tak mel u vsech golfek v teto cenove relaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.5.12 22:26

Pepuld

Já mám 168 a jezdí se mi dobře. :D Zatím jsem do ničeho nekopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
30.5.12 06:09

Mam 171cm a me se teda stava casto, ze kopnu do kosiku nebo do kol a tim zabrzdim, kdyz jdu rychle tak pak malem prelitnu pres kocar :-( Manzel ma 193cm a radeji ho nechava ridit mne, sam furt kope do kol, ridi se mu hrozne nepohodlne..z kopce je to uplna hruza pro oba.. Pokud mimco lezi, tak je to jeste horsi a kopu i do nej kolenem :-( Kdybych vybirala znovu golfky, tak vyberu Navington scooner, ten ma vysouvaci rukojet a jde na golfky neuveritelne vysoko a daleko od kocaru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.5.12 08:01

Já si taky myslím,že to nejsou golfky pro vysoké lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.5.12 10:38

Aha, diky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.5.12 23:40

takze dnes jsme se vypravili do detskeho raje to okouknout nazivo a odjeli jsme nakonec s callistama, ktery jsme puvodne nechteli, protoze nam prisli drahy, Espiro magic docela OK, ale takove nizke a ten Navington Scooner mi teda za ty penize prisel dost forovej, nerikam,ze spatnej, oproti vsem ostatnim asi desitkam golfek co jsem zkousela byl opravdu konecne pro vysoke lidi, ale za ty penize opravdu takovej sama packa, nakonec jsme si litr priplatili a mame Callista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.5.12 00:03

Hlavně aby bylo spokojeno dítko a rodičům se dobře jezdilo. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.5.12 00:10

No me se libi moc, asi hodinu s nimi jezdim naprazdno po byte, haha a dite..no to se uvidi casem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.6.12 20:28

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte některá espiro magic z té nové kolekce 2012 fialový? A i ty co ho nemáte, myslíte, že by mohl být i pro kluka nebo je vyloženě holčičkovský? Teď sice máme holčičku, ale pro případné další dítko, tak pořád váhám, zda ho pořizovat nebo vybrat jinou barvičku, abych případně nemusela shánět nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí