Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
chtěla bych se zeptat jaké ještě golfky jsou takové ty typu espiro magic? Vím o liře, zopa, babypoint, quinny zapp (ale ty jediný nechci) jsou ještě nějaké další? A které jsou nejlepší? ![]()
Jde mi o to, že chci pořídit už třetí golfky
a potřebuju mít jistotu, že tyhle už mi zůstanou, aby mi to prošlo u manžela ![]()
Líbí se mi tenhle typ, hlavně kvůli jednoduchým kolečkám a snad se s nimi dá i trochu v terénu
taky cena není k zahození.
Momentálně mám Baby design Tiny, nejsou špatný, ale přeci jen bych potřebovala něco bytelněšího, snadněji manévrovatelnějšího a skladnějšího.
Moc dík ![]()
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicEspiro magic - naprosta spokojenost, opravdu nemuzu rict ANI JEDNU vadu ![]()
Taky mám espiro Magic 4 - jsem spokojená, ale vady bych našla… špatně se leze do koše, když leží, tak tam nevlezu vůbec a celkově by ten koš mohl být větší. A nánožník mi ani nešel pořádně nandat, tak jsme nepoužívali. Ale celkově spokojenost ![]()
Mame golfky http://www.chytramama.com/…nka-2011.htm hodne podobne Espiru ,ten ma segra.
Ja si teda nemuzu vynachvalit.
Taky máme Espiro magic 4 a je fakt super, je lehoučkej, dobře ovladatelnej i v terénu, co je pravda, má malý košík a špatně přístupný, ale zase na druhé straně co by člověk v malém kočárku vozil. Jinak žádný problém a syn ten kočár naprosto miluje, leze do něj i doma a to jsme ho dřív měli problém do kočárku vůbec dát:-)
S nanoznikem jsme problemy nemeli, krasne drzel… ![]()
Maly kosik a spatneji pristupny uznavam, ale to je U VSECH ocarku tohoto typu stejne, tak to neberu jako minus ![]()
Máme Babypoint Mark 4 (předchůdce Babypont Mark Q) a to jen kvůli tomu, že byl nový za super cenu. Na popojíždění stačí až až, ale do terénu bych vzala sporťák. Košík je špatně přístupný, ale já tam dala jen pití nebo drobnosti. Je hodně prostornej a to máme velké dítě. Jen bych uvítala delší střechu, aby na malou nesvítilo, ale asi jsem zmlsaná ze sporťáku. Mimochodem nekupovala jste některá clonu na kočárek tohoto typu?
Ahoj, mám espiro magic 4 a musím říct, že ho fakt miluju
Mám ho nejradši ze všech kočárků, co jsme zatím měli…
Jen ten košík mohli lépe vymyslet
Nánožník nepoužíváme, takže nevím… Jezdíme s ním ale max po štěrkových cestách a nízkých kořenech, že by zvládl nějaký větší terén, o tom dost pochybuju…kolečka jsou malá, takže se zapíchnou do terénu…
@kokomo píše:
Ahoj, mám espiro magic 4 a musím říct, že ho fakt milujuMám ho nejradši ze všech kočárků, co jsme zatím měli…
Jen ten košík mohli lépe vymysletNánožník nepoužíváme, takže nevím… Jezdíme s ním ale max po štěrkových cestách a nízkých kořenech, že by zvládl nějaký větší terén, o tom dost pochybuju…kolečka jsou malá, takže se zapíchnou do terénu…
Naprostý souhlas ![]()
Moc děkuju, tak to asi přecejen vypadá na to Espiro. Nevíte někdo, kde v Praze by bylo možný si ho osahat? Nejlépe západ.
Ahoj, já jsem si vždycky kočárek prohlédla u nějaké maminky
Vybírala jsem tak všechny naše kočárky…v parku nebo na nějaké akci
Espiro se na krámě blbě shání…ale třeba někdo poradí…V internetový shopech je většinou nemají skladem v jejich kamenné prodejně ![]()
Mam espiro, kupovane v detskyraj.cz a maj ho i na prodejne
Ja nasla hlavni chybu v tom, ze ma pro mne nizko rukojet, ale to vetsina golfek
Ted uz bych sla do Navington Scooner, ma rukojet vysoko nastavitelnou a je to podobny typ ![]()
My jsme na něj koukali v dětským ráji ve Vysočanech, tam ho mají určitě.
@martiiik píše:
Mam espiro, kupovane v detskyraj.cz a maj ho i na prodejneJa nasla hlavni chybu v tom, ze ma pro mne nizko rukojet, ale to vetsina golfek
Ted uz bych sla do Navington Scooner, ma rukojet vysoko nastavitelnou a je to podobny typ
No jo, to ja nikdy resit nemusela, mam 156 cm… ![]()