Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
začala jsem shazovat svůj megazadek ježděním na in-line bruslích. Zatím jsme v trojkombinaci, ale brzy přijde čas na golfky. Jsem vysoká, dlouhé nohy … Které golfky mají vysoko rukojeť a kolečka nějak rozumně (dost vpředu od rukojeti), aby se dalo pohodlně bruslit? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Mockrát děkuji,
Hanka
Ahojky
sice neporadím jelikož nejsem ani vysoká ani nebruslím, ale názor mám:o))) proč kupovat golfáč???? no my koupili když byl michalovi rok a něco a stejně radši jezdím se sporťákem (trojkombinací) protože se prostě líp ovládá, je stabilnější není tak rozhrkaná a má větší páku (u golfek se nad každým obrubníkem spotím:o( a to stály přes 6000 (víc než naše trojkombinace.....)
Takže výsledek - golfky využíváme opravdu minimálně… a myslím, že jsem je ani nemusela mít… teda nemyslím, vím to…
pokud jak píšeš máš trojkombinaci a můžeš sestavit sporťák… tak bych to moc neřešila a zůstala u ní…
samo, že tě neznám, tak je třeba potřebuješ… jen píšu svou zkušenost..
Ahoj,
já jezdím na in-line bruslích hodně a je to super
Na shazování zadku paráda ![]()
![]()
Mám taky trojkombinaci a jezdí se s ním moc dobře. Brzy z něj udělám sporťák.
Ale v golfkách jsem zkoušela vozit kamarádky holčičku a řeknu ti, nic moc.. důvod asi ten, že golfky mají malý kolečka.. hrozně to s malou drncalo a docela jsem se o ní bála, protože se mi to zdálo nestabilní a hlavně, že sedí moc u země.
S mým kočárkem je to úplně o něčem jiným.
Takže si myslím, že bude lepší, když budeš jezdit se sporťákem. Golfky mi na to připadají fakt nevhodný..
Jarka
Ahoj,
na inlinech bych se sice zabila
ale jenom napíšu svou zkušenost s rychlým pohybem a golfkami. Jakmile se s nima rozběhnu, např. při dohánění kamarádky případně autobusu, tak radši zase hodně rychle zpomalím, jelikož malá v tom začne lítat jak kdyby seděla na sbíječce, a taky kolečka nestíhaj, začnou tak podivně lítat a hrkat… ![]()
Leda že bys sehnala nějaké golfky s hodně odpruženými, příp. nafukovacími kolečky, to by potom asi byla jiná.
Mě ke koupi golfek donutil příliš velká a těžká trojkombinace, kterou jsem už nezvládala tahat po schodech.
pitrisek
Já mám na brusle takovou trojkolku s velkými nafukovacími koly, je vlastně dělaná právě na běh a brusle, takže to funguje výborně.
Jak píšou holky, s klasickýma golfkama se asi moc dobře nebruslí. Na těch mých jsou malá kolečka, drncá to…když se na bruslích s kočárem trochu víc rozjedeš, potřebuješ sjet z obrubníku apod. jsou fakt lepší nějaká ta nafukovací kola, jinak z dítěte vytřeseš duši ![]()
Ahojik, tak mam podobny nazor jako ostatni a i zkusenost… Na bruslich jezdi s malou muj pritel a kdyz jezdil s trojombinaci, byl moc spokojeny - kdyz fucelo, proste prehodil rukojet a dal si malou proti sobe a rozhodne se lepe ovladaji nez jakekoliv golfky - jak levnejsi tak drahe. Kdyz jsme jednou vyrazili s golfkami, pri malicko vyssi rychlosti se zacaly ty kolecka tak divne klepat a s nimi cely kocar, uz jsem si rikala ze o Terezku snad vyhodi ven, no myslim ze nikdy vic, vraceli jsme se hned pro kombinaci. Takze zkus treba nejakou trojkolku jak pise ALDA, ty jsou urco vhodnejsi a na sport prakticky delane
Hodne sstesti pri vyberu a at Ti ty kila mizi
![]()
Ja jsem jezdila s Inglesina Zippy a uplne v pohode. Jedine, co mi chybi, je brzda na rukojeti. Ale taky si myslim, ze se sportakem se musi bruslit lip - je stabilnejsi.
Marťoch
Ahoj holky.
Já zatím bruslím s naší kombinací ale zvažuju že koupím sporťák Jané slalom pro tak jsem se chtěla zeptat jak je to stím otočným kolečkem při bruslení. Má být zaaretované anebo navolno?
Nemůže se stát že kočárek za jízdy ztratí balanc a vřevrhne se?
A ještě prosím jestli by mi ho někdo změřil na délku(od kolečka po rukojeť a i vnější šířku zadní nápravy) abych věděla jestli se vleze do našeho pidivýtahu.
Díky moc
Martina ze Zimňátek 05/ 06
Pri jizde na koleckacich musi byt kolecko zaaretovane, protoze jinak se smyka. Manzel ho na chvili zapomnel zaaretovat a dost se smykalo a nevypadalo to moc bezpecne. My jezdime s trojkolkou. Akorat ted resime, co s druhou cacorou, protoze tandem uz trojkolkovy nemame.
Terik
My jsme zkoušeli bruslit zatím jen se Zappem, to otočný kolo je super…ale,ale docela bych ocenila těžší kočár a ruční brzdu. Pokud máš kombinaci,tak bych bruslila s ní, ne s golfkama…nebo když už,tak nějakou jogingovou trojkolkou, ne moc velkou, typu golfky…