Bio potraviny?

435
13.7.06 14:21

Bio potraviny?

Preji hezky den! zajimalo by me z ceho pripravujete prckum prikrmy. ja mam dvojcata holky 7m a kupovany nam vylozene nesmakujou a nemam odvahu varit jim z kupovane zeleniny a masa. Jak to resite vy? Taky by me zajimalo jestli nemate poneti kde koupit v Beroune bio maso a zeleninu. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
945
13.7.06 15:21

Martino, jsem z Prahy, takže s nákupem moc neporadím. Ale zkus se poptat na téhle , koukni taky sem http://rodina.cz/bio a tady je seznam bio obchodů v celé republice www.biopotraviny.info /> Ať dvojčatům chutná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.7.06 16:10

Třeba by poradili ve zdravé výživě - je to dole na náměstí, když se jde za Rossmanna, směrem ke schodům. Tuším makroveget či tak nějak. Možná by ti paní poradila.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.7.06 13:38

Ahoj

Já jsme 100000% pro bio, nejen kvůli zdraví, ale chuťově se to nedá srovnat. Kristýnka baští zeleninu i ovoce jako o závod, možná že i proto, že jsme jí ji neznechutili nějakou zelenino-nepoživatelnou hmotou.
Njelépe je si najít nějakou prodjenu zdravé výživy, když by tam přímo zeleninu neměli, tak jsou většinou ochotní a ví co poradit.
Na seznamu je adresář „Prodejci biopotravin“ a tam je dokonce i jeden v Berouně (www.bionebio.cz ) možná nemají zeleninu, ale poradí.
My krom zeleniny kupujeme i pečivo, těstoviny, rýži, pohanku apod., ňamky pro Kristýnku, jogurty a já nevím co ještě. Jo a výborné ovocné šťávy, teda spíš mošty.
Kristýnka sní úplně všechno tak mě to v tom bionakupování povzbuzuje, že dělám dobře.
Tak ať vám chutná a ať si nějaký fajn obchůdek najdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
15.7.06 13:52

Ahoj, také jsem pro bio- maso máme, naštěstí, od prababičky :) , ale prý se dá občas sehnat v Hypernově, zeleninu jsem viděla (jen mraženou) v Tescu. Není to sice nejlevnější, ale prcek toho zase tak moc nesní a hlavně je to zdravější :lol: . Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí