Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Conulka v Gennetu přímo vydávají léky, takže kde koupit neporadim, jen kolik jsem letos platila ja
@eli196 jasně, mě jen zajímalo jaké centrum…díky, zdá se mi to jako rozumný doplatek - teď jsem skončila stimulaci tím posra..m Menopurem a když ty Menopurový dávky přepočtu na stejný dávky za Gonal, tak za Menipur jsem vyplázla 17 550,. a za Gonal bych dala 6810,–…ach jo
a když k tomu přidám ten komfort při aplikaci, to mě fakt štve, proč jsem nedostala Gonal, když jsem na něj kdysi reagovala dobře
@eli196 teď jsem se teda dívala na mzcr. cz a doplatky za Gonal a tam teda píšou, že za 900tistovku je průměrný doplatek je 3429,–… a těch 1368,– odpovídá 300stovce…? Tak nevím… to by cenové odpovídalo i tomu Menopuru
@HandulkaK to by odpovídalo SUKLu, do jakého centra chodíš? díky
@Conulka tak to se divím. Menopurem jsem stimulovala minule s vyšel levněji než Gonal, ale o tom žádná, že Gonal je na aplikaci perfektní
@eli196 opravdu si za Gonal 900 doplácela 1362,–…? To je totiž doplatek za Gonal 300…
@HandulkaK zřejmě jste dostala nejvyšší možný doplatek za Gonal 900 jak je v té tabulce…4134,–…
je to mazec
@Conulka tak me vysvětlovali, že pojišťovna proplaci určité množství a na daný cyklus musejí vydat všechny léky, i kdyz je to o něco vice než potrebuji. Za menopur jsem platila 984 za 600jednotek, 471 za 75 jednotek a jenom 391 za 1200 jednotek, takže nechápu jak to pak je