Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Conulka no je to zajimave ![]()
Budí potřebovat ještě 450 a za ten je to 2500
@eli196 ježíš to je zmatený…já teď v lednu platila za první 3krabičky Menopuru (30×75j) za krabičku 1500,–, takže 4500,–
ale pak už že pojišťovna nic neproplácí nad tuto dávku a všechno nad hradím sama a potřebovala jsem ještě další 3krabičky, kdy jedna stála 4350, takže 3×4350= 13050,– + těch 4500hrazených je 17550,– je to fikne
@HandulkaK píše:
@Conulka no je to zajimave
Budí potřebovat ještě 450 a za ten je to píše: Více
hm, tak to bych se ohradila, protože v té tabulce co jsem vám poslala, tak za 450tku je nejvyšší možný doplatek pacienta - 2282,–, nikde by po Vás neměli chtít víc, to nastavuje SUKL
@Conulka tak to je mazec. Kdyz pominu ty hrozné částky nad pojišťovnu, tak i to co proplaci máš dražší než já. Kdyby se nekdy hodilo, na mě samotný Gonal ani Menopur nefungovalo na množství vajíček, takže do třetice jsem dostala Elonva(nulový doplatek), Luveris (75jednotek za 75kč) a zmíněný Gonal. Tahle trojka na množství vajíček zabrala:-)
@eli196 tak aspoň, že tak držím pěsti, ať se najde bojovníček
Ahoj holky, prosím, můžete poradit? Dnes 4 den aplikuji 250 gonalu, pichla jsem 150 a 100 z druhého pera. Nemohla jsem se zbavit bublinky, dala jsem nejnižší dávku a snažila se ji dostat ven, zdálo se mi, že je bublinka pryč, pichla jsem tedy 100 a bublinka tam stále byla. Ty bublinky byly i v prvním peru. Může se něco stát? Jo a když jehlu vytáhnu tak pár kapiček po jehle stece, myslím, že aplikuji správně.Chytnu spicek, Pichnu , stlačím pero, čekám 10 sekund ,pustím špek a vytáhnu. Děkuji za rady ![]()
@HandulkaK ja si akorat vezu domu 2× Gonal 900 IU/1,5ml a doplacela jsem 7000. To mam do pondeli.