Výtok z bradavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
16.7.05 18:44

Výtok z bradavky

Dnes jsem zjistila, že mě z jedné bradavky při jejím stisknutí vytéká bílá řídká tekutina. Těhotná nejsem, naopak se snažíme o mimi. Myslíte,že je to nějaký problém?? Díky L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
657
16.7.05 19:35

Ahoj.

Pokud nejsi těhotná, rozhodně si co nejdřív zajdi k lékaři. Může jít o nějakou hormonální poruchu apod. Normálně by mimo těhotenství a laktaci nic vytékat nemělo. Jiné potíže nemáš? Snažíte se dlouho?

Zatím držím pěsti.

CIBULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
16.7.05 22:16

Ahoj,
kontrola u lekare nemuze skodit, ale ja to mela taky a nic to nebylo (i jsem to konzultovala s gynekologem…) Vsimla jsem si toho zhruba ve svych 18 letech a mela jsem to az do porodu… tedy 29 let… Ted pro zmenu jeste kojim :-)

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.7.05 09:22

Ahoj Lencik

Ja jsem to mela taky....... brala jsem antikoncepci a jednou jsem zjistila na triku, ze tam mam flek… zmackla a vyteklo

Tak jsem si nechala udelat horm. profil......... a zjistila se u mne prolaktinemie. docela jsem se vydesila.. doktor me poslal na magnetickou rezonanci, jestli se neco na hypofyze nedeje… nastesti v poradku, ale sledoval mi hodnoty…

Pak jsem chtela miminko a ono neprichazelo rok, rok a pul......... no a nakonec mi Dr. na:,–(il na prolaktin Dostinex, ten hladinu upravil...... a do 5 mesicu se nam zadarilo pocit miminko

Takze, ja bych to nepodcenovala a radeji sla na vys hormonu… aspon budes mit jistotu…

Jo a jeste ja mam hypotyreozu......takze sme upravovali i lecbu st. zlazy

Katka&Pepicek 38+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.7.05 23:04

Ahojky,

já sem taky zjistila bělavý výtok z jedné bradavky. Snažíme se o mimi skoro rok po vysazení HA 11 let. Tak jste mě ted trochu vyděsily. Zatim jsem si z toho nic nedělala. Až půjdu k DR tak se na to raději zeptám.

Držím všem palce, aby bylo vše ok.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.7.05 10:24

Ahojte,
já jsem taky jednou zjistila takovou kapičku čiré tekutiny, která mi vytekla z bradavky, ale ne samovolně, ale po zmáčknutí - ale to prý nic není. Byla jsem na hormonálním profilu a prolaktin mám normální, normálně ovuluju. Ten výtok by neměl být ve větším množství a samovolný, protože vysoká hladina prolaktinu narušuje proces ovulace (funguje to podobně jako, když žena kojí, tak většinou nemenstruuje). Pokud jsi snažilka, tak k Dr. určitě zaskoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí