Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Si můžu drbat a řešit ostatní jak budu chtít i bez tvýho svolení a požehnání…to nečti když tě to tak irituje
Ja zase muzu napsat svuj nazor, a to taky bez tvyho svoleni a pozehnani. Prijde mi ubohy nekoho resit jen na zaklade bulvarnich clanku. A ja se, narozdil od tebe, za sve nazory neskryvam za anonym.
@Niky2 píše:
Ja zase muzu napsat svuj nazor, a to taky bez tvyho svoleni a pozehnani. Prijde mi ubohy nekoho resit jen na zaklade bulvarnich clanku. A ja se, narozdil od tebe, za sve nazory neskryvam za anonym.
@terien píše:
Strašný, akorát dělá ostudu. Je to troska
to jo…ale právě si myslím, že za to do značný míry vděčí „dokonalýmu“ tatínkovi
@terien píše:
Strašný, akorát dělá ostudu. Je to troska
A proč je troska? Vždyť žije normální život, podívej se na emimino, co se tady řeší za lidské příběhy. Tady to jsou opravdu trosky. Ona má holt tu smůlu, že je dcera celebrity, tak na ní parazituje bulvár.
@Anonymní píše:
Ona má na tom výrazný podíl i maminka. Takových dětí je, co nevyrůstaly s tátou a nedopadly všechny takhle. Ona si asi prostě neví moc rády se svým životem. Neviděla dobrý příklad a asi ji ani nikdo moc neporadil. Psychicky je labilní, prostě je toho na ní víc než dost. Gott zplodil sice 4 holky, ale tátou byl nejspíš jen těm svým „pravnučkám“.
@yse píše:
Je mi ji urcitym zpusobem lito, pripomina mi Ivetu Bartosovou. Prectu si max titulek, ale clanky nectu, televizi prepinam. Myslim, ze dostava za otevreni pusy zaplaceno, a proto ma potrebu porad se sverovat, i kdyz to nikoho nezajima.
Howgh. Přesně tak to vidím já.
@Anonymní píše:
@admin není tohle zneužití anonymití? Úplná zbytečná diskuze k ničemu
@Zumpa No ona asi do toho bulváru sama volá a informuje je…vypadá jako alkoholička, což asi i je a potřebuje prachy…dokud žil Gott, tak jí prachy asi dával a do bulváru si netroufla…normální život podle mě nežije…s tou troskou, co je její manžel, si asi taky musela užít a holt problémy léčí chlastem…ta druhá dcera Lucka je dcerou stejného otce a nikdo jí nikde nenahání…
Je mi j8 líto a doufám, ze se že všeho dostane. Byla to krásná holka a ženská. A měla to těžký, si myslím.
@smajlik345 píše:
@admin není tohle zneužití anonymití? Úplná zbytečná diskuze k ničemu
tak proč do ní lezeš ![]()
Ale Gottova dcera Lucie nemá potřebu se někde vystavovat, nechat si platit od bulváru, žije běžný rodinný život, chodí do práce a měla v dětství stejné podmínky jako Dominika.
Přijde mi, že to bude maminkama, ta od Lucie je asi schopnější a rozumnější.
Máma od Dominiky si udělala z Gotta živnost, celý život natahovala ruku, nepracovala a nejspíš dceru moc nezvládala. Možná to byl jen počin a příležitost, jak se finančně zabezpečit na celý život.
@Monchichik píše:
@Zumpa No ona asi do toho bulváru sama volá a informuje je…vypadá jako alkoholička, což asi i je a potřebuje prachy…dokud žil Gott, tak jí prachy asi dával a do bulváru si netroufla…normální život podle mě nežije…s tou troskou, co je její manžel, si asi taky musela užít a holt problémy léčí chlastem…ta druhá dcera Lucka je dcerou stejného otce a nikdo jí nikde nenahání…
Jenže to si jen myslíš, takhle to opravdu být nemusí.
Myslela jsem základ jako geny v tom smyslu, že oba rodiče úspěšní lidé co vedou normální život, ale jinak s Tebou naprosto ve všem souhlasím. všichn hoi vidí jako p. dokonalého /i otce/ a přitom spíš opak byl pravdou