Gottova dcera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.5.20 21:39
@Anonymní píše:
No jo…ale každý z nás snáší věci jinak…a to že jí do jejích asi 9ti let nebo kolika zapíral i před vlastními rodiči, jeho maminka prý zemřela aniž by se o vnučce dozvěděla, tak to se mi zdá hodně a hodně přes čáru. A asi to že jí v dospělosti dotoval penězi a ona nebyla nucená se o sebe starat jí taky nepomohlo…je to jedno ke druhýmu

Tak hezky prodá seznam dárků? Ubohost. Už jí není 15, aby se z musela hroutit z toho, že její otec v té době žádné dítě neplánoval ani nechtěl. To zas byla akce její maminky, která chytila šanci za pačesy. Taky celá Dominika mohla dopadnout mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
22.5.20 21:43

Je jí 50 let, už by sama mohla mít děti, i vnuky a zatím se chová, jak nevyzrálý puboš.
Lidí, co neměli ideální dětství jsou mraky, ale umějí dospět a postarat se o sebe a žít svůj život lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.20 21:45
@terien píše:
Tak hezky prodá seznam dárků? Ubohost. Už jí není 15, aby se z musela hroutit z toho, že její otec v té době žádné dítě neplánoval ani nechtěl. To zas byla akce její maminky, která chytila šanci za pačesy. Taky celá Dominika mohla dopadnout mnohem hůř.

No ona dopadla dost mizerně na to, kde mohla být. Ale asi vždycky může být hůř, tak snad si to už o moc víc nepokazí, i když na tom teda pilně pracuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.20 21:48
@DoktorkaZorkaHorká píše:
No ona dopadla dost mizerně na to, kde mohla být. Ale asi vždycky může být hůř, tak snad si to už o moc víc nepokazí, i když na tom teda pilně pracuje…

Myslela jsem, že mohla dopadnout hůř na tom svém životním startu. On třeba otec nepracující alkoholik, co řeže mámu taky není ideální, ovšem ve srovnání s Gottem… Za to, co z ní je, si může sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 21:54
@terien píše:
Tak hezky prodá seznam dárků? Ubohost. Už jí není 15, aby se z musela hroutit z toho, že její otec v té době žádné dítě neplánoval ani nechtěl. To zas byla akce její maminky, která chytila šanci za pačesy. Taky celá Dominika mohla dopadnout mnohem hůř.

jo máš pravdu…nelze se do nekonečna ohánět blbými rodiči a svádět na ně vše co v životě pos…a s penězi, které do ní nacpal mohla být patrně na léta slušně zabezpečená…ale dobrý táta to teda rozhodně nebyl a svým způsobem s ní cítím a je mi líto jí a všech dětí co to mají podobně a pravda často i mnohem hůř…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.20 21:56
@mado píše:
Je jí 50 let, už by sama mohla mít děti, i vnuky a zatím se chová, jak nevyzrálý puboš.
Lidí, co neměli ideální dětství jsou mraky, ale umějí dospět a postarat se o sebe a žít svůj život lépe.
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
34473
22.5.20 22:02
@Anonymní píše:
jo máš pravdu…nelze se do nekonečna ohánět blbými rodiči a svádět na ně vše co v životě pos…a s penězi, které do ní nacpal mohla být patrně na léta slušně zabezpečená…ale dobrý táta to teda rozhodně nebyl a svým způsobem s ní cítím a je mi líto jí a všech dětí co to mají podobně a pravda často i mnohem hůř…

Dobrý táta byl možná pro ty dvě nejmladší, ty starší měly smůlu. Na druhou stranu nevěřím, že kdyby u něj zazvonila, že potřebuje pomoc, že by jí odmítl. A to taky není málo. Všechny svoje šance prošustrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 22:22
@terien píše:
Dobrý táta byl možná pro ty dvě nejmladší, ty starší měly smůlu. Na druhou stranu nevěřím, že kdyby u něj zazvonila, že potřebuje pomoc, že by jí odmítl. A to taky není málo. Všechny svoje šance prošustrovala.

jo přesně tak…údajně jí pomohl finančně mnohokrát a nebyly to malé částky a všechno prolítlo komínem…málo to rozhodně není ale dětství s otcem který má alespoň nějaký zájem to taky nenahradí…
souhlas že prošustrovala co se dalo…

• Citovat
  • Upravit
207
22.5.20 22:38
@Anonymní píše:
jo přesně tak…údajně jí pomohl finančně mnohokrát a nebyly to malé částky a všechno prolítlo komínem…málo to rozhodně není ale dětství s otcem který má alespoň nějaký zájem to taky nenahradí…
souhlas že prošustrovala co se dalo…

A možná právě v tom je ten problém, že natáhla ruku a on jí pomohl. Nikdy se asi nemusela úplně postavit na vlastní nohy a pořádně dospět. A nyní ji není co závidět. Na krku padesátku, bez dětí, bez zázemí. Začíná vlastně od začátku, bývalý manžel se jí snaží táhnout dolů a bulvár neustále za zadkem, protože jméno Gott prodává noviny. Nevím sice, jestli na ni číhají oni nebo jim volá sama, ale stoprocentně jí to víc ublíží než pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
23.5.20 01:24

Je mi líto, když vidím, jak někdo plýtvá svým potenciálem. Bývala to krásná baba, opravdu moc hezká. Od otce dostala balík, mohla si pořídit slušné bydlení. Teď je z ní odulá alkoholička a myslím, že už se z toho nedostane. Škoda jí, velká škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.20 06:59

Tak Gott měl svoji popularitu založenou i na tom, že býval oficiálně nezadaný a to dovolilo fanynkam snít o tom, že by to mohl být jejich princ na bílém koni. Vystupování měl super, ale věděl, že to co je, závisí i od té fanouškovské základny. Vybral si dráhu umělce, užíval si peněz a svobody. Pro děti v jeho životě nebylo místo. To přišlo až v pozdním věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12544
23.5.20 07:09
@Anonymní píše:
Co si myslíte o Dominice Gottové? Proč se podle Vás začala projevovat, tak jak se projevuje až po smrti p. Gotta? Prosím o anonym stydím se za čtení bulváru :oops:

Uprimne ac jsem.si K. Gotta moooc vazila jako spevaka, poslouchala ho cely zivot I nyni..tak zrovna echt myslitel to nebyl a dcera zjevne tske ne, a kvuli samozrejme penezum snadne sousto nulvaru, kdyby nemela prijmeni Gottova tak je kazdemu chuda a nejspise na alkoholu zavisla servirka nekde..nic proti ni..presne takova holka jednoducha byls I Iveta, dokud se o ni staral. Staidl byla hvezda..pak se zacala starat sama a dopadla jak dopadla..jen jsem moc litovala Artura, cist o mame takove hnusy v bulvaru muselo byt hrozne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
23.5.20 07:14
@Takyjedna píše:
Proč si myslíš, že má dobrý základ? Když už zdrbnout, tak toho jejího tatínka. Ten se na ní podepsal, protože ji zatlouk. Odmítnutý děti zhusta propadaj lecčemu, jsou to rodiči vyrobení závisláci, takže se jí nedivím. Pak to teda „jako“ napravoval, ale to mi přijde spíš jak na kameru, protože už byla stejně dospělá. Normální chlap před závazkama nezdrhá, fakt nechápu, proč ho lidi tak žrali, když to museli vidět.

To mě ho tedy vyndej z kalhot a přeblafni. Za chyby dospělé ženy muže zase chlap, v tomto případě otec. Prostě je ta Domča primitiv, tak to holt tak dopadlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.5.20 07:52
@Emma2 píše:
A možná právě v tom je ten problém, že natáhla ruku a on jí pomohl. Nikdy se asi nemusela úplně postavit na vlastní nohy a pořádně dospět. A nyní ji není co závidět. Na krku padesátku, bez dětí, bez zázemí. Začíná vlastně od začátku, bývalý manžel se jí snaží táhnout dolů a bulvár neustále za zadkem, protože jméno Gott prodává noviny. Nevím sice, jestli na ni číhají oni nebo jim volá sama, ale stoprocentně jí to víc ublíží než pomůže.

Té druhé pomohl taky a žije úplně jinak, v bulváru o ní ani čárka. Podle mě je ta Dominika prostě hloupá, to je celý její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
23.5.20 08:42
@samá práce píše:
To mě ho tedy vyndej z kalhot a přeblafni. Za chyby dospělé ženy muže zase chlap, v tomto případě otec. Prostě je ta Domča primitiv, tak to holt tak dopadlo. ;)
:mrgreen: tak dojeď, ať posoudím, zda mi to za to stojí. :mrgreen: A jinak samozřejmě, postoj a přístup rodičovstva je určující, v dospělosti člověk sám za sebe zodpovědný, ale když to rodičové podělaj, tak to dá strašnou práci, no.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí