GPS navigace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
9.7.19 22:04

Já používám Waze, nedám na něj dopustit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10235
9.7.19 22:09

@toma0105 Waze, Sygic nebo jak se to pise, Google maps, navigovat umeji i Mapy od seznamu.
Waze ma nejlepe propracovany sber dat, hlaseni radaru, hlidek, vymolu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
9.7.19 22:14

S manželem používáme Waze a je super. Jen musíš být trvale na datech, aby se průběžně aktualizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.7.19 22:54

@toma0105 sygic, popř. Mapy.cz - ta by měla být zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
9.7.19 23:00

Zvykl jsem si na Map Navigator.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
10.7.19 02:56

Já používám normálně Google maps, už sem to měla v mobilu v těch základních aplikacich, tak sem nic dalšího nestahovala :D este se mi nestalo že by mě to někam nenavedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanny.kolar
22.6.23 14:16

Zdravím, poprosím o tip na kvalitní GPS navigaci do auta. Přesnou, spolehlivou. Díky.

• Citovat
  • Upravit
28
23.6.23 12:06

Zdravím, máme gps navgaci z eshopu spyexpert.. Je super, kvalitní. Za dobrou cenu a s komplet podrobnými mapy evropy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
23.6.23 12:10
@Renka.haj píše:
Zdravím, máme gps navgaci z eshopu spyexpert.. Je super, kvalitní. Za dobrou cenu a s komplet podrobnými mapy evropy.

A jak tento výbuch spokojenosti odpovídá na předešlý dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
23.6.23 12:15
@Sanny.kolar píše:
Zdravím, poprosím o tip na kvalitní GPS navigaci do auta. Přesnou, spolehlivou. Díky.

To je myšlena samostatná krabička? Protože významná většina navigací se teď používá v mobilu. A i dost řidičů, kteří mají navigaci zabudovanou v autě stejně raději používá ten mobil- nehrozí zastaralost map. podkladů, drahota při aktualizaci.
V základu se pro ČR používají zhruba:

• Waze- zdarma- ale nejde použít zcela bez (malého množství) dat. Jinak by se nezobrazovala a nezapočítávala aktuální dopravní data.
  • Google maps
  • Mapy.cz. - ty se dají použít i čistě offline- mapy se stáhnou doma. Ale pak budou chybět aktuální dopravní informace- zácpy, objížďky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák