Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@dahlia.1 dle mě to ukončit musíš, ale zkus si zavolat na tu jejich linku 800 73 73 73.
@dahlia.1 urcite bys mela dat vcas vedet, ze prodluzovat nehodlas jinak prodluziji automaticky. Ja kdysi musela dokonce sepsat pisemnou zadost, ale to uz taky ted nemusi byt pravda. Zavolej na operatora a zeptej se jak mas postupovat, urcite te budou lakat at zustanes ![]()
@Payus oni mi nabízejí dle nich v aplikaci „výhodný tarif“, který má stejné parametry co mám teď, ale o 280kč dražší
trapní ![]()
@dahlia.1 a to se vyplati
ja pred lety utekla od T-mobilu k o2, a ted utikame od o2 k vodafonu
kam zdrhnem priste ![]()
Já jsem zašla normálně na pobočku s tím, že chci ukončit, vytiskly nějaké papiry, podpis a nazdar bazar ![]()
máš to jistější než po telefonu.
@Payus
no já šla od Vodafonu k T mobile a ještě mi chybí O2, ale všude je to stejné..takže uvažuji o převedení na Twist…uvidím s čím přijdou když jim řeknu, že končím ![]()
@dahlia.1 vis co, ono vsude je neco a tim, ze mame jen 3 operatory tak neni z ceho vybirat…uz si nevazi klientu tak jako driv, kdyz se snazili urvat kazdou zivou dusi za kazdou cenu ![]()
@Payus já s vodafonem byla 100% spokojena sice jsem měla jen kredit ale i tak
a nechala jsem se nalákat k t-mobile
tady tedy paušál mám a vyhazuju jen peníze z okna a komunikace s nima silena dle mejch zkusenousti ![]()
@Jipic my jsme u Vodafonu s mobilama kratce, internet uz mame dele a zatim spokojenost. I co se pokryti u nas U lesa tyce
s T-mobilem si tu ani neskrtnes ![]()
No co si tak vzpomínám tak s vodafonem jsem se signálem taky neměla problém a t- mobil musím chodit ven což teď s malou když musím zavolat někam důležitě a nechávat ji doma je celkem na prd takže taky odejdu dnes jak to půjde jen mě čeká ještě skoro rok
![]()
Všichni ostatní patří ale pod ne.. třeba jako kaktus zrovna pod vodafon a podobně
@Jipic je jedno, jestli pod nekoho spadaji, operatoru v cechach je vic nez tri ![]()
@Tazvesnice já o žádných jiných nevím a neustále se mluví o tom, že pustí na trh čtvrtého operátora, takže mi řekni, kteří to teda jsou ![]()
@Tazvesnice vis oni ty ostatni viz sazka, mobil cz atd jsou dcerine spolecnosti velkych operatoru. A kdyz jinde odsuzujes, ze lidi na emimnu rypou misto, aby vecne odpovedeli zakladatelce tak v dalsi diskuzi nedelej to same ![]()