Graf bazální teploty

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.4.16 13:23

@Meera dobře děkuji, snad vyskočí, ja právě četla, že ovulace se má brat mezi ty nejnizsi teploty, coz jsem mela 10 a 11dc

• Citovat
  • Upravit
10426
20.4.16 13:25
@Anonymní píše:
@Meera dobře děkuji, snad vyskočí, ja právě četla, že ovulace se má brat mezi ty nejnizsi teploty, coz jsem mela 10 a 11dc

Což to jo, ale pravidlo 3 po 6ti je dost zásadní. I když někdo má ty teploty tak rozházené, že nemusí platit. Nicméně u tebe si myslím, že to tak bude, tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.16 13:30

@Meera moc dekuji, jsem na to zvedava, snad uz dnes odpo bude silnejsi a budu moudrejsi

• Citovat
  • Upravit
689
20.4.16 13:36

@Meera Děkuji za pomoc :-)

A ještě tedy jeden dotaz, nějak jsem nenašla, jestli to lze někde stáhnout, abych si to případně potom mohla vzít k doktorce. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
20.4.16 14:38

@kristyna5 jo tak to nevim, já to ze všech aplikací beru přes PrtSc a ukládám do malování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.7.16 06:37

Ahoj holky, prosím vás, je tohle normální graf? Sice tam byla vyhodnocena ovulace, ale lítá mi to sem tam. Může to být třeba stresem? nebo prášky na alergii (Zodac)?
Nějak se mi moc nezdá :-(
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.8.18 21:37

Ahoj holky co by jste řekli na tento graf? Ještě se v tom trochu ztrácím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.1.22 14:31

Mohu poprosit o radu. Dle všech příznaků byla ovulace z 4.1 na 5.1. v noci. Vyla bolest vaječníků, bříška, ovulační hlen, otevřený čípek, tak mi vyznačil i běžný kalendář. Ovulační testy já nemám pozitivní nidky. Teď si ale zapisuji do dvou a ten mi naopak vyznačil ovulaci, dle bazální teploty na 7.1. čemu tedy věřit 🤦‍♀️. Navíc, měla jsem za to, že ovulaci vyznačuje nejnižší naměřená teplota. Navíc mi protáhl cyklus o 2 dny, kvůli, dle něj, pozdější ovulaci. :roll: Děkuji za reakce 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
22.5.24 12:50

Obnovují diskuzi a prosím o radu

Ahojte poradí někdo co to je toto, vždycky to mám ukázkové, cyklus mám 28 dní. Teď takové numera test negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí