tekutina z prsou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
22.3.09 21:50

tekutina z prsou?

holky holky doufam ze tu nekdo je, ja mam nervy, mackala jsem si prsa,jezis to zni divne, ale jste zensky a vite o cem mluvim, teda doufam :lol: , ale vytekla bila kapka, nemastna, zadny hnis, ale jako mliko, tak jsem mackala dal a ona dalsi a dalsi a dalsi kapka a vetsi, jen z leveho prsa, ja zacala bulet, manzel to okomentoval ze mam mliko protze se mi zblaznily hormony… mely jste to nekdy? jsem dlouhodoba snazilka pred IVF a tohle me pekne rozhodilo, MS mam mit zitra, dite jsem nikdy nemela, tohle taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
22.3.09 22:08

Ahojky, může to být klidně zvýšený prolaktin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.3.09 22:12

ten mam v norme, krev mi brali v CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.09 22:13

No tak potom nevím. Zkus se kouknout po netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.3.09 08:20

Já jsem měla takovou tekutinu jako první příznak těhotenství. Moc bych ti přála, aby to u tebe bylo taky tak!
Držím palce.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.3.09 08:34

ahoj,k ja to mivala taky, kdyz jsem ta prsa zkoumala a mackala, tak toho bylo vic a vic - muzes takhle nastimulovat laktaci u adoptivnich matek napr. kdyz jsem to nechala bejt, tak to mizelo a taky to kolisalo podle cyklu.

taky jsem byla snazilka, prolaktin mi brali 3× a vzdycky OK (melo byse to brat nejmin 3 hoidiny po probuzeni)

pak jsem si nechala jeste udelat sono prsou (muzes si treba vymyslet, ze v nich cejtis bulku, nebo, ze te boli) a taky OK.

nakonec se ukiazalo, ze mam nepruchodne vejcovody a otehotnela jsem po IVF.

si myslim, ze jestli ti dokazou vyvolat ovulaci, tak na hladine prolaktinu nezalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 15:29

Ahoj, potřebovala bych radu, mám syna 4 roky, kterého jsem kojila jen krátce (cca měsíc)V unoru jsem potratila v 9tt, snažíme se opět o dítě, ale když si zmáčknu bradavku, vytéká mi z jedné tekutina.. Může to být důvod proč se nedaří otěhotnět? Může to být důvod potratu? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
1845
25.7.17 15:48

Mě taky, a to nekojím už 5 let. Některé ženské to tak mají a určitě bych za tím nehledala důvod potratu nebo nemožnost otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.7.17 17:29

Já to měla a to jsem nikdy těhotná nebyla… A pak jsem otěhotněla v pohodě. Potrat to podle mě nezpůsobí. Spis pokud by příčinou byl zvýšený prolaktin, tak by mohl být problém s otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
25.7.17 18:04

Určitě důvod potratu to nebude. A ani to nebrání v početí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 07:15

https://www.abctehotenstvi.cz/…rolaktin-múze-vzniknout-problem-s-otehotnenim no tady právé píšou a i na jiných stránkách, že to problémy s otěhotněním způsobuje… Pokud je tedy příčinou zvýšený prolaktin. Doufala jsem, že napíše někdo kdo s tím má zkušenost, ne někdo kdo střílí od boku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.17 07:16
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest