sanus pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
16.3.09 21:13

sanus pardubice

Dobrý večer :D chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak dlouho jsou pacienti vedeni v evidenci v sanus Pardubice. :roll: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
deisi
4.12.09 19:57

sanus

Dobry den,ja take jezdim do sanusu v Pardubicich a vzali nas hnedka.A jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
denisaL
14.12.09 13:01

sanus Pardubice

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat…dnes mi dal můj gynekolog zprávu a doporučení do Sanusu v Pardubicích jelikož se mi nedaří otěhotnět a po hormonální léčbě se u mě objevil hyperstimulační syndrom. Jsme s manželem objednaní na první vstupní pohovor. Můžete mi někdo ve stručnosti říct, jak to v IVF centru chodí??
Díky moc a přeji štěstí všem snažilkám.

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 13:06

Ahoj Deniso,normalne tam zavolej a objednej se.Tam budes pridelena k nejakemu doktorovi nebo doktorce a oni ti vse vysvetli!

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 13:09

a co to je ten hyperstymulacni syndrom?a odkud jsi?take jezdim do Pardubic.

• Citovat
  • Upravit
denisaL
14.12.09 13:34

Ahojky, díky za rychlou odpověď. Jsem z Chrudimi. Hypestimulační syndrom je syndrom, který jakoby přemrštěně reaguje na hormony, které jsem brala k podpoře otěhotnění - clostylbegit, utragestan…začali se mě zvětšovat vaječníky a měla jsem nějakou volnou tekutinu v břiše a tím mě hrozně bolelo břicho…prášky mě okamžitě vysadil a musela jsem být v klidu, a pít 6l vody denně. Teď už je to dobré a dnes jsem byla na kontrole, vše mám v normálu, ale prý pro moji bezpečnost bude lepší docházet do ivf centra. Na vstupní pohovor jsem se objednala k dr.Novotné na 6.1., tak jsem zvědavá. Co ty? Snažíte se už dlouho o miminko?

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 14:07

snazime se asi tak 3 roky,take chodim k Novotne je prijemna.ted jsem po 3 umelem oplodneni a zitra jedu na krev jestli jsem nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
denisaL
14.12.09 14:15

Tak to my se snažíme teprve 3/4 roku. Samotnou mne překvapilo, že už tak brzy to se mnou pan doktor začal řešit, ale možná čím dřív, tím líp. Tak zítra budu držet pěstičky, ať to výjde…

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 14:20

cim driv tim lip,ono tech navstev bude hodne neni to hnedka,ja do sanusu jezdim skoro 2 roky…

• Citovat
  • Upravit
denisaL
14.12.09 14:28

Mám z toho strach, nevím co mě čeká, navíc - když nesnesu tu hormonální léčbu, zda to vůbec půjde:-( Ale stále nezahazuju naději…

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 14:35

jak se rika ,nadeje umira jako posledni…ale to tedy nevim jak tos tebou udelaj,pak se pichaji do bricha injekce napodporu vajicek aby je potom mohli s tebe odsat a oplodnit je..

• Citovat
  • Upravit
denisaL
14.12.09 14:39

Právě z toho mám největší strach…že nenajdou řešení, co se mnou:-( Ale kamarádka si tyto injekce píchala celé těhotenství, a teď mám krásného už půlročního klučinu…Vy se snažíte o první mimčo?

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 14:45

jo o prvni,v sobotu rano jsem zacala spinit a pak dobry a vcra vecer jsem to dostala a dnes uz to zase nemam a tak jsem si udelala hned vcera teh.test a ten je pozitivni tak nevim…

• Citovat
  • Upravit
denisaL
14.12.09 14:59

No tak to je skoro jasné, že jsi těhu, ne??? Moc bych ti to přála, a moc se těším, až budu mít někdy pozitivní těhotenský test i já…:-(

• Citovat
  • Upravit
deisi
14.12.09 15:00

tak to prave nevim…no zitra budu vedet driv..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex